30

Анонимен

преди 1 година

До номер 33:По украинската може и да лъжат.Те обявиха и евакуация на азовците,а не е вярно...предадоха се в плен.

29

Анонимен

преди 1 година

Още ни са се предали всички язовци от Азовстал в Мариопул тия ще деблокират Черно море! С дyпе ли ще мачкате руските военни кораби??? Зеленски като изшмърка 2 линии бело и не знае на кой свят се намира и какво говори.

28

Укро-макаците

преди 1 година

са добър пример за това какво става със страна, която залага твърде много на агресията и въоръжаването и пренебрегва дипломацията. Трябва да им се признае обаче че поня някква армия бяха поспретбали. Проблемът за нас е, че нашата дипломация също е пълна нула, обаче за разлика пт Укрите нямаме грам армия. Е, поне сме в НАТО и уж има кой да ни пази, на хартия. Големия брат ще ни пусне заеми за оръжия ако стане нещо.

27

Анонимен

преди 1 година

Украинците си мислят,че парите и оръжията от небето падат...да ама не!Всички обедняхме заради тях!Защо?Защото им беше супер да убиват свои в Донбас и да нарушават Минските споразумения!

26

С голи ръце

преди 1 година

Не се побеждава въоръжен противник, дори с лъкове и стрели, а с гол *** се ходи само в тоалетната. Руснаците вече го научиха.

25

българин

преди 1 година

До: номер 20 Къде прочете да пиша, че съм гледал руска телевизия? Не съм писал такова нещо. Гледам украинска телевизия.Няма място тук да обясня подробно. Накратко, по украинската телевизия (те са гледали руска, да знаят какво мисли врагът) анализатори обсъждаха новия стил на говорене, и се чудят защо говорят за поражение. Общото мнение беше, че това се прави с одобрението на Путин, защото цензурата е жестока.Тоест, самият Путин знае.Защо? Дявол знае!

24

рибока

преди 1 година

Мините,които турската брегова охрана ги събираше край Босфора кой ги пусна.Като стреляш е странно да очакваш,че няма да ти отвърнат и като отвърнат какво ще стане с пристанището,до което също ми е странно,че свободно се движат камиони със зърно след като били под обсада.300 милиона заложници държали - че тия "заложници" са на хиляди км от лапите на мечката.Нали не искат мирдокато не им върнели всичко,защото победата щяла да бъде тяхна.Като победят ще търгуват на воля.

23

Кирцата не им ли

преди 1 година

даде? Една заплата даде. Това при сегашната инфлация може да им купи един пълнител на калачник. Колкото да пострелят в Киев на площада.

22

Анонимен

преди 1 година

"Американският сенатор Ранд Пол от Кентъки каза, че САЩ ще трябва да заемат пари от Китай, за да прехвърлят рекорден пакет от помощ от 40 милиарда долара на Украйна, съобщава Breitbart.Сенаторът подчерта, че бюджетът на САЩ не разполага с необходимите средства за изпълнение на обещаните задължения към Киев."ЕС също е пред фалит.Да искат от Китай.

21

Споко хора, ФАЩ ще

преди 1 година

им дадат в изобилие. Само че те без пари не дават. всичките тия милиарди ще им ги дадат като оръжия но с прикачени към тях заеми. А заемите са обезпечени с природни ресурси на Укрите. Така че много скоро може да купуваме Американски газ, от Киев. А Укрите, ще си се гърмят. Който оцелее внуците му и правниците му ще плащат на ФАЩ за лукса да погърмят малко с модерни оръжия.

20

Анонимен

преди 1 година

Да бе, ако имах пари щях да съм богат... Хем могат сами, хем искат помощ.

19

Анонимен

преди 1 година

Веднъж не искаме примирие после искаме ще се справим сами но ни дайте пари и оръжие сега пък искаме помощ Айде уточни се вече

18

Анонимен

преди 1 година

Сега остава да почнат да се бият в Черно море и ще ходите на почивка на куково лято заради украинците.Това зърно могат и по друг начин да го изкарат.Лъжат.Мислят,че ако махнат руските кораби ще спечелят войната.

17

Ако им бяха дали

преди 1 година

МОЗЪК на тия от Киев, нямаше да я докарат дотук. От 2014 Минските споразумения да си бяха спазвали и да се бяха съсредоточили да си развиват държавата. Вчесто това те обявиха война на 1/8 от населението си в Донбас, почнаха зверски убийства на цивилни. После лаборатории ли не бяха, ядрени оръжия ли не бяха. И още не им увира главата. Още оръжия искали хахаха

16

Ще им дадем

преди 1 година

оръжия, а Китай да цвъкне нещо за Рассия, че с тази ретро пребоядисана техника, хич ги няма горките. Много майки ще пропищят, като афганистанската епопея на забравените.

15

Анонимен

преди 1 година

До номер 17:Щом гледаш руска телевизия не си никакъв българин.А на нас после казваш,че сме били русофилите...

14

Българин

преди 1 година

Щом и по первий канал започнаха да обсъждат колко са зле руснаците, смятайте наистина колко са зле

13

Майстора

преди 1 година

Бог да прости Украйна, нейната земя с години ще се ползва като полигон за военни действия, и ще бъдат избивани мъжете за да се подържа оръжейния бизнес и геополитическите интереси на задокеански манипулатори.

12

Анонимен

преди 1 година

До: номер 1 Не името прави човека, а обратното! Муравей Радев беше най-якия пич от старото СДС (нищо общо с днешното), въпреки че името му е Мравчо на руски.

11

ПРЕГОВОРИ

преди 1 година

ДИПЛОМАЦИЯ КАЗА ЗЕЛЬО. А НЕ СИСТЕМИ ОРЪЖИЯ. А ЗА СВЕТА СЕ НЕ БОЙ. ВЕЧЕ СЕ ЧАКА НОВАТА РЕКОЛТА. ПЪК И МАЛКО ДА ЗАСЛАБНЕ ТОЗИ СВЯТ. ЧЕ СЕ Е УЯЛ.