30

sota

преди 1 година

Ей това дето го казва накрая, говори че са и платили и обещали, че ще и помогнат да спаси нещастното си фашистче от плен(жестоко са го измъчвали). Измъчвали са ви нещастните болни мозъци, дето за 5 евро онзи от Банкя ходеше да козирува на началниците си из Европата.

29

Бау

преди 1 година

Патриотизъм, патриотизъм, но добре, че го прибраха! Иначе, оздравяване и пак там! Двата хеликоптера отиваха да евакуират азовци, може би по важни чуждестранни наемници! И двата бяха ударени, оцеляха Димитър и още едно момче.Ако бе бойна мисия, можеше да пострадат!

28

До 33

преди 1 година

Твоята аргументация не струва нищо, защото си мръсен национален предател.

27

Мдааа

преди 1 година

А така, Русначетата измъчват Българи. Ето ви *** долни колко ви обичат господарите ви.

26

hasmokar

преди 1 година

Да се не качват на падащи коптери.

25

Анонимен

преди 1 година

Чета коментарите и имам чувството, че руските пар цали съзнателно предизвикват българите. Искат да им скочим, както в Украйна, за да има повод да направят някоя мизерия. Драги руснаци, ако и в Украйна сте се държали така, нищо чудно, че са ви подпукали.

24

Анонимен

преди 1 година

ДАНО НЕ МУ СЕ НАЛАГА ДА ЛЕЖИ НА СТЪЛБИТЕ КАТО ПОВЕЧЕТО КЛЕТИ БЪЛГАРИ

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 Аз се аргументирах защо. Ти, разбира се, не го направи. Защото позицията ти няма словестна защита. Освен с озъбване и правене на гримаси вашата шайка не може да се изрази по друг начин. Да бъдете наречени животни, ще е обида за животните.

22

Анонимен

преди 1 година

Този "герой" няма и една вноска нито в руската, нито в българската здравноосигурителна каса. Обаче го лекуват руски военни лекари, сега пък български от най-голямата спешна болница. Междувременно какъв му е спешният случай?

21

Чук и Гек

преди 1 година

Райна преди години в онази телевизия лъжеше, може би неволно, че бил пилот на изтребител в украинските ВВС.

20

Анонимен

преди 1 година

А защо е тази хуманност ,бъдете като укрите - те са жестоки !

19

Анонимен

преди 1 година

"но след това е взет за военнопленник и е бил жестоко измъчван, разказаха Манджукова" Не може да бъде, Песков и Лавров казаха, че с военоплениите се отнасят хуманно, а нашите русофили разправят, как ги "хранят и по три пъти на ден". Това е гнусна укро-уйдурма! Нали така, другаре?

18

Анонимен

преди 1 година

Така се получава когато си с промит и идеално гладък мозък страдаш. Тази авантюра в Митко ще остави белег за целия му безмислен живот.

17

Анонимен

преди 1 година

22 чувствата ни са взаимни Гнус ме е от тебе...

16

един

преди 1 година

Моля всички, които ми поставиха минуси на въпроса КОЙ ще плати лечението в Бг, да преведат пари и да платят разходите за това.

15

Анонимен

преди 1 година

Българин или украинец с български корени - има голяма разлика

14

Анонимен

преди 1 година

До Леле Ужас "А чий го дири на Украински хеликоптер" - Уточнението, че е бесарабски българин пропусна ли го или просто си видял заглавието и си се юрнал да си изпляскаш коментара ? В украйна има 250 000 етнически българи, част от тях военни, хора които бранят страната си - Украна, от руското нашествие. Всички путинофили тука са напълно лишени от логика. Българите в украйна си бранят живота от руснаците, а нашите "българи" шляпат "Z"та из коментарите. Гнус ме е от Вас.

13

Чук и Гек

преди 1 година

Имаше го тук как качва Шипка и до него мома с булчинска рокля! Та, кога сте искрени? Ясно, че за да бъдеш добре в България трябва да защитаваш правилната линия, но малко по тихо! Руснаците го лекуваха в Крим и го предадоха в добро състояние.

12

Анонимен

преди 1 година

"Първоначалната информация, че е загинал." Емблемата на настоящата пропаганда. Всъщност е получил нормално отношение като за военнопленник, подслон, храна, медицинско обслужване и връщане в родината.

11

Анонимен

преди 1 година

Гледах. Опитаха се да го използват за мощна пропаганда, но той беше пестелив и не разказа нито един ужас за пребиваването си в руски "плен". Напротив-намерили са го веднага и са го лекували, преди да ни го връчат. Нито са го били, а още по-малко убили, което е очевидно. Много гадна пропаганда провежда запада.