207

Майдан

преди 1 година

Това на Северски Донецк е отпреди половин месец, а за Гостомел беше в началото на войната. В момента ВСУ панически отстъпва в Донецк. Пълно е с клипчета на цели части, които се предават и дезертират и на други, които бягат под обстрел панически. Руснаците пробиха и при Светлодарск, вече са в Лиман и Северодонецк. Започва обсада на Запорожие скоро. Да вдигат белите знамена западноукраинците, че все по-зле ще става. Кисинджър им го каза вече.

206

Анонимен

преди 1 година

Претърпяват тежки загуби превземайки всекидневно село след село и град след град. И така до Днепър и цялата Южна Украйна. А британските служби се наслаждават на загиналите славяни.

205

Анонимен

преди 1 година

Искам да кажа на по младите хора на които родителите се грижат всичко да им е ,,на тепсия,, Млади и прекрасни хора не бързайте да се подвеждате от пропаганди. Искам само да ви кажа че за Окрайната шанс имаше когато Путин ги молеше да си спазват договора от Минск. Вече нямат шанс дори Полша точи зъби да захапе голям пай -западната част на Окрайня.

204

Анонимен

преди 1 година

И като се събудите - отвили сте се!

203

Мунчо

преди 1 година

А прословутото министерство на отбраната на Великобритания да каже нещо за котела който вече е "оперативно обкръжение" на украинските войски в Луганск и Северодонецк?

202

Анонимен

преди 1 година

Колко е вярно заглавието е под въпрос. На годините на които съм само ще кажа (от опит) че накрая независимо от всички хамерикански пропаганди ще победи Русия (щем или нещем).

201

Анонимен

преди 1 година

Не думай!!!

200

kiko

преди 1 година

Спрете с тая дезинформация.В момента се решава съдбата на 10 х украински войници.Ако Путин пожелае,те ще бъдат изтрепани,дано да се предадат и да живеят скоро нормален живот.Донбас вече е загубен за Украйна.Остава Николаев и Одеса.Харков е под угроза,заради обстрелите на Белгородска и Руска области.

199

Анонимен

преди 1 година

Освен елитните бригади на някой Народът ни претърпява още по големи загуби благодарение на Урсула ,Борел,Бай Дън,Сорос и други нaциcти който са окупирали властта и се опитват да унищожат милиони хора по целия свят. Тези дни ИНДИЯ също забрани износа на пшеницата и царевицата си. Преки виновници търсете в Европейския парламент

198

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 278 Няма толкова водка, че *** да могат да стигнат до Полша!!!

197

Анонимен

преди 1 година

Скоро висши руски военни ще бъдат съдени от международния накзателен съд, така както бяха съдени нацистите след ВСВ.

196

Анонимен

преди 1 година

Трима чуждестранни наемници, воювали на страната на Украйна в Донбас и Попаднали в плен, могат да бъдат екзекутирани в Донецката народна република. Става дума за двама британски граждани Андрю Хил и Шо не Пере, както и Садун Ибрахим, който е поданик на Кралство Мароко.

195

БЕЗ Коментар

преди 1 година

Според британското разузнаване...................................

194

Анонимен

преди 1 година

В ''Риа новости" прочетох, че са пленени британци

193

Анонимен

преди 1 година

И заради тези тежки загуби, скоро Русия ще стигне до Полша, а печалещата всички битки окрайна съвсем скоро геройски ще подпише безусловна капитулация.

192

Стар чвор

преди 1 година

Победа Русия..Лимани падна ,скоро кадировци в Лвов и Варшава Ние помним .Руският Цар ни спаси от турците , винаги ще сме с Русия

191

Анонимен

преди 1 година

Колко ниско интелигентен е човек който се радва на смъртта. Аз това не го мога и не го разбирам.

190

Мишо

преди 1 година

Що се отнася до форсирането на река Сев. Донецк то там провала е на ЛНР + Руските части и става въпрос за мотопехотни и моторизирани части, а не за десантни такива!Да там определено е допусната сериозна грешка и виновните трябва да понесат заслуженото наказание. По точни данни са унищожени предимно БМП 1 на ЛНР около 18 бр, няколко МТЛ около 10 и няколко до 5-6 Т72 (може и да са по-малко) всичко останало е камиони. Главното е че голяма част от техниката подлежи на ремонт на около 60% Пропаганда

189

Анонимен

преди 1 година

Либералната демокрация позволява на хората всичко. Един седнал да критикува Кисинджър. Това е смешно и жалко. Дори в соца имаше класи и всеки си знаеше мястото

188

Мишо

преди 1 година

Четеш и просто не знаеш какво да кажеш. Неверни данни, объркани времево събития, неточна до абсолютно до недостоверна информация. Първо Гостомел го щурмуваха съвсем не десантните части, а специални части 200 човека и си го превзеха стой та гледай, удържаха отбраната до пристигането на основните части, последващото изтегляне, което беше практически след 1,5 месеца нямо нищо общо с тази операция.