70

Анонимен

преди 1 година

митко ми е другарче и с него и сестра му райна яко се бяхме наквасили в родното им село лошчиновка, бесарабия. още тогава, беше дори преди 2014г, го питах как се чувства като българин в украинската армия, и той обясни, че това е дълг към държавата, в която е роден, но си остава българин. това, което помня от 3 дневния си престоий там, е че дори и децата знаеха руски и украински, но отказваха да ги говорят, а предпочитаха онзи старинен български език, научен от дедите им. сложен район

69

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНе бе, той бил жестоко измъчван и след това са му давали телефона да си прави селфи и да им се обажда и оплаква и ей такива работи там пленнически някакви! Хахахаха!

68

Анонимен

преди 1 година

Добре, че нашто момче не е било в украински плен, защото украинците не само измъчват, но и кастрират пленниците. Това обаче се пропуска от западната преса.

67

Дес

преди 1 година

Другото ми предположение е , че до такава степен сте си въобразили , че сте руснаци и вие ( нали ги наричате братя ) , че смятате техните победи за свои. В реалността до такава степен сте никои ( в разрес с егото ви) , че това е единственият начин да се почувствате значими. Чрез чужди военни действия ( престъпления) , част от които някак си си въобразявате , че сте. Но това няма да промени нищо от вашата собствена реалност. И Русия да победи, вие и животът ви си оставате каквито сте .

66

Аман от мисирки!

преди 1 година

Бил "жестоко измъчван" от руснаците, обаче после бил "жестоко" освободен от тях да си ходи. Брех, тия "жестоки" руснаци бе!

65

him

преди 1 година

До 66 за руския мир в Крим - Кажи нещо за зеленчуковите борси в Пловдив, Благоевград, кой и как определя изкупните цени без "руски мир"

64

Анонимен

преди 1 година

Руски Плен е много добър израз, който също така показва моралното падение на ру-фа-ши-стката армия

63

Дес

преди 1 година

Не искам и да си помислям колко ли ви е скапан живота на всички, които ви е яд , че един човек е оцелял. Още повече сънародник. Какво ли ви се е случвало , за да се превърнете в толкова озлобени и мразещи всичко същества. Това не е нормална психика - да се радваш , че една чужда страна напада друга , да си мечтаеш втората да изгуби и да бъде превзета, а хората в нея да са зле. Само изключително лоши хора са способни да се радват на чуждото нещастие.

62

him

преди 1 година

М-даа, капитанчето беше ли българче, когато уханците затвориха българските читалища по българските села в ухания, забраниха изучавнето на бъл. език в същите читалища и вече осем години оскверняват и заливат с жълта и синя бои паметника на хан Кубрат в с. Малая Перещепина, Полтавско? Бившата шефка направи ли нещо по въпросите които вълнуват българите в ухания или само прибираше едни пари?

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 70 "Руснаците са варвари, затова са измъчвали нашето момче --- А вашето момче е казало че са го лекували руснаците и са се грижили за него... Я" Става дума за две различни момчета. Едното руснаците са го измъчвали.

60

Българи

преди 1 година

Българите в Украйна се бият срещу pашистките окупационни xлeбapku.

59

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са варвари, затова са измъчвали нашето момче --- А вашето момче е казало че са го лекували руснаците и са се грижили за него... Явно варварина си ти...

58

аз

преди 1 година

Ей не знам. В официалните медии чета само за зверства от страна на Русия. Историите на моряците от Царевна бяха по-различни...........

57

Анонимен

преди 1 година

преди години се запознах с едно семейство кримски българи, незнам дали знаете но в Крим живеят около 8-10 хиляди българи, подържам контакти и сега с тях и много добре знам какво представлява така наречения "руски мир" понеже се занимават със земеделие та са ми разказвали как след като дошли руснаците как са почнали насилствено да им изкупуват продукцията на смешни цени, та ми е чудно от толкова много патриотарски партии, как нито една не се заинтересува за съдбата на тези наши сънародници в Крим

56

Анонимен

преди 1 година

Дезертюга!! Веднага да се върне на фронта и да си получи заслуженото. Освен това наемниците се бият за пари, което значи, че не са никакви герои.

55

Анонимен

преди 1 година

"Докторите в "Пирогов" сами са предложили да го лекуват." Значи там бил ключът от мазето. За да те лекуват с желание в "Пирогов" трябва руснаците да те обстрелят и свалят.

54

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са варвари, затова са измъчвали нашето момче.

53

Анонимен

преди 1 година

Леко е минал. На наемници които се бият срещу заплащане, само най лошото..

52

До 55

преди 1 година

Абе като говориш по-човечни за кои години говориш? За тези от втората световна война или след тях! Щото по време на вторара световна да се говори за русия и човечност си е голям смях! След това абе като се види афганистан и там разстрелите и бесилките ами и там да се говори за човечност!?После грузия и там ... после сирия и още и още та и там да се говори за човечност!? смех смех, та я кажи закои години говориш да не би да е нещо в бъдещето!?

51

Анонимен

преди 1 година

Браво. Истински герой, който вероятно е рискувал страшно и е доставял лекарства и храни на героите от Азовстал и е извозвал ранени.