30

Изтънко и издалеко

преди 1 година

Цялото "умотворение" с плашенето как почитателите на кремълския дег.енерат щели да вземат властта прикрива внушението, че Тиквунчо и присъдружната му мафия вече са яхнали белия кон и препускат към изборната победа. И че това е неизбежно. Тъкмо това втълпява всеки ден този мно-о-ого безпристрастен "новинарски" сайт. Безкористно, разбира се. Мно-о-ого безкористно.

29

SDI

преди 1 година

По- голям кошмар от сегашното малоумно управление няма как да има. Всеки от нас пазарува, плаща битови сметки и няма как разни поръчкови статии да му повлияят при това положение. А невероятното унижение, на което сме подложени от ЕС и САЩ, за да махнем ветото за рсм изобщо не искам и да го коментирам - толкова е обидно, че няма накъде повече. Гастролиращите продажници ще ни предадат и после ще си заминат по живо по здраво в чужбина, разбира се много по- богати.

28

Сър Уилямс

преди 1 година

Това е възможно най - кошмарния сценарии за управление на държавата. Живял съм в чужбина, най - си ми харесва тук, но ако дойдат тези ... и залитнат към 1). Иницииране на референдум за излизане от ЕС 2). Променяне на формата на управление тип Президентска Република ... с изчезвам пак в Германия и няма да погледна назад!!!

27

българин

преди 1 година

Защо да не осъмне с тези партии в управление?Ако по тяхно време ,шебека от банкя, и ахмет феса ще бъдат прибрани в затвора,защо да не управляват. Двете проклятия на България -ДПС и ГЕРБ съсипаха държавата.

26

NoirFire

преди 1 година

БСП остава 5 политическа сила засега но есента идва нова сериозна ковид вълна която тотално ще ги лиши от избиратели

25

NoirFire

преди 1 година

24 спри наркотиците нищо не ти се разбира

24

Анонимен

преди 1 година

От Кремъл се действа по три направления в България,това по остта,Радев,Малинов,Костадинов.

23

Анонимен

преди 1 година

България ще осъмне!!! Но 500г. турско ни стига! Няма да позволим повече окупации и експерименти! Тъй че, прораша предателски партийки нямат шанс! България за българите!

22

Анонимен

преди 1 година

Аман от про руски мекерета.Ростия народ само ракия му дай и руски песни.

21

Анонимен

преди 1 година

Това ако се случи парзалката на долу е сигурна. Бедните и невежи аутсайдери, които са гръбнака от избиратели на тези партии ще пострадат най-много финансово. Защото спрели финансовото и пазарно кранче на запада. Русия има пари само за олигарсите и малко за около 2-3%(около 5 милиона души) дупелизци, които имат имоти в България, а над 130 милиона руснаци са много по зле от нас.

20

NoirFire

преди 1 година

Сега в България знаете че медии и социологични проучвания са заплатени , ситуацията при избори днес Възраждане не може да мине 10 процентната бариера, ГЕРБ печели убедително и управлява без коалиция, освен ако не фалшифицират изборите, не ме убеждавайте че предните не са , не познавам нито 1 човек гласувал за Продължаваме Подмяната .

19

Бай Илийчо

преди 1 година

У наше селу ,ша гласуаме за секи койту маане акциза върху ракията и даде праву на ората дъ имат оружие ,а си пазът часната собственост

18

Анонимен

преди 1 година

Анализът показва, че ГЕРБ в коалиция с малкото останали човеци от ПП и ДБ е единствената алтернатива на залитането на България към руската сфера на влияние, както и ДПС. Дерзайте протестъри! Извинете се, покайте се и ще живеете в европейска България.

17

Асоциален Примитив

преди 1 година

"Възраждане", "Български възход" и БСП = туморите на БКП.

16

Анонимен

преди 1 година

'' Възраждане" поставя под съмнение ползите от НАТО и ЕС ............................ поставят под съмнение ползите от НАТО и ЕС всички селски маргинали-аутсайдери, в огромното си мнозинство ниско-образовани или дори неграмотни, за които полза от демокрацията няма. Тези са които гласуват за Възраждане, тези са които обичат русия и именно Путин ... тези са които чакат някой да ги спаси (от самите тях) ... тези са които ще потопят България.

15

Анонимен

преди 1 година

Голема реклама за *** тече...много рубли ще изтекат в канала! Но БЪЛГАРИНА ще гласува за Българска партия! А не за предатели и ***!!!!!

14

Ядрените Слънца

преди 1 година

като засветят, ще имаме нужда от управляващи с дългосрочно мислене. Да събират енергията!!

13

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Конкретиката е важна за един бръз и точен анализ. Константинов изрича истини,подобно на Костов,Борисов,Шимон Сакса...Една от истините е,че Русия е пътят. Но Путин не е дал зелена светлина на Константинов. Зелената светлина бе дадена на Малинов,който е лицето на Кремъл в България. Значи Константинов не е човекът,който защитава проруските ни позиции. Защо Константинов не общува с Малинов? Странно! Няма общение между тях,няма единомислие.Клстантинов лъже.

12

До Film

преди 1 година

Не пиши по форумите групости, а стани да огледаш периметъра.

11

Film

преди 1 година

А дай Боже по-скоро,Че тоя генетичен дефект Киро.Ще ни изтреби.