157

Анонимен

преди 1 година

157 аре още един паднал от троловръза. Чети:На 10 септември 2021 г. в Минск на заседание на Съвета на министрите на Съюзната държава на Русия и Беларус премиерите на Русия и Беларус Михаил Мишустин и Роман Головченко подписват 28 съюзни програми и Основните насоки за прилагане на разпоредбите на Договора за създаване на съюзната държава за 2021-2023 г."

156

Анонимен

преди 1 година

Този въжеиграч след смърта му трябва да бъде поставен в Мавзолей в Минск .Сега той, от всички най- много иска Русия да загуби, след което Беларус ще бъде напълно независима демократична държава . Успя да предотврати технично (с малко бой ) влизането на русия в държавата му, а то беше на косъм .

155

Анонимен

преди 1 година

Тая ме кефи. Направи си избори на които си преброи 90 % от гласовете. На другия ден в Минск имаше над 120 000 протестиращи. Протестите продължиха месеци докато тоя не изгони или прибра по затворите лидерите на опозицията. После руските окупатори тръгнаха от Беларус да превземат Украйна и сега се прави на умен. Бати наглеца

154

Анонимен

преди 1 година

Когато аз преди две седмици писах за това, че Полша се опитва да завземе западната част на Украйна, никой не ми повярва.

153

Анонимен

преди 1 година

Димитрий Спивак(украински политик, кмет на Одеса) 8.4.2021 при Гордон(известен украински журналист) - САЩ имат 3 цели и те въобще не включват Крим - 1. да държат нашата територия, недра и ресурси; 2. Украйна да бъде огнище на вечно тлеещ конфликт с Русия; 3. Да контролират политиците, за да могат да налагат санкции от името на Украйна. /// За САЩ няма значение какви сме, каква е нашата история, за тях сме разменна монета, нищо по-различно от Сирия, Беларус и т.н.

152

Анонимен

преди 1 година

Бил Гейтс е пророк...първо ковид предсказва,а после шарка.Искам да ми гледа на ръка!

151

Анонимен

преди 1 година

Ами ако Зеленски държи някакъв вирус и ги заплашва?Украинската мафия е страшно нещо.Едно време те са упражнявали голям контрол в силовите групировки в България.

150

Стара новина

преди 1 година

14:36 | 05.11.2021г.:"Бил Гейтс заяви, че човечеството е изправено пред по-ужасна заплаха даже и от COVID-19. Той предупреди правителствата от целия свят, че е необходимо да се подготвят за възможни терористични актове с използване на биологично оръжие. Гейтс е на мнение, че една от възможностите е използването на едрата шарка.".И какво виждаме?Зеленски как рекетира за пари и оръжие и веднага му се дава като въобще не е логично ЕС и САЩ да предприемат действия,които ги докарват до фалит.

149

Анонимен

преди 1 година

До 140 Вторият фронт щеше да си остане при Ардените през декември 1944 г. когато Вермахта ги разпиля без дори да има един самолет във въздуха и ако не беше настъплението на Червената армия, за което лично Чърчил моли Сталин, дотам щяха да са. А и как англсаксите минаха линията Зигфрид, на която застанаха през ноември 1944 г. Минаха я през март 1945 г., когато вече там нямаше нито един немски войник. Та такива ми ти работи... Ама кой да чете...

148

хахаха

преди 1 година

Този жалък индивид ли включихте в руската си пропаганда?

147

Анонимен

преди 1 година

Пияния комунист вика дръжте фашиста докато си юие ръцете с Хитлер. Хитлер е направил безброй грешки, но Путин се изживява като незаконно негово дете от Сталин :))

146

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Поляците и съжалявам да го кажа,защото имам познати,които са изключително добри хора,няма да имат държава ,защото масовият поляк е точно това,което е и Зеленски. Предполагам,че поляците са пред преселение в Африка. Логично е да е така,защото омразата им към Русия и България е сходна с тази на онези,които се хранят и до днес с човешки тела. Това е историческият край на Полша,Чехия и т н. Франция и Англия,Германия и Скандинавия също няма да съществуват. Това е тоталният край на Запада.

145

Анонимен

преди 1 година

Димитрий Спивак(украински политик) 8.4.2021 при Гордон(украински журналист) - Наричат ме агент на Путин, но за момента от запада не получаваме нищо освен някакви лозунги. Каква е тази американоробска политика? Цялото ни ръководство е купено от тях, да не пипаме Сидник, Копник (изброява някви олигарси) това е пълно унижение, те ни крадат, а ние се унижаваме се и се кефим?

144

Анонимен

преди 1 година

141 завърши осми или там седми клас първо. Позлещечуеш думички като геополитика. Като теория на игрите.

143

Ужас

преди 1 година

Тук пак започнаха да пускат инфо от раша посолство. Явно много самотни се чувстват...но на мен глупости не ми се четат. Лека нощ!

142

Анонимен

преди 1 година

Абе киро го уцели една снежна топка и смениха шефа на нсо. Ти гледай аз да не дойда че хем съм им набрал на всичките хем имам хладнокръвие. Седерастията и прокопиевите щего отнесат първи. Смешното е че ти искаш. От мен. А сам не можеш май а? Някой все друг да се цапа.

141

Анонимен

преди 1 година

Димитрий Спивак(украински политик) 8.4.2021 - Днес Китай обвини Америка и Украйна и пита какви са тези 16 биолаборатории, които строим в Украйна? Китайците не са aгенти на Кремъл, нали? Те питат нас, но в Украйна днес: ако критикуваш властта да казваш, че е наратив на Кремъл.

140

До 130

преди 1 година

И защо? Нали раша уж били велика нация, нали имали несметни богатства, ресурси? Защо завиждат, злобеят и искат чуждото? Защо все на Запад гледат!!! ЖАЛКИ СА И МАЛКИ СА, защото не са СВОБОДНИ!!!!!

139

До Анонимен 135

преди 1 година

Ако нямаше отворен втори фронт, в момента щяхме да говорим на немски!

138

Мдаа

преди 1 година

Ами така е , щом Полша и НАТО са нападнали Украйна, те ще си я и поделят.