38

Аз промяната

преди 1 година

Какво 20%? Севда ПР и Бойко вече 3 дена не са ми плащали за да хваля Бойко, по 20 лева на ден ми обещаха, а знаете ли колко е 20% от 0? Една голяма и кръгла като Бойко НУЛА. Толкова харча за храна и аз, защото Бойко не плаща.

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Яж сутрин орис, наобет орис и вечер орис както Китай и е здравоословно. Дохода ще влагаш в банката.

36

Щото

преди 1 година

Много сме ящни!

35

Анонимен

преди 1 година

Твърдо първи сме, тези със статистиката са платени и те, вече дори обикновенни вафли са над 5 лева, млякото е 3 и повечето храни са в пъти нагоре - за жалост все така и нискокачествени.

34

Анонимен

преди 1 година

До baysando Бг стана вносителка на храни, защото валутния аборт съсипа местното производство. Сега и инфлацията в бг ще е висока зарадзи хиперинфлацията на $ и еврото и и не е възможно и да се внесе и храни населението. и резултата ще е евро глад.

33

baysando

преди 1 година

Абсолютно!Храната на едно семейство на месец е около 1500-2500 лева. И това трябва да е 20% от заплатата. ТОЕСТ взимаме всички по 7500-12500 лв. на месец?

32

Анонимен

преди 1 година

На кой не му изнася в България да оди при Путин там сега е евтиния.

31

Истукан

преди 1 година

Ако вземаш 800 лева чиста заплата, за храна отиват минимум 300 лева.

30

Анонимен

преди 1 година

БРЕЙ ТУЙ ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ, ЧИ КОГА ЩА ДА СТАНАТ ДОЙЧЕ ТЕЛЕ ДА ГО ИЗЯДЕМЕ?!! А ЯНКИТЕ ВЕЧЕ НЕ КУПУВАТ ЦЯЛ ГАЛОН МЛЯКО А ПОЛОВИНКА...

29

Анонимен

преди 1 година

Хахх ами така е само дето вместо фреш пием степче вместо обедно меню хапваме филии от вкъщи а за вечеря няколко пъти в месеца шопска салата на 800 лв 14 лв сирене 4 лв домат . Ама радев нали каза , че повече от хляб не ни се полага така че живеем охолно

28

Спокойно само

преди 1 година

С далновидната политика на свръх-икономистите от Харвард скоро храната ще е 70% от доходите ни!

27

Приятно Закръглен

преди 1 година

Държавата трябва да дава помощи на по-големичките хора за храна да могат да избутат месеца. Някои хора са по-малки и ядат като пилета и не им взима много от доходите, а ние другите мормалните как да оцелеем??

26

Анонимен

преди 1 година

Придобиването на Руска виза е доста трудно. САЩ ти дават виза със срок 10 години многократно влизане. Русия дават едноседмична виза единично влизане. Също така Руската виза е два пъти по-скъпа от Американската. Затова и повече хора отиват в САЩ а не в Русия. Руснаците си пазят нацията от чужденци.

25

Льольо

преди 1 година

Българина без мръвка на масата не сяда. Също и шопската и ракията - пъне една стограмка, са му ежедневие. А европееца има други ценности. Там живеят здравословно.

24

Нора

преди 1 година

50 % може и да е вярно за нас,но 20% е абсурд.Със 100 лева,чантата е полу празна.Това да не го ръсиПростото Киро,от него само лъжи !

23

Анонимен

преди 1 година

Поне краставиците поевтиняха. Един брой краставица е около 60 стотинки. Един хляб 1,80 и готово. Ще режа красавицата на ситно. Маргарин ще го мажа тънко и така ще се почувствам европеец.

22

Анонимен

преди 1 година

ДОРИ ПРИ 1000 ЧИСТИ ТОВА ОЗНАЧАВА 200ЛВ ЗА ХРАНА ИЛИ ПО 6,67 НА ДЕН. НЕДЕЙТЕ ТАКА - ЩЕ НИ УМОРИТЕ ОТ ГЛАД!!! ПРИ АКТУАЛНИТЕ СТОЙНОСТИ НА ИНФЛАЦИЯТА СА МИНИМУМ 40% -400 ЛВ ИЛИ ЩЕ СТАНЕ НА СКЕЛЕТ.

21

Анонимен

преди 1 година

Ако погледнете колко хора са с наднормено тегло по улиците, дали?

20

Анонимен

преди 1 година

Моята заплата е 910 лева чисти. Значи 250 лева на месец ми стигат за храна. На ден около 30 лева. Един хляб е 1,70. Обикновен салам най малкия по грамаж е 3 лева. Кутийка майонеза 1,90. Килограм домати 5 лева. Олио 6 лева. Маргарин три лева. Истината е че германците не знам какво отделят но българите отделят около 60% от заплатите си за храна. Не може всеки да бъде АЙТИ специалист или шеф на фирма.

19

Анонимен

преди 1 година

Аз и жена ми ядем един хляб от 500 гр. за 2.20 лева 4 - 5 дена. Харчим за хляб 16 -17 лева месечно. Не виждам от какво трябва да се притеснявам. По-скъпо ще става, ама да ни плашат с апокалипсис е прекалено. Рационалното потребителско поведение ще накара търговците да запрат мераците си за лесни печалби.