117

А.р.е б.е

преди 1 година

Чудя се как пък нито един русороб не се прежали да емигрира в раша. Да изпраща пари от там на родителите си, да показва снимки как се къпе в газ, кара москвич и ходи на почивки по света! Тцтц ...що така

116

Анонимен

преди 1 година

какви по-големи доказателства от факта, че зеления днес подписа и даде превилигирован статут на поляците в украина - могат да бъдат избирани за депутати, кметове, могат да пратят собствена полиция, да създават собствена полиция, да няма граници м/у 2-те държави и и всичко това по върховенството на Полша - ако това не е пълно предателство на собствената държава и народ-здраве му кажи - остава и Върховната рада да го одобри и тогава украина ще липсва на картите

115

Тъпанар

преди 1 година

Бе не че нещо, ама тоя в случая е прав. Амбициите на Полша за връщането на територии от времето на Жечпосполита е от края на ПСВ. НАТО и американците не ги интересува суверенитет и държавност. Забравил е само да добави, че и руснаците са същите уьове сплескани като споменатите по-горе.

114

Анонимен

преди 1 година

109 -. На п" ***. Кин ден.

113

анонимен келеш

преди 1 година

Никой не иска с Русия и Путин:):):)Всички наредени на опашка за НАТО:):):)

112

Анонимен

преди 1 година

107 недей да извърташ. Никой не е казал че ще се управлява само с тях. Обаче точно с тия извъртания се опитвате да лъжете хората. Аз съм достатъчно компетентен да знам искам ли да съм в ес и нато. Моето твърдение че ти не си. Ето защо се пита.Мисля че даже трябва да се направи допитване нпотата дали да съществуват изобщо. Е тогава ще увиснеш. Като ви клъцнем конците и набързо ще се окаже че в България може да има свястно управление. А не дневният ред да ми е колко пола имало.

111

До Анонимен 110

преди 1 година

Кви мински бре, всичко почна от бруталната анексия на Крим и нарушаване на договорите от 90те години! Какво говориш за последствия, като Русия скъса договорите отпреди това! Всеки следващ договор е равен на 0

110

Анонимен

преди 1 година

За мир в Украйна може да се преговаря след като 1) Русия се изтегли от ВСИЧКИ територии на Украйна преди инвазията в Крим 2) предаде военопрестъпниците да бъдат съдени от международен военен съд и 3) изплати в пълен размер репарации за всяк разрушение, което е причинила. Тогава ще има преговори.

109

Анонимен

преди 1 година

В минския-2 си има ясни точки как Украйна да спре войната и как Донбас да се върне към Украйна. "Зеленски напълно девалвира титлата президент на Украйна, изпокара се съд лидерите на всички политически партии и е пълен дипломатически провал." - думи на Андрей Богдан шеф на кабинета на Зеленски 2019-2020 в интервю с Димитрий Гордон, който е най-известния журналист, украинец и русофоб. Българите си помислиха, че разбират украинската политика по-добре от украинците.

108

До 104

преди 1 година

Увъртай си го както ти харесва. ФАКТА СИ Е ФАКТ И БЪЛГАРИЯ Е ЕС И НАТО!!!

107

Анонимен

преди 1 година

97 единственият който руши си ти. Даже не можеш да боядисаш или санираш каквото са построили едно време. Че и крадеш и ругаеш достойните. И си избираш за идоли Мистър 10%, бойко от Ипон, и ицо хазарта.

106

До Анонимен 101

преди 1 година

Референдума не е никаква правна форма на управление у нас, така че няма никакво значение, дори и да се организира. За щастие. От неможещи да си напишат правилно имената решения не ИСКАМ!!!

105

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 101 Другарю, поне се запознай с това как се инициира референдум, защото от написаното става ясно, че не си наясно. Можете ВЕДНАГА да започнете да събирате подписи. Нали казвате, че сте мнозинството, бързо ще стане. От какво ви е страх? Да не би .... ? А?

104

До 101

преди 1 година

Ти спри с обяснения, извинения и оправдания. Или правиш нещо или не можеш да го направиш и не даваш предложения!

103

До До 89

преди 1 година

В действителност, фат е че "българските" "лидери" са подчинени на САЩ, НАТО и ЕС! Те все още не са България!

102

Анонимен

преди 1 година

Време е украинската армия да влезе в руската земя и да я анексира. Нали джуджето, казва че може. Там има комунисти против Украйна. Трябва да прочиствт някоя област от тях:))

101

Анонимен

преди 1 година

Естествено все още няма доказателства! Сега ще ги открият случайно в завода Азовстал. Доказателства по руски, както всичко дотук!

100

Анонимен

преди 1 година

92спри да лъжеш първо. Второ, ако имаше грам мозък щеше да се сетиш че властта у нас от доста време е нелигитимна изборите са фалш предвид че прескачат едни исъщи от едма партия в друга. Същите тия не допускат теферендуми по който и да е било въпрос, а дори и да пуснат някоб веднага го отричат. Отделно правилата за референдум се правят от тях и са така направени че в надселено място със изчезващо население да не може да се постигне активност спрямо предната

99

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е Полша, Унгария, Румъния и Русия да си поделят Украйна. Бандера е бил ненавиждан както от Сталин, така и от Хитлер. И не знам дали укрите знаят, но Бандера влиза в затвора по заповед на Хитлер. Украйна не е нищо повече от държава. Там народ няма, има воюващи племена.

98

Анонимен

преди 1 година

"Беларуският президент не представи доказателства за твърденията си" - Що за тъпотия? Поне вижте изказването на наркоманчет и Дуда пред Радата: поляците ще могат даже да заемат държавни длъжности в 404. Полската полиция ще има същите права, като украинската, на територията на Незалежная... Та това си е дефакто предаване на украйна на полша! Чете, бе хора, четете! По цял ден сте като ходещи приложения на умните си телефоно - слушайте! Стига само пепечат от атлантогейски источници!