42

смешници

преди 1 година

Можете ли да ги забравите тези двама ***, злодеи, масови убийци и престъпници срещу човечеството! И как само плаша гаргите, нали? И двамата са тежко болни - единият от скоротечен рак, придружен с деменция и паркинсон, а другият с психически отклонения! Смешници!

41

Шайку

преди 1 година

Дванадесет войника в ковчега на мъртвеца, йо-хо-хоооо.... и бутилка с ром !

40

Смешко бежко

преди 1 година

Тоя пък. Войник не служил, 12 нови части ще прави. Но обърнете внимание - ще прави части. Фронт и армия са обединения; дивизия и корпус съединения, а части са от полк надолу - батальон, рота и т.н. Нека поясни, какви части - роти или батальони.

39

Империята на Zлото

преди 1 година

Е заплаха за цялото човечество и трябва да бъде унищожена. А руснаците да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят.

38

Гражданин

преди 1 година

Ами рашъните явно се подготвят стратегически да освобождават по-късно и Финландия и Швеция от нацистите както го направиха и в Украйна.Пък и в двете държави ще има за нещо за обикновенния руски войник- миялни машини, лаптопи т н

37

Анонимен

преди 1 година

Как само ще се зарадват украинските роми на 2000 бр. Вторични суровини!!! Особено Т-90 си тежи! Губите войната, не лъжи. До месец боевете ще са на руска територия.

36

popa ot razgrad

преди 1 година

Аз бих вярвал повече на Зеленски, отколкото на Путин...

35

Разум

преди 1 година

До АнонименГоворите за разум..да не би Украйна да е нападнала Русия.. или мислите че Русия влиза с цветя в Украйна и хвърля цветни балони по градовете вместо ракети.. Каква дипломация очаквате от Украйна--чели ли ли сте какво им предлагат да подпишат Руснаците- оставете демилитаризаицията..искат Украйна да признае Донецката Република и Луганската както и Крим за руски. Кой ще е националния предател от Украйна ,който ще разпише това. Каква дипломация --това е наглост

34

Анонимен

преди 1 година

русия ФАЛИТ "москва" ПОТЪНА

33

Москва потъна

преди 1 година

Технологиите им са много изостанали от соца са кажи речи. Колкото и бази да слагат като нямат технологии все тая.

32

popa ot razgrad

преди 1 година

аз бих вярвал повече Путин, отколкото на Зеленски...

31

ХИт лер

преди 1 година

До РаковскиОсвобождава ..тъ.па нар.. и той и Путин са убийци и изкукали старци

30

Раковски

преди 1 година

Какво освобождава па тоя ,колкото 44та са ни освободили и нас нали. Комунисти мръснииии!

29

Анонимен

преди 1 година

За жалост няма политически интереси и желание за дипломация, а само мерене на кой му е по-голям и дрънкане на оръжие за сметка на цивилните жертви и разколачване на Украйна. Вина носят подстрекателите и слугинажа им в самата Украйна, въоръжаването със стари оръжия и подстрекателството към военни действия, не към дипломация водят до агония, смърт и нищета в Украйна и по света. За съжаление няма разум, политическа отговорност, кураж за дипломация. Всичко е един фарс, плащан от обикновените хора.

28

Анонимен

преди 1 година

Давайте Пересвета, Солнцепека и не щадете Нато.

27

Анонимен

преди 1 година

Вожда каза - пАри нема, действайте. И строителя измисли - ще направи 12 дивизии. Ама не каза нищо за изгубените целии армии в Украйна.

26

FCKPTN

преди 1 година

Смърт на Путин и Шойгу!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Тихо, тихо само Одеса остана. Украйна остава без море, те и без това окупираха нашето, на всичкото отгоре и тормозят децата ни.

24

Олд

преди 1 година

Според снимката любовниците пак се събраха,сърбежа е по силен от политиката,За базите -бази много ама войска нема или ако е има е калпава,даже наркоманите я бият като шкембе у дувар.

23

Анонимен

преди 1 година

Скоро няма да може да се крие истината, че войната е загубена, а ресурси за охрана на границата няма да има.