97

Анонимен

преди 1 година

Да позная ли с какво искате да храните населението? ГМО царевица и соя, месо, направено в лаборатории и насекоми - лакомството на съвременния човек.

96

Анонимен

преди 1 година

Ще започнат да отглеждат насекоми, богати на протеини, ако не помогне ще ядат биткойни.

95

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия падне, няма да има войни и глад по света. За 110 години те са нападнали 50 държави по света, включително и България. Изводът е един - тея *** са излишни, генетичен брак. Само войни и мизерии са им в главата.

94

1212

преди 1 година

Да ви имам продажните статии. Ако великия запад и всички проспириращи страни спрат да изхвърлят 40 % от храната си може би ще има по малко глад на планетата Земя.

93

koko

преди 1 година

Дядо на село тъкмо научи магарето да не яде и тази ГАД взе че умря !!!

92

Анонимен

преди 1 година

Много умни хора по света предвидиха това когато затваряха бизнеси заради измислената пландемия цели 2г. Сега всички ще берем плодовете на нашата сляпа вяра в политици наложени ни от чужди държави и интереси!

91

Армагедон

преди 1 година

Вместо САЩ да дават на Украйна 50 милиарда за оръжия да ги дадат за изхранване - Елементарно Уотсън

90

Ъъъъ

преди 1 година

Заглавието е покъртително. Какъв да е новия начин след милиони години еволюция? Да се включваме в контактите ли?

89

Бай Иван 2

преди 1 година

Земята има достатъчни възможности за изхранване на опеделен брой хора, но някои страни се размножават неконтролируемо.Хем са бедни хем правят по 10 деца.После плачат за помощи.Тове не е нормално.Дори и в нашат мила родина си имаме подобни примери.

88

Анонимен

преди 1 година

НЯМА нужда от нови начини за изхранване - В света има предостатъчно храна и ресурси за всички и сега, но ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ ИМЕННО ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ от които Вие очаквате да си вземели поука ! Това никога няма да стане - Те са АЛЧНИ , ЗЛОБНИ и както сами се уверявате БЕЗМИЛОСТНИ , на са се капсуловали в разни знайни и незнайни общества !! Рецептатат е една - Ново политическо устройство на света ! Това съвсем не означава " Нов ред " , а НОВО и по-ХУМАННО МИСЛЕНЕ и РАЗПРАЕДЕЛНИЕ на ресурсите !

87

Анонимен

преди 1 година

Лесно ,стига света да го разбере !Единственият начин за световно изхранване и справедливо преживяване е Световното Зло в лицето на САЩ да умре ,долара да не е световна валута,второто условие е Културна Европа да се завърне без западните си илюзии за надмощие. Тогава може да има истинско съпричастие м/у хората и да се промени съзнанието.

86

До до 97

преди 1 година

Аз не защитавам бедните,нахвърлям само някои факти.Бедният се създава още от самото му раждане.Непълноценно храненото бебе освен анемия може да развие куп дефицити,които влияят на психическото и интелектуалното му развитие в по- късна възраст.Обучението е лукс за човек,който се бори за храната си.Без образование и умения не можеш да се изхранваш.Следва детски труд,проституция,продажба на органи,наркоразпространение и употреба на наркотици,кражби,просия и т.н.Бедните просто нямат шанс.

85

Щирлиц

преди 1 година

Западните демокрации да спрат изхвърлянето на милиони тонове продоволствие,и да го раздават на нуждаещите се.Майтап бе,Уили!Кой западняк дава нещо безплатно!

84

Анонимен

преди 1 година

Решението на проблема е да се спре миграцията към големите градове. Повече хора трябва да се върнат обратно в провинцията и да станат производители. Държавите трябва да стимулират този преход и масовото внедряване на най съвременни и високопродуктивни методи за земеделие и животновъдство.

83

Анонимен

преди 1 година

Решението е просто да спрат да измислят неработещи "глобални" модели, и да всеки да се погрижи по-добре за собственото си оцеляване.

82

До 97

преди 1 година

Не защитавам богатите ОБАЧЕ бедните НЕ СА НЕВИННИ и НЕ СА свещенни крави. Бедните са среда и огнища на престъпления, нищета и самата бедност уврежда психически тези хора и се предава като зараза. Самата БЕДНОСТ представлява ОПАСНОСТ и ДЕГРАДАЦИЯ на ОБЩЕСТВОТО. Има едни ПРАГОВЕ под които НЕ ТРЯБВА да се допуска да изпадат хората дори и богати нямат интерес от съвсем пропаднали неработещи хора.

81

94

преди 1 година

Проблем е болната ти тиква. Русия имаха ресурсите и възможностите да са глобален лидер, но всичко заминава по офшорки и генерали.

80

Анонимен

преди 1 година

До темата табу___ По- интересна е психичната нагласа на свръх богатите хора и как по време на поредната създадена криза бедните стават все по- бедни,а богатите все по- богати.По- лесно ще се направи такова проучване поради нищожния брой свръх богати хора.

79

До 95

преди 1 година

Прочети също и за Айн Ранд Считана е още за теоретик на индивидуалния капитализъм и на либертарианството, отхвърлящо всички форми на принуда, проповядващо ценностите на разума, производителността и рационалния егоизъм главната идея на обективизма. Като член на крайните антикомунисти, Айн Ранд проповядва независимост с идеите на капитализма срещу всички форми на колективизма и религията.

78

ПОСТКАПИТАЛИЗЪМ..?

преди 1 година

Четох преди около година едно дълго интервю с Андрей Фурсов по темата за света на посткапитализма и там се предполагаше настъпването на такъв момент, в който плебса ще се изхранва с всякакви гадости, произведени например от насекоми и др. Май за това започват да ни готвят отдалеч.