227

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До Мен-------украинците в боеспособна възраст са 10 млн. Сещаш се , че няма как да се въоръжат повече от 1 млн. Все пак някой трябва да работи. В момента са мобилизира ни 850 хил.

226

Олд

преди 1 година

Добра новина-Китай забрани на руски авиокомпании с крадени Боинги и Арбъси да кацат на техни летища.

225

Анонимен

преди 1 година

До Мен - Баят малоууумен требва да си, ако ще се биеш във война, при положение че си бол с пара :)

224

Мен

преди 1 година

В това време разправят, че Бургас и Варна били пълни с млади украинци в боеспособна възраст каращи джипове за по 200 000 лева...

223

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Три месеца чакахме падането на ''Киев за три дня'' , сега три месеца ще гледаме как не могат да вземат Донбас........мъката е пълна. Вермахта навремето за три месеца стигна пеша до Москва.

222

Шляхта

преди 1 година

Зеления предлага да се даде на поляците специален правен статут които ще им позволи да заемат изборни длъжности, да бъдат назначавани в държавни органи, да имат достъп до секретна информация, да бъдат съдии...т.е. Зеления открито предава останалата част от територията (до скоро наричана украйна) на поляците.

221

Анонимен

преди 1 година

БРЕЙ, МИ ДЕ ГИ КОПАТ? Я ДА ПОВИКАТ НАШИЯТ ГРОБАР С КРЕМАЦИИТЕ, ЧЕ МНОГО СМЪРДИ!!!

220

Падаря

преди 1 година

Бен Бари съветва руснаците за по-успешна стратегия ?! Или ни гъбарка само нас с фълшива стратегия и в двата случая не съм хепи баси.

219

Анонимен

преди 1 година

Путин загуби войната на 23 февруари. Другото са технически подробности за окончателното оформяне на мирния договор и репарациите. Мъртвите руснаци не фигурират в писмения вид на бъдещия документ. С такова ръководство - толкова

218

Офффф

преди 1 година

Пишете глупости от един месец само загуби и Украйна я нема 😅😅😅

217

Антоним. Ии

преди 1 година

Защо славяни убиват славяни? Русите казват вие българите сте близки по манталитет с украинците.

216

ОПТИМИСТ

преди 1 година

Не губя надежда за бъдещето на Свободния свят, защото последната дума в тази война ще бъде на Пентагона, а който не мисли така, означава, че не познава военната мощ на Космическа Америка.

215

Антоним.

преди 1 година

Препоръчвам горещо на Путенофилите да ходят малко там при войната да видят какво става . Лесно е да пишат от тук седнали на че... рвяса.. те си задни...Чакащи путиновата свобода!

214

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

За какво воюват украинците и руснаците? Едните за родината си, другите за кефа на един фюрер. Ясно е, че мотивацията е твърде различна. На кой му се умира за едно голямо нищо.

213

Капитан Петко

преди 1 година

Щом британците лъжат петата колона казват истината и тя е че руснаците са окупирали Украйна вече?

212

Анонимен

преди 1 година

Армията на Путин е трагична.

211

Teo

преди 1 година

Това от The sun или от Daily mail го казаха. По-достоверен би бил анализа на редактор на шок или куч-куч на обратно! Трагиччно е даа си на всяка манджа мерудия. А още по-трагично е, че в западните държави се субсидират такива тинк-танкове, които бълват достоверни анализи, гледайки клипчета в ютуб. Аз лично чета униан и русвесна точка су, и си заформям мнение. И то е, че тия трябва те да плащат, да им публикуват небивалиците!

210

Анонимен

преди 1 година

Британците са ненадминати лъжци, интриганти и конспиратори.

209

NATO

преди 1 година

Много внимателно наблюдаваме как води война русия. Вземаме си подробни бележки, които ще бъдат от съществено голяма полза при необходимост!

208

Анонимен

преди 1 година

Четох го тук "Според британското разузнаване" и реших, че няма смисъл да си губя повече времето за вицове.