267

дедо Ташунко

преди 1 година

фейк

266

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам от къде черпите тази информация, защото Бурката Рижия Джонсън, вика че му е много мъчно, ама Русия напредвала, а той нищо не можел да направи. Даже Лиз нищо не можела да предприеме! Евно сайтчето има по-добри истичници от МИ-1,2,3,4,5,6,7,8...

265

Европеец

преди 1 година

Цената на Руския войник за неговите началници е без значение.Жертвите през ВСВ на СССР се дължат на същото некадърно ръководство.Сталин е избил всички, които са имали малко мисъл в главите си. Руснаците с лъжите си за ВСВ и МИТА, че те са победили сами, стават смешни.Ако не беше помоща на САЩ и другите държави щяха да загубят битките. Те никога не са били Армия, а орда от необразовани хора, които само мродерстват.Мисля, че сега ще бъдат поставени на място.

264

Ясен Желязков

преди 1 година

Същите грешки са ставали и по Сталиново време. Въздушно - десантните дивизии, поради липса на настъпателна война, са хвърляни в пехотна офанзива. На фронт от десетки километри горките хора са изправяни в срещни боеве с "шевната машина на Хитлер", която прави около 1500 изстрела на минута и поваля цели полкове пехота. Лошото е, че никой не си е взел поука от това. Всичко това е много тъжно и не бих го написал, ако нямах надежда, че някак може да се спре. Ако има мислещи хора...

263

Ива

преди 1 година

Абе,***,спрете да пишете тъпотии!След СВОперация от Ос.райна няма да остане нищо,освен развалини?!СЛАВА РОССИИ!

262

Путлер

преди 1 година

Мууухахааааааааааа!

261

Анонимен

преди 1 година

Щом необорудваната и с нисък боен дух руска армия, разчисти Азовсталь и принуди 2800 (а може и да са повече), добре екипирани укрофашисти да се предадат (не споменаваме убитите и избягалите), то представяте ли си, какво щеше да е, або бяха добре оборудвани? Мазало! Тъпотията на сайтчето цепи мрака!

260

Анонимен

преди 1 година

Ако фашистка Русия бе започнал да се разширава в друга посока, на накой нямаше да му пука толкова много и нямаше да срещне толкова ожесточена съпротива. Например в посока Казахстан, Туркменистан, Азербеджан, та дори и Монголия. Но глупавите руснаци избраха най-неподходящата посока за разширение на държавата си.

259

Диверсант

преди 1 година

До дяконЪНе им обяснявай на лгбт младежта, няма смисъл, промивката е огромна!32990 '98

258

Анонимен

преди 1 година

Поомекнахте вече с фалшивите новини, войската си напредва, вие си ревете още.

257

Анонимен

преди 1 година

Ама моля ви се - Не пишете (или преписвайте!) такива фейкови заглавия и под-заглавия! Как ще са необорудвани елитните части на Русия?! Та нали и МИ-? признаха, че именно защото са добре оборудвани руснаците и затова напредват )))

256

Развийш ли

преди 1 година

Руска салата пичове

255

112233

преди 1 година

Пълна измислица, потвърдена от британското разузнаване.

254

Kobura

преди 1 година

Ония рошавия много реве особенно като разбра че започна изваждането великобритански наемници от Азовстал това че говорят добре руски и все още се прикриват не означава че няма и други освен тези двамата и мароканеца

253

Група З

преди 1 година

Не пишете глупости, ставате за смях.

252

независим

преди 1 година

краино глупава статия украинците първо побеждават А след това бягат или се предават а Русия расте ли расте колкото и да са *** някои трябва да разберат че наи голямата ядрена сила не може да се победи

251

Шойгу

преди 1 година

ВДВ-то малко замина, ама поне си набрахме тоалетни

250

анализатор

преди 1 година

Така в края на войната Украйна ще успее да си върне всички окупирани от Русия територии, включително Крим, а Путин ще остане с пръст в устата!

249

анализатор

преди 1 година

"Парашутисти на ВДС извършиха щурм на летището с около 30 хеликоптера и въпреки че го превзеха, победата им беше краткотрайна, тъй като украинците успяха да си го върнат." Дето се вика, хубава работа, ама руска!

248

Анонимен

преди 1 година

ruska reklama.