85

Анонимен

преди 1 година

Бавноразвиващи ли са, или на улави се правят зорлем, но цяла Европа ни се смее. Тези ще ни довършат, ще ни забодат във войната, без да им мигне окото. Полша влиза в Украйна. Орбан обяви военно положение. Разбираме ли ясно за какво става въпрос? Не правят нищо, за да спрат дивата спекула. Печелят здраво от газа и търговията с оръжие, износа на жито и слънчоглед...

84

Бодрягин

преди 1 година

Бай да уей, спада на продажбите в Рассия на нови автомобили и недвижими имоти е 80%. Въпреки че курса на долара спада, цените се качват и инфлацията от началото на войната е 30% и продължава да расте. Обаче руснаците имат едно предимство - много търпелив до6итък са и затова ще надцакат разглезения европеец в крайна сметка. Единствено укрите сега им бъркат сметките че дядя Путин не може да прекатури кантара на който са застанали двете армии.

83

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Руски газ в ЕС няма да има. Ако щете се надрискайте от яд, платени руски ибричета.

82

Анонимен

преди 1 година

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЧЕРВЕНИ ТРЪТКИ ЗАПОЧНА С ХАРАКТЕРНИ БЪЛГАРСКИ ВРЪТКИ

81

Анонимен

преди 1 година

До сега ако не е разбрал какво се случва, няма смисъл повече да му се обяснява.

80

Анонимен

преди 1 година

Веднага ти разяснявам ситуацията, кокорчо. Или сте ба лъ ци, или изпълнявате поръчка. Друг вариант няма.

79

Анонимен

преди 1 година

Харвардците забъркаха голяма каша.

78

Анонимен

преди 1 година

Голямото за0ляване е на ход, и затова нещата са протакват...

77

Анонимен

преди 1 година

Български реотан от Хасково. Я, гръцкия бързовар как бързо се ориентира що да чини.

76

До 91

преди 1 година

Не са избрани от народа. Избрани са от чуждо посолство с любезното съдействие на машините на Мадуро купени с нашите пари.

75

Анонимен

преди 1 година

Надушили ги били за 4 месеца, та това сте народа, защо изобщо ги избирате такива, та то от 200 км. поне 6 месеца преди изборите беше ясно що за стока са, но ето ви на промяната, а и продължавайте и на Радев да се радвате над 50%.

74

Гешев каде си

преди 1 година

Гешев защо спи трябваше да е поискал имунитета им - за престъпление по службаНабутаха ни нарочно с газта да плащаме сега по скьпо на гьрция

73

Анонимен

преди 1 година

Изпуснали питомното сега ще гонят дивото.А иначе ЕС е много ,,Солидарен'',видя се.

72

Анонимен

преди 1 година

Взеха ни за експеримент. ЕС ви пусна на ските и повлякохте България към пропастта. Съд и затвор. Вие сте позор! Как заспивате спокойно, след като ще фалирате държавата? Фалирахте бизнесите на хората. Други нямат пари за хляб.Лекарства не могат да си купят хората. Асене, уж си образован, но сърцето ти е камък.Обричате България на мизерия.

71

Анонимен

преди 1 година

Усетииха се че са сгафили ама вече дано не е късно.Кокорчо и Канадеца носят отговорност.

70

Кирооооооо

преди 1 година

Толупа проигра България с Южен поток,а Асенчо Кокорчото и Канадеца Киро ни довършихакато спряха руската газ.Подлъгаха се от ЕС и лъжливата Урсула фон еди коя си.Пълни нещастн-ци.И тримата са за пандела.

69

Анонимен

преди 1 година

Кво има да ти разясняват. Първо ви извикаха в ЕС на консултации. Консултираха ви. Нашишкаха ви. Киро се изрепчи, че Русия е бензиностанция с ракети. Изръсихте 2кубика простотии. Но нали това е плана? Да врътнат крачето, за да почнат доставчиците да наливат пари за вас? Взехте народа за врабчета. Ама народа не кълве. Как мислиш е оцелял този български изстрадал народ? С интуиция, Асене, с интуиция. Народът ви надуши за 4 месеца, че сте измамници.Отивайте си с мир, да не стане с кръв!

68

Анонимен

преди 1 година

Поискал обяснение дали газ там има, а тук не щото Газпром ги третира различно или щото си плащат както Газпром иска, а ние не. Тоя дано да се прави, щото ако наистина е толкова пpocт това си чиста проба *** и не е смешно да му се подиграваме, а трябва да се търси спешна медицинска и психиатрична помощ, както и някой дето постоянно да го следи да не вземе да изпие белина или нещо.

67

по ---- ттттъъъъпиии

преди 1 година

такива управленци ме сме ималиЩЕ ГЛАСУВАМ ДРУГИЯТ ПЪТ ЗА БОЙКО

66

Анонимен

преди 1 година

Не, не се дължи на това нито едното от двете!!!Дължи се на липса ВАС двамата с Кирчо. Много се напъвате да угаждате без да мислите за последствията, а такива винаги има, понякога бавно но сигурно.