70

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До българин --- Точно така е. Впрочем питал съм мои колеги от Швеция, Дания и Финландия, ЗАЩО говорят английски и то перфектен Инглиш, а не ползват своя език. Отговорът беше прям и откровен: ЗАЩОТ английският ни трябва в бизнес отношенията, а и какво лошо има да знаем още един език. От полза е, дори и да е български.

69

Анонимен

преди 1 година

После разпалените русофби крещат по сайтовете как украинците не били руснаци.Сериозно?Тоя Подоляк на интервюто си е жив руснак,с тембър на руснак и интонация на руснак.Това е някаква мафия,която точи парите и оръжията на цял свят.Наивните им вярват.Жалко за невинните жертви.

68

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен --- Руският е забранен за изучаване в училищата, също като в Латвия, Литва и Естония, но онези, които са учили по времето на Тавагишча Брежнева го шпрехат безпроблематично. Така и с Укронацистите.

67

Анонимен

преди 1 година

Продават русофобия,а техните украински лидери са чисти руснаци...

66

българин

преди 1 година

Адолф Хитлер е окупирал Австрия по подобен начин по който Путин окупира Крим. Самият Хитлер е австриец. Врагът говори на същия език, но си остава враг. Ние българите не можем да си го представим, по простата причина, че българският се говори само в България. Затова за нас врагът задължително трябва да говори чужд език. А това не е вярно!

65

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Чакаме с нетърпение тавагишч РазПутин да вкара в боя "касманавтите от космическите войски на съветската ***", за да видим реален кютек, щото пабедите му са доста спорадични и развеселяващи.

64

Анонимен

преди 1 година

До Обер:Нали бяха забранили руския?Пък Подоляк и Арестович го говорят в ефир...

63

Евала

преди 1 година

Това е Рашъ - лъжи и лъжи. Плащат на миризливи тро0лове да пиздят във всички сайтове, да си слагат плюсове и да хвалят руските убийци. А руските корабли лесно ще срещнат дъното на Черно море, защото са калпави.

62

Меемечу

преди 1 година

До анонимен: """Конгерса на САЩ одобри 40 милиарда за Укрия, но отказа да даде 48 лмиларда.."""" ------ И 148 Милиарда да им дадът файда - Йок!!! Както писа колегатъ "ПХ" обученият и подготвен украински аскер вече кажи -речи вече или са унищожени, или ранени или пленени, а Парите на хамириканците шъ изчезнат по Офшорките на укрите! -))))

61

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен --- Веднага напиши писмо до парламентарната монархия Канада, до кралство Белгия, до цяла Скандинавия и им се скарай ЗАЩО първите говорят на френски и английски, вторите - на флемиш и френч, третите - задължиелно на ДВА езика и т.н. Та нещо да кажеш за укрите пак ?

60

Хахахаха

преди 1 година

Имаме си ние тайни оръжия.Ще ви кажа кои са.Пазят ни от пришълци.Като ги видяха украинците решиха да не стоят тук много.Може да дадем част от тях на Украйна.Това са нашите братя роми.Могат за части от секундата танк да разглобят за желязо,ще откраднат оръжията на руснаците и ще изнесат цялото зърно за един ден.Ще решат всички проблеми.

59

българин

преди 1 година

До: номер 59 Ами мисля че току що обясних на един дебел чвop защо, но явно тук бъка от дебели чвopoве та се не трае! Толкова ли си задръстен, или се правиш на такъв? Защо Емануел Макрон кротува, а не изпрати чуждестранния си легион в Канада, да "освобождава" френскоговорящите в провинция Квебек от... от... незнайно от кого. Или от какво!Толкова ли си задръстен?

58

Тъпир

преди 1 година

Нещо не схващам...Турция твърди, че Украйна е блокирала кораби, а Украйна твърди, че е Русия....

57

Анонимен

преди 1 година

Вчера зеления дявол говореше за премирие ,днес иска оръжие,явно е взел двойна доза

56

българин

преди 1 година

До: номер 43 Защо да е вражески? Украинците говорят еднакво както на украински, така и на руски. Разликата е там, че руснаците не знаят украински, тоест говорят само на руски. САЩ са се борили за независимост от Англия - и американци и англичани са говорили на един език, но са били врагове. Ти представяш ли си сега САЩ да нападне Англия като по-могъща държава? Направо е абсурдно, но точно това сега прави Путин!

55

Анонимен

преди 1 година

А оръжия трябвали ??? Имаме тука един дебелогъз бойко . Той вместо за Фъ 16 ки разви нашите оръжия . Ами да ви дадем от бойковите . Лазарно , плазмено . Какво точно бойкооръжие ви трябва ??? А До сега у бойколандия се произвеждали оръжия амо по съветски образец без да се плаща лиценц ли . Ми той боко тиквата евратлантика с ,,ценности,, може само да краде . Кво искате пък вие ?

54

Анонимен

преди 1 година

Украинците да искат от САЩ, те ги въвлякоха в тази война, нормално е да страдат от глупостта си :)) Отдавна се говореше, че янките ще ги правят за пушечно месо при война с Русия, сега се оплакват горките :))

53

Анонимен

преди 1 година

Добре де.Обяснете ми сега защо Подоляк в интервюто говори на руски?Това все едно да ни атакуват англичаните и да говоря по телевизията на английски.Ако сме русофоби защо да пращаме оръжия на рускоговорящ?

52

Анонимен

преди 1 година

Начина е само един - рашистите да се изтеглят от чуждата държава. Всичко останало води само до нови жертви и трупане на оръжие, световен глад и повишаване на цените.

51

Весо

преди 1 година

Блажени са вярващите,включително и онези близо3000 от Азовстал!Трябва здрав и хладен разум!