105

Буболеков

преди 1 година

В момента рашките се набримчват яко - от една страна приходите от газ и нефт започват да спадат, от друга извънредните им разходи в украйна се запазват. Много предприятия са затворени или са пред затваряне. След украйна, рашняците ще си изпатят най-много,особенно след като разберат че газта не става за ядене.

104

Анонимен

преди 1 година

Обяснявам още веднъж за червени, неграмотни селяни ... газта е спряна на България, Полша и Финландия изцяло по политически причини, и без значение дали плащаме в евро, рубли или индийски рупии ... газта пак щеше да бъде спряна.

103

Анонимен

преди 1 година

Според CNN убитите са 15

102

Реалист

преди 1 година

Нarъ3ихтe се, заболяви rъ3ът и сега искате някой да ви обяснява защо!?Хубава работа, ама харвардска...

101

Ежедневие в САЩ

преди 1 година

Застреляха 14 ученика в начално училище в Тексас.

100

пфу!

преди 1 година

Харвардските Макс и Мориц пробутват лъжата, че условията на "Газпром" били различни за всяка страна, и че за България имало риск от "при сменянето от евро в рубли" (цитирам Киро), а пък за други държави условията били други. ЛЪЖА - от първия ден на въвеждането на новата схема на плащане, за ВСИЧКИ купувачи важи едно и също правило - отварят две сметки, плащат във валута по договор, БЕЗ да се занимават с превалутиране в рубли - това го прави руската банка, а не купувачите. Кики и Асенчо лъжат!

99

Кокоров

преди 1 година

Забравих си хапчетата.Някой да ми услужи?Страдам от тежък психически проблем а утре е тежък ден и трябва да измислям нови лъжи,заедно с авера Киро.

98

Бгг

преди 1 година

Асенчо, направихте за посмешище цяла България пред света бе. Цяла Европа ни се смее и се питат, що за *** сме. Сега купуваме Руски газ от Гърция ама ни е по скъп бе, икономически тъпунгeр.

97

Анонимен

преди 1 година

Не искаш да си плащаш в магазина=няма хляб. Та и с газта е така. Нема кеш, нема газ. Какво толкова има за разясняване? Ето разясних му го накратко.

96

Виждам,

преди 1 година

Казуса е разяснен по-долу. Или сте ба лъ ци, или изпълнявате поръчка, или и двете едновременно.

95

Анонимен

преди 1 година

'Казус' със руския газ няма ... газта е спряна на България, Полша и Финландия изцяло по политически причини с цел да се накажат непослушните и да се всее разделение в Европа, и до голяма степен успяват да го постигнат. Ако беше Бойко нямаше да ни спрат газта и пак щяхме да сме с Европа, а Кирчо действа като 3 годишно което сега се учи да ходи

94

Кокоро пред Лай-ен

преди 1 година

Ко, ко, ко, ко, коооо, кокококооооо, кококококоооооо, кът-кът-кът-кът-кът, куд-куд-куд, кудкуддддяк, куд-куд-куд-кудкудяяяк, рошковуту на гъзът мий пааак;)))) Изгоних Лена и сега ич ми ней добре, *** на: куд-куд-куд-кудкудяяяк, рошковуту на гъзът мий пааак;))))

93

анонимен

преди 1 година

Какво има за разясняване бе , ние понеже сме големи еркеци първи се озъбихме на Кремъл и ни отрязаха квитанцията. Лочайте сега от време на време но крайно недостатъчно ,американския втечнен газ. Жалко за народа!

92

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

ДРУГАРЕ! Дрискайте кръв, руски газ повече няма да има никога!

91

Сандо

преди 1 година

на нас все някой трябва да ни разясни или да ни реши проблемите - преди бяха руснаците по време на соца сега е ЕС и ЕК.

90

Pp

преди 1 година

Олеле тук на всички всичко им е ясно страшна работа ей. Най-умните на маса. Путин първо на вас ви звъни да ви даде отчет. Мачкай Асене.

89

До Анонимен 101

преди 1 година

Това от тавариш Лукашенко го ли разбра? Ха-ха-ха-ха

88

Анонимен

преди 1 година

Без руски суровини,горива и газ Европа я чака крах.

87

И защо?

преди 1 година

Нали са договорили евтинджос газ? Няма нужда някой да им разяснява каквото и да било. Или нещо друго се случва!

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96Най-вероятно са бал ъци, които изпълняват поръчка. Тоя има малко повече акъл и се прави на ударен.