90

Анонимен

преди 1 година

Няма.Бие се по принуда иначе разстрел и ще се повтори 2015-та.

89

Анонимен

преди 1 година

На всеки българомразец автоматично слагам палец надолу.

88

Анонимен

преди 1 година

Сега последно - този има ли българско гражданство и ако има: какво прави да се бие на нечия страна в чужда война(военен трибунал и присъда веднага тук!)? А ако няма българско гражданство - що ме занимавате с него?

87

Анонимен

преди 1 година

До 97:"Над 140 000 българи бягат от турските кланета в Бесарабия".Избягали са,за да ги убиват там заради киевския режим.

86

Анонимен

преди 1 година

Само от интерес - написах коментара в пост 92 и получих червен палец. Искам да питам русофила с червения палец кое отрича - Реско турската война от 1829? Одринския Мирен Договор? Граф Дибич Забалкански? Последствията за Българи? Турските кланета във Варненско, Ямболско, Бургаско и Старозагорско? Тракийското въстание? Георги Мамарчев? Думите на Дибич към първенците - "..Българи, стойте мирни, че ще обърна топовете да ви избия аз!.."? Кое отричаш руски слагачо?

85

Не бягат

преди 1 година

***, почти всички са закарани НАСИЛА в Бесарабия, политика на руслямската империя от векове. Местните там никога не са били послушни ...

84

Анонимен

преди 1 година

До Дес - разбира се, че има злост. В основата на русофилството е недоволството от това, че нямаш западни ценности и блага. Логично е да искаш "голям и лош брат" - Русия, която няма да ти ги даде, но поне ще ги счупи при тея дето ги имат. Самите русофили са тотално лишени от чест и достойнство - както казва Благоев - русофилията неизменно води до национално предателство. Естествено те не могат да простят на украинците, че имат тези качества. И това поражда злоба, бяс и настървение.

83

Евала на пича

преди 1 година

Истински Българин

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89 - и това го казва русофил? Стига бе! Я кажи на колко си години, щото българин под 50 който да харесва руснаците аз не познавам! А виж, Митрофанова и Захарова са си вашите русофилски ***.

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 87 - да попитам, знаеш ли как и кога са достигнали в Бесарабия голяма част от българите? Нека ти обясня - след като Граф Дибич превзема Варна, Бургас и Шумен в Руско турската война от 1829 се стига до Одринския мирен договор. Сърбия, Гърция, Влашко и Молдова получават автономия! България? Не се споменава въобще! Руските ти братя разформироват българските доброволци като ги обвиняват в предателство. Над 140 000 българи бягат от турските кланета в Бесарабия! Разбра ли?

80

Дес

преди 1 година

Коментарът ми е вече до 83Номерата се сменихаИзтрит е коментарът ми , че се пише Разрез , а не разрес

79

Дес

преди 1 година

До 84 обяснявам си го с лошотия и злост , не само с глупост , защото има глуповати хора , които са добродушни. Но има и такива , които са злобни. Радостта от нещастието на другите хора или раздразнението от нечие оцеляване го виждам точно като злост , дори да е налице и глупост.

78

Анонимен

преди 1 година

До 88:Тайно си влюбен в нея.Питай си я сам.Аз общо с нея нямам и не ме интересува.Дъртак бългоромразец си!Като ни мразиш не се занимавай с нас и се махай!

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 82 - ти беше там или така каза Митрофанова? Ако да, покажи нещо - снимки, материали? Не, че ще ми отговориш де!

76

Анонимен

преди 1 година

Който подкрепя Украйна значи подкрепя убийството на бесарабските българи през 2015-та!Кръвта им ще е по неговите ръце!

75

Анонимен

преди 1 година

До 84:Заври си русофилията и русофобията там къде слънце не огрява!Продажник и българофоб си!Подкрепяш българоубийци!

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 85 - ЩЕ!

73

Анонимен

преди 1 година

От тъпата ви пропаганда където разделяте хората на русофили у русофоби сега ше плащаме страшни сметки!Тея където пишат и видят пропагандата даже не са българи по паспорт!!!

72

Анонимен

преди 1 година

До Дес - виж, русофилите се делят на два типа - Копейкин, Нинова - тея дето са монетизирали русофилството - те изкарват от това пари. Останалите за които ти говориш, аутсайдерите - там в пълна мяра важи Принципа на Ханлън - "..никога не търсете злонамереност в нещо, което може адекватно да бъде обяснено с глупост..". Те са просто неграмотници, които не желаят да направят нищо за себе си, но пък искат да са "значими".

71

Анонимен

преди 1 година

Като ти е другарче разказва ли ти как 2015-та година киевския режим убиваше българи и ги умори от глад там?!Отишъл е да се бие по принуда иначе следва разтрел!