10

Анонимен

преди 1 година

До: номер 5 Аз като гледам е обратното май? Ти май не си гледал наскоро руска телевизия? Руснаците са тези, които вече започнаха да пищят. По руската телевизия вече говорят за капитулация (все още не и безусловна), и обвиняват САЩ и Запада че пращат на Украйна много скъпи и модерни оръжия с които не могат да се борят...

9

Анонимен

преди 1 година

Укрите ще изнасят хлебна пшеница за САЩ в замяна ще получават мухлясала царевица.

8

ПроСоТо

преди 1 година

"Киев: Можем и сами да деблокираме Черно море, трябват оръжия"...Оле мале!...Че то така и баба може бе!...И що стана ся с "непобедимите" ВСУ ?...Реват за ОЩЕ ОРЪЖИЯ,та са кинат!...А чичо Сам потрива доволно ръчички,зер да съществува му е жизнено необходимо да подклажда войни навсякъде,където може..

7

баба мара

преди 1 година

трябва преговори и мир с тези оръжия не се решава въпроса с воинатасами си съсипахте държавата и народа сега идва глада и липсата за зърнои защо си го причинявате

6

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен --- Има и по-опасни имена, като Грибоедов, Винокуров и ... Какалов (Наш касманавт Ванко със сменената фамилия по технически причини.)

5

Анонимен

преди 1 година

"Трябват ни реактивни системи за залпов огън и други тежки оръжия" Само после не хленчете, когато руснцаите ви изплющят с нещо.

4

Анонимен

преди 1 година

Подоляк да каже защо обединеният запад иска да изнесе зърнените запаси на Украина- 20-25 милиона тона зърно.Със зърното ли ще плащате за оръжията?А украинците какво ще ядат и какво ще сеят?

3

E, след като потопихте "Масква" с "нептун", какъв ви е проблемът да повишите в звание "подводни лодки" останалите съветски корита.

2

УЛМ

преди 1 година

Ммм, "можем сами", обаче "ни трябват оръжия" - явно не могат сами. Най-опасното е, че се спекулира с някаква измислена продоволствена криза, с която се плаши населението. А спекулата по време на бедствие трябва да се наказва с въже и *** ...

1

Анонимен

преди 1 година

Подляк. И тоя си е дошъл с името на тоя свят. Внимавайте как си кръщавате децата.