110

Анонимен

преди 1 година

Това вече надминава всичко. Със седем кораба ще храните 2 милиарда. Моля???? Вие самите вече няма какво да ядете. Не говорете глупости. Ако ви се бие бийте се. 50 милиона сте. Ако ли не, то не вкарвайте света във вашите сделки с големия ви батко. И да знаете , че болката ви отзад не е от ако.

109

PG

преди 1 година

Слава на Русия укрите са фашисти,наркомани долни,само бой за вас

108

Укропитек

преди 1 година

Слава Кокаина

107

ГАДОРЯН

преди 1 година

Сега Т90М Прорив заедно с Терминаторчетатс ще ви всемат акъла. Никоя армия по света не използва бойни машини за поддръжка на танкове. Ама руската ползва. За бойния лазер Задира да не говорим. Да си въобразявате че можете да победите държавата която разката Наполеон и Хитлер е смехотворно.

106

Бай Чеп

преди 1 година

Могат! Той Кермит може всичко, ама в Мъпет шоу.

105

Анонимен

преди 1 година

Тия искат още шалява. Трябва да си много глупав, за да наливаш пари у Окрайна, предвид на това, че е с умиращи функции. За 30 години се намалиха двойна и сега от 55 милиона я имат 20, я нямат.

104

Анонимен

преди 1 година

О на картата, на масата можете не само черно море. Можете и Гибралтар да блокирате, а и магелановия проток. Със зеле и сало всичко ставА. Ако се нагму цате и изпурдите и света ще блокирате

103

Анонимен

преди 1 година

Моите пенсионери с 40 г стаж я карат с 500 лв, а на смазаните укри 1200 и хотел, и държавна база. Кой плаща, да не е зелето, ватенката или кравата. Ние плащаме. Вън укрите от Бг. Зелето получи достатъчно да си ги прибира

102

Анонимен

преди 1 година

Руска телевизия и истина, вие съвсем сте полудели!

101

Анонимен

преди 1 година

Спекула, долна спекула, софизми украински. ,дам в магазина и на колонката. *** укри и рашки. Ще ни студуват децата заради вас зимата. ***, дано се изтепсте с ядрени бомби и на ви гръмнат Аеците. Събирайте си бежанците у нас.

100

Анонимен

преди 1 година

Навремето Хитлер така щеше да деблокира 6-та германска армия в Сталинград, както Зеленски сега дицракира Мариопул. За разлика от Зеленски, Хитлер поне не се дрогираше, а Зеленски тръгнал да деблокира цялото Черно море, докато бойците му ранени и гладни без боеприпаси се предават в Мариопул. Жалко, че не показват тези кадри по западните медии, те затова забраниха руските медии, да не виждаме истината. Но в 21 век е невъзможно да ограничиш достъпа до информация.

99

Анонимен

преди 1 година

ами изнасяйте зърнените и другите хранителни продукти с влакове и тирове, бе!!! нали, освен пристанище, имате и магистрали?! тогава милиардите хора няма да гладуват..

98

Анонимен

преди 1 година

Прибирайте си отрепките от БГ. 200 000 укри са неканени от нас. Колко семейства на нашите дъщери искаме да развЛят, колко наши синове искаме да заразят със СПИН украинските корвети. Прибирайте си ги зеле, докато не ги изгоним с камъни

97

Анонимен

преди 1 година

ами купете си, като ви трябват! аман от просеци..

96

Анонимен

преди 1 година

Откога от Окрайна зависи храната на 1 милиард и 600 милиона?! Това е една пета от човечеството. И защо Окрайна не си прибере 10 милиона дезертьори от 40 милиона население, които наричат услужливо бежанци. Нали Окрайна печели.

95

Анонимен

преди 1 година

слава на Русия..

94

Анонимен

преди 1 година

Смърт на агресора!

93

александъ

преди 1 година

,Тези укрита като могат сами защо реват някой да им помага?Кой ще даде тази модерна техника на банда аматьори?Тази тежка военна техника как ще се транспортира?По въздух не става/руснаците контролират възушното пространство/по море също не може,блокирано е , А пък украинските железници са пълна скръб /ел локомотивите дали се движат без ток

92

Анонимен

преди 1 година

Не можете да деблокирате 1 завод Азовстал в 1 град Мариопул, а ще деблокирате цялата акватория на Черно море???? - Зеленски пак се е нашмъркал до козирката!!!!

91

Анонимен

преди 1 година

Не можете да деблокирате 1 завод Азовстал в 1 град Мариопул, а ще деблокирате цялата акватория на Черно море????