213

паралелепипед

преди 1 година

Върху всяка разпарчетосана сграда, паметник на Вова Путин.

212

Анонимен

преди 1 година

Не виждам да се бият с хъс, като гледам се предават постоянно, най вече през последната седмица

211

Анонимен

преди 1 година

Няма да има партизани защото не им се мре за богаташчетата и далавераджиите в киев. И при едните и при другите все бедност. Колко оръжие им дадоха и пак нямат. Няма да се учудя ако са го препродали по стара славянка традиция

210

Партизанин

преди 1 година

Когато укронацисти станат партизани, и терористите треперят.

209

...

преди 1 година

Епа какъв друг избор имат! Руснаците ринаха града изтрепаха десетки хиляди, сега щели да го строят! Еми как ви се вижда дали ако убият моята майка баща дете и още и още ще съм съгласен този дето ги е изнасилил и убил да ме ръководи!? еми афганистан ай! Така, че руснаците тепърва ги чака една истинска партизанска война в окупираните територии! Също както с талибаните в афганистан! мдам! Инак другата война си я загубиха преди 2 месеца още!

208

до230пияница мистик

преди 1 година

Не се плашой укрите спешно сменят държавния флаг става СНЕЖНО БЯЛ.... Изпробваха го елитните азовци, които ги евакуираха да строят комунизЪма... А сега са подготвени в Донбас още десетки хиляди строители на тоя комунизъм!!!!

207

И кво ви пука

преди 1 година

Това си е грижа на ПУТИН...

206

Анонимен

преди 1 година

АБЕ РАЗРУШЕН ГРАДЪТ,ПЪК ПОЛОВИНАТА ЖИТЕЛИ СА СИ ТАМ, ВЪВ БГ СЕЛАТА НЕ СА РАЗРУШЕНИ ПЪК НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ЖИВЕЕ ВЪВ ТЯХ.

205

ГОЧО

преди 1 година

ХА ХА ХА ! Тъпите еврои ди о ти купуваха химия и метали от украина а сега ще ги купуват от РУСИЯ, искт-не искат!!! И не само тях, ами и всичко останало опт което се нуждае евроикономиката! По този начин ще смажат руската икономика и ще поробят руснаците, а рублата ще я купуват по 10 еврака! Късмет евродебили!

204

Избиват ти близките,

преди 1 година

разрушават ти дома, и ти дават картофи и плодове. На това му викам аз освобождение!

203

ОКУПАТОРИ са

преди 1 година

украинците!!!! Територията на Донбас не е украинска!!!

202

Анонимен

преди 1 година

В германските медии се усеща реваншизъм и омраза към русия.

201

Анонимен

преди 1 година

Хората няма къде да живеят,но ще имат паметници. Руска работа

200

пияница мистик

преди 1 година

Един военен стратег беше казал, че е лесно да влезеш в една крепост. Трудното е да я задържиш! Като гледам украинците с какъв хъс се бият за Родината си, някак си направо не ми се вярва да оставят така нещата. На боярищниците ще им е нужно засилено военно присъствие и то за десетилетия наред в завзетите градове, защото ще започнат атентати срещу войските им, партизанска война, изобщо ще са нужни адски много пари и свежо месо за отстрел, за да задържат градовете

199

Анонимен

преди 1 година

Пленниците ще го възстановят!

198

Случаен минувач

преди 1 година

В момента сапьори почистват Азовстал от украински мини. На всяка крачка - мина. Използват и специален танк, който не се поврежда от мините. Повече от 1 000 противопехотни мини са заровени на територията на завода, която била... 14 квадратни километра! Представяте ли си? А в подземията - в момента изваждат тонове боеприпаси, картечни ленти, неизстреляни снаряди... Още неща ще излязат от подземието. Тези 2500 души, всичките яки здрави момчета, не са гладували. Показаха ги. Татуирани, наперени.

197

Анонимен

преди 1 година

Е, финансово Путин ще набута Росията два пъти с тази война. А избитите войничета - майната им.

196

Анонимен

преди 1 година

Хем пишете, че градът бил разрушен, хем бившият украински кмет твърди, че в града все още живеят около сто хиляди души. Как става тази работа, къде живеят, ако не по домовете си? Колко пък да е разрушен градът тогава?!

195

Аз

преди 1 година

"Разрушенията са добри за строителните компании понеже ще се почне след войната масово да се строи и това ще надигне икономиката на завзетата страна."Както нашата в ерата на соца ли?

194

Анонимен

преди 1 година

Разрушенията са добри за строителните компании понеже ще се почне след войната масово да се строи и това ще надигне икономиката на завзетата страна.