37

Анонимен

преди 1 година

Преди 100-150 години, когато светът не е бил глобализиран и когато ги е нямало тези компании, кой е хранил тези хора? Вероятно сами са се изхранвали. Еми да бият шу_та на компаниите и да започват отново сами да се изхранват. Ако колонизаторите имат нещо против, тогава да не ми се правят лицемерно на загрижени, а да си признаят, че тяхната алчност е причина за това в 21-и век да има над милиард гладуващи.

36

ковид 148

преди 1 година

е явно ГМО не е достатъчно , мислете бе , мислете :)

35

Реалист

преди 1 година

По данни от UK: средната пенсия била 7000 лири на година, издръжката на един "бежанец" - над 11000, при това май беше за 3 месеца само. На това се казва "болен здрав носи"...

34

Анонимен

преди 1 година

Скоро минах през Слънчака. Имате ли идея какви укро-коли са паркирани? И що мъжете им не са на война? И защо не искат да работят? И защо им плащаме?..... ЗАЩО!!!!???

33

Гласът на Лудостта

преди 1 година

Значи Държавата България НЕ МОЖЕ да се погрижи за Българските деца, пенсионери и работещи хора ОБАЧЕ ще настаняват в луксозни хотели на СПА процедури Украинци с месеци да си живеят безгрижно докато държавата ни затъва в дългове и криза също да подкрепяме чужда война и санкции.

32

Анонимен

преди 1 година

Първо Адолф *** да каже къде е откраднатото от Украйна жито.

31

Хомо-Сапиенс

преди 1 година

Нали сме в етап на развитието си Човек Разумен - Хомо Сапиенс. А се оказва че масата хора за лишени от разум и отговорност. Основното има КРИЗИ има ЕПИДЕМИИ и други нещо като МИЗЕРИЯ, БЕЗПАРИЧИЕ, липса на средства и нормални условия на живот ОБАЧЕ тези ХОРА продължават БЕЗОТГОВОРНО ДО СЕ ПЛОДЯТ и ДА СЪЗДАВАТ ДЕЦА и ПОСЛЕ някой ДРУГ ИМ Е ДЛЪЖЕН да ги ИЗДЪРЖА.

30

Кирчо и Кокорчо

преди 1 година

Утре пращаме Нашия Геееей-парад да се бие за Украинските Азовци! Рашките треперят вече!

29

Анонимен

преди 1 година

Става повече от ясно, че светът е устроен повече от лошо. И повече не може да функционира така. Това е още едно доказателство, че човечеството тотално е загубило човешкия си облик и се е изродило непоправимо. Световната война е неизбежна, даже вече е направо необходима като пречистване от заразата глобализъм!

28

Зелен Демократ

преди 1 година

Докага ще ни търпите нас Зелените пед...си? Крайно време е да грабвате по една сопа и да ни тричате! Не можете? Тогава никакви оплаквания и ни се радвайте в Новото Нормално, за нас живот, за вас мизерия!

27

Анонимен

преди 1 година

Който е на зор да се изхранва сам. Никой никому не е длъжен да изхранва и робува. *** от Индия да се надигат и да отиват в Москва.

26

Анонимен

преди 1 година

Леле, Кичу каза, че ни е дресирал да харесваме дедо бай-дън. Верно ли е? Ленчето какво ще ми хареса?

25

Анонимен

преди 1 година

До 3И в България се изхвърля много храна.Да не говорим че по ресторантите ходят жени на диети които ядат полвин кюфте и останалите манджи ги оставят непокъснати и после всичко отива в кофата.

24

Предложение

преди 1 година

Предлагам Христо Гроздев от Белинкет да направи експертен анализ, че по всичко личи, че Путин ще падне и времето му е изтекло.

23

Анонимен

преди 1 година

еврото - 58.6 рубли

22

3

преди 1 година

Всичко е заради смотания Капитализъм, една система, която от много отдавна не само, че не работи, но е абсолютно срещу природата и Земята. Само в САЩ се изхвърля толкова много храна, че спокойно може да се нахрани целия свят 100 пъти

21

Предложение

преди 1 година

Предлагам на наложим ацки санкции на Русия, и руснаците като се уплашат от нашите ацки санкци ще излязат на улиците и ще свалят Путин.

20

Анонимен

преди 1 година

И доббитък ли е цензурирано бе днессаджий?

19

Анонимен

преди 1 година

Шефовете на света видяха, че с измислен вирус няма да ни уморят, та решиха да заложат на сигурно с война и глад. То не бяха зелени сделки,то не бяха кланета на здрав ***, то не беше умишлено унищожение на БГ земеделие и животновъдство. А сега плащайте хотела на укрите,нафта и олио по 5лв,чакайте американски танкер с газз и викайте Слава у$райна.

18

Анонимен

преди 1 година

Начинът се нарича кастрация - определена група от хора се размножават като *** и после се оказва че няма какво да ядат.Ние нормалните хора имаме толкова деца колкото можем да си позволим.