77

Анонимен

преди 1 година

Света не е проблем . САЩ е проблем . Ако САЩ не дават за война в Украйна по 40 милиарда . Готово . Два свята ще изхраним но американската алчност не можем да изхраним.

76

стар комунист

преди 1 година

''Световните лидери не са си взели поука от миналите продоволствени кризи"Ами, спрете да крадете и да унищожавате народите ,те сами ще се оправят и без вас!

75

АНТИ КРИЗИСНИ МЕРКИ

преди 1 година

Иска ми се да видят реакцията на Ромейките. Да се въведе закон за просията да бъде незаконна и като залавят просещите включително и многобройните дечурля да ги кастрират. За всяко битово престъпление от гетата да има кръц и кастрация както на мъжко така и на женско.

74

Хичо

преди 1 година

До До ХичоБедните ще замерваш с варени картофи,а от хипер активните сексуално ще бегаш,там спасение няма :-)

73

До Хичо

преди 1 година

Добре зимнина и запаси обаче как ще се опазиш от БЕДНИТЕ тълпи хора, които са свикнали само да получават и да вземат и също така те са хипер-активни сексуално ще грабят и насилват.

72

Хичо

преди 1 година

Който е умен ще си купи вълнени гащu и ще прави консерви и зимнина за другата зима,че господарите са решили да ни приключат,като организират зомби апокалипсис,а зомбитата ще сме ние и ще вием от глад по улиците...

71

Странно ЗАЩО?

преди 1 година

Защо в България официално ПРОСЕНЕТО НЕ СЕ ПРЕСЛЕДВА като НЕЗАКОННО и ПРЕСТЪПНО? Трябва да има програма да социализиране на БЕДНИТЕ аутсайдери да не се поощрява безделничеството и НАЙ-ВАЖНОТО да ПОМАГАТ с някакви помощи храна и подслон НО да ИМА КАСТРАЦИЯ и да е задължителна. Хванат ли някой да проси и да краде да го кастрират веднага при залавянето му.

70

Темата Табу

преди 1 година

Трябва да се говори за това смело и открито как БЕДНИТЕ живеят каква ПСИХИКА имат БЕДНИТЕ, за БЕДНОСТТА като ЗАРАЗА и ПОРОК. За БЕДНИТЕ и ТЕХНИЯТ безразборен секс и възпроизводство. Трябва се разкрие НАЧИНА на ЖИВОТ и БИТА на БЕДНИТЕ да се покаже КАК МИСЛЯТ, КАК ДЕЙСТВАТ и ЗАЩО ПАРАДОКСА да дадеш МНОГО ПАРИ на БЕДЕН и ТОЙ БЪРЗО ще ги ПРОФУКА и ПАК ЩЕ Е БЕДЕН. Много ТЕМИ ТАБУТА за размисъл и за обсъждане.

69

Анонимен

преди 1 година

До спрете да ги храните наготово____Срещу високи цени на внесена храна се получава лесен достъп до природните ресурси на африканските държави,при това на безценица.Това е форма на колониална политика.По въпроса за свръхразмножаването вече са правени опити то да се намали. В Африка са ползвани медикаменти под формата на контрацептиви,които причиняват рак,както и ваксини,водещи до безплодие.

68

Бедните и секса

преди 1 година

Това е най-големият проблем в изкореняването на бедността. Бедността е порок, състояние на ума, това е и начин на живот и цяла общност от примитивни хора, които правят много секс без ангажименти и отговорности. РЕШЕНИЕТО е КОНТРОЛ на РАЖДАЕМОСТТА и масова КАСТРАЦИЯ на хора, които не са способни себе си да издържат да не се допуска да създават потомство от себеподобни.

67

Demonaz

преди 1 година

Еми атом или кастрация в азия и африка. Нали са равни,но все чакат някой друг да ги храни и пои. Освен болести ,бедност,мизерия друго не правят.

66

Анонимен

преди 1 година

Нарича се паразитизъм. 2/3 от населението живее на гърба на 1/3.

65

Хичо

преди 1 година

Три дена изкарвам с един сварен картоф,но не издържам без секс и пиячка...

64

Анонимен

преди 1 година

Земята трябва да си отдъхне. 10 милиарда население, 2/3 са излишни.

63

Зигмунд Фройд

преди 1 година

Секса е в основата на всичко, когато хората са бедни и безработни почват по цял ден да правят само секс и резултата от това го виждаме в най-бедните общности броят става огромен в правенето на деца. БЕДНОСТ и БЕДЕН това са хора БЕЗОТГОВОРНИ не само към себе си, но и към всичко останало не ги интересува каква щета и вреда създават на обществото със своето поведение и правенето като лудии само секс и деца.

62

Анонимен

преди 1 година

Не се мислете за Господ да решавате коя част от населението била излишна. Ако сте атеисти повярвайте ми, че природата е по-умна от вас. И в двата случая има причина всички тези хора в момента да живеем на Земята. Ако искате пишете в Гугъл - мишки ад рай - и прочетете за експеримента със създаването на нещо като рай за мишки и как започват да се държат помежду си :)

61

Анонимен

преди 1 година

Еми крайно време населението на Земята да се редуцира, да влезе в нормалните граници 2-3 милиарда. Едно време е било няколко милиона, сега е към 10 милиарда.

60

Табу истина за бедни

преди 1 година

Хората оставени с месеци без работа и без каквито и да било отговорности и ангажименти бързо свикват да си живеят така. Хората без работа и с безкрайно свободно време мислят за ядене, развлечение и секс в резултат на което почва масово размножаване на тези индивиди живеещи като *** създават потомство от себеподобни.

59

Анонимен

преди 1 година

Канада е намерила решението. Държавата плаща евтаназията на хора, които са бедни и не могат да водят "достоен живот".

58

ПРОФЕСОР Х

преди 1 година

Много маймуни станахме на клона,т.е. населението на земята стана прекалено голямо и гладът идва....Първо в Африка...Нигерия беше преди 20години осемдесе милиона ,сега е двеста и нагоре?Ще има борба и презапасяване със суровини като желязо,литий,алуминий и др.