133

Анонимен

преди 1 година

Бай Дън попитал една гадателка, какво ще стане през 2023-та, а тя му казала, че ще има война с Русия. Недоверчиво я погледнал и й казал, че това и той го знае.- А колко ще струва един Биг Мак в Ню Йорк през 2025-та? - я попитал Обама.- 15 рубли. - му отвърнала гадателката.

132

Анонимен

преди 1 година

В такива държави където няма мозъци не могат да се развиват,държави в които идеологията е източване на ресурси,държави които не си пазят природните ресурси и ги опустошават бедстват не може само да взимаш трябва и нещо да дадеш,които са си орязали горите и източват природни ресурси стигат в задънена улица,трябва да градиш и да създаваш не да рушиш и да съсипваш еволюция и геника.

131

Премълчавани факти

преди 1 година

Историята се премълчава. Фактът че Български и Турски войски се бият рамо до рамо в Доброджа някак си не пасва с комунистическата пропаганда и "освобождението", нали?

130

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАко не плашат цивилизования свят с кривите си ядрени ракети, за които не се знае дали въобще могат да излетят и дали няма да се взривят още в силозите при изстрелване, досега НАТО да са ги изнесли само с дронове и хеликоптери, и със съотношение на загубите 1:100.

129

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 --- Че какво общо има 24 май с Русия или СеСеСеРе - епа, нищо. Истинските "виновници" за 24 май са Кирил и Методий, а те въобще не са славяни и не са българи, нито са траки, кумани, авари, печенеги или членове на БКП и КПСС.

128

Премълчавам

преди 1 година

През първата световна война,само нялолко години след "Освобождението".Българската армия действително е изгонила руските войски от Северна Доброжа. Българска 3-та армия основно с Османски(Да Османски) войски разбиват руско-румънските войски и ги гонят отвъд делтата на р. Дунав. В дневника на решителната битка е записано че руските девизии демонстрират изключителна храброст и дисциплина и разбиват турските войски. За да ги спре генералът хвърля 2-те си елитни Български девизии срещу руснаците.

127

Анонимен

преди 1 година

Мариопул е руски, колкото и да се напъвате.

126

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 180: Само за протокола, "Восток" е военно подразделение на ДНР и никакви руски окупатори не унищожава, сражава се с украинските нацбатальони на Азов.....

125

Анонимен

преди 1 година

"България победи Русия на 3 март 1918 година и освободи Финландия, Полша, Украйна, Беларус, Литва, Латвия, Естония. Толкова много държави сме освободили, а нямаме паметници там." - По същия начин по който освобидхме Англия от Е.С. ли? Хахаха...

124

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Геника --- Епа Наш Тодор (Живков), Баце и плеядата като не бяха образовани, па да не им беше зле? И като добавим дебелите вратове и настоящата политическа олигархи с 80% фалшиви дипломи и образования, започвам да си мисля дали трябва да се образоваме, или ни трябва нещо друго, за да сме с пари и щастливи, въпреки че не само в парите е щастието, но да не забравяме, че парите са основата на ВСИЧКО.

123

Анонимен

преди 1 година

Държавата се крепи на мозъците,на химици,инжинери,лекари строители,занаядчии,тази философия леж па яж вече не върви,тази идеология ядене и пиене за един *** вече не е модерна на помощи и социални грижи ДАи ми да ти дам,с кражби и измами не можете да се изхранвате и да продавате наркотици всичко е до време,работа трябва да се развивате хората са разумни същества.

122

Анонимен

преди 1 година

Украинците ги пребиват като кучета, а недай боже да се включим и ние и НАТО. Щели да освобождават.

121

Анонимен

преди 1 година

Украинските защитници продължават да задържат агресора в зоната на отговорност на оперативно-тактическата група "Восток". По-специално, на 23 май руските фашистки войски извършиха една атака", се казва в изявление на групата.Загубите на противника на ден са: личен състав - 30, танкове - 1, бойни машини на пехотата - 2 и БЛА - 2.

120

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Сибиристан --- Да, тук е заровено кучето, или ЗАЩО русопитеците подлайват постоянно за могучая Блатная, а със съветски трактор "Беларус" не можеш ги изтегли да живеят там. Впрочем, те го знаят по-добре от нас.

119

Анонимен

преди 1 година

Бойците от групата "Восток" унищожиха 30 руски нашественици за един ден.Това съобщи Оперативно-тактическата група "Восток" в социалната мрежа Фейсбук .

118

Анонимен

преди 1 година

според Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, на 23 май нашествениците атакуваха неуспешно в посоките Северодонецк и Бахмут :

117

Геника

преди 1 година

Учете българи и се образованите образованието е просвета богатство,образованият човек е богат,не говориме за пари,учете химия всичко е химия физика и биология,история,български,всичко е химия производство,металургия,хранителна промишленост,там се крие ключът от бараката.

116

Анонимен

преди 1 година

България победи Русия на 3 март 1918 година и освободи Финландия, Полша, Украйна, Беларус, Литва, Латвия, Естония. Толкова много държави сме освободили, а нямаме паметници там. Освободили сме 1 милион квадратни километра от Русия. Никой не може да ни отнеме бойната слава и освобождаването на Европа.

115

Троловете на Путин

преди 1 година

украинската армия нанася загуби на руските нашественици в жива сила и техника.Така за един ден военнослужещите от групировката на Съвместните сили унищожиха: 8 танка; 22 единици бойни бронирани машини; 1 вражеско превозно средство.

114

До Роман

преди 1 година

То едва ли твоя живот е цветущ както се изкарваш, и ти си жалък брато това си е истината. Даже може да си по жалък и от другите.