62

До адмирации

преди 1 година

А защо няма Финландска съветска република още от 1940г.? Нали Русия победи Финландия в Зимната война? Защото победата струва на Русия толкова скъпо, че всъщност е поражение.Защо през 09.1944 г. СССР приема предложението за мир на Финландия? Защото в "голямото настъление към Хелсинки" са направо размазани.Ето защо и сега се съмнявам, че ще има финландска република в Русия.Техният президент през 1939г. казва-Гордеем се с висок стандарт на живот, не с ръждясали оръжия в складовете.Различна култура

61

Анонимен

преди 1 година

Швеция и Финландия са общо няма и 15 милиона, като 1/3 са имигранти от Сирия и Афганистан. Руснаците са 147 милиона, с една от най-големите армии и пълнят гащите от страх.

60

Адмирации

преди 1 година

Скоро ще има Финландска Республика и Швефска Республика в състав Русии!

59

Анонимен

преди 1 година

До До 59 - Вече е късно... :) и да се повиши още курсът, не вярвам да е над 2 пъти, както стана последните 2 месеца. Още март смятах да го направя, но предполагах, че в банките не продават рубли (не съм сигурен, но вероятно няма), а на черно не ми се занимава. Важното е друго, а именно да се замислите защо се получава така, но явно с теб съм ударил на камък. Няма за какво да се радвам. Нито съм руснак, нито имам рубли. Просто отбелязвам факти. Great reset се изпълнява по план и така... :)

58

Анонимен

преди 1 година

Кактпо каза един ветеран от войната в Афганистан: Русия с нищо не си е променила тактиката. Руската войска не може да воюва, а разчита само на количествено преимущество. И през ВСВ така изтласкаха нацистите с цената на дестки милиони човешки жертви пушечно месо. Всичките си войни ги водят по същия начин. Като не могат да победят, започват да обстрелват цивилни обекти.

57

Сата НАТО

преди 1 година

Супеф е това. 12 дивизии само ще ядът и нищо няма да произвеждат. Това значи 12-15 000 души, мирновременен щат.

56

Разкрити

преди 1 година

Видяхме ви и армията и техниката и простотията Никой вече не го е страх от вас Балонът се спука

55

Анонимен

преди 1 година

НАТО още не са се разширили, обаче Рашистите бързат да строят военни бази. И след изричното успокоение от Финландия, че нямат намерение да разполлагат оръжия или военни бази на НАТО на тяхна територия. Турция и Унгария блокират новите членки, обаче русите берат страх и пак почват да заплашват.

54

...

преди 1 година

епа тоз ако го слушаш то русия сама е спечелила втората световна война! Отделно, че ако го слушаш то русия печели и в украйна! Пък деиствителността друго показва! Та аз не знам тез като говорят дали си вярват дали гледат какво става на картата!? Или просто някой им пише речта и те четат каквото им адът да се прочете!?

53

До 59

преди 1 година

Ами тичай да си купиш рубли,умник! Звънни да питаш как са цените в рубли! Май минаха 200%.. Но ти не спирай да се радваш, че долара пада:-))

52

Анонимен

преди 1 година

И с какво ще ги въоръжат тези 12 военни части? С "Москвичи"?

51

Анонимен

преди 1 година

Аз пък мислех, че и Руската федерация ще се разширява? Ама накъде повече? Освен да се разшири като балон на панаир,докато се спука..

50

..

преди 1 година

До Гражданиней там вече ще се набълбукат :)

49

Анонимен

преди 1 година

Следващия път, когато рублата се обезцени, Русия трябва да помолят Запада да им въведе санкции, за да я стабилизират. На 09.03.2022 за един долар са били нужни 138,75 рубли, а днес 61,45. Също на 09.03.2022 са трябвали 148,38 рубли за евро, а днес 65. Ако някой започне да ми обяснява, че това бил фалшив курс, да се обърне към чичко гугъл. Това е курсът, който ми излиза най-отгоре. Ако не вярвате на курса, значи според вас гугъл разпространява фалшиви новини. Може да ги съдите... :)

48

Един

преди 1 година

Ще се създаде Финландски и Шведски, Естонски, Латвийски и Литовкси военни окръзи със съответните подразделения разположе и там :))).

47

Анонимен

преди 1 година

Точно заради тия двамата загинаха хиляди руски момчета изпратени в Украйна на специална военна операция!

46

Копейкин

преди 1 година

Браво рашисти! Само така! Не забравяйте да краде те каквото ви падне - нали затова сте там. Особено тоалетни чинии и правни бикини - все на някой ще станат

45

Анонимен

преди 1 година

Едва 20 % от руската промишленост работи с компоненти руско производство... След известно време останалите 80 %ще се амортизират и тогава ще стане интересно. Последствията от санкциите и войната рано или късно ще накарат руснаците да осъзнаят накъде ги води кремълския пcиxoпат и шайката му бандити. Фашистка Русия ще си плати всичко с лихвите.

44

Васко

преди 1 година

И двамата ще останат в историята. Но имената им на стената на Кремъл няма да ги има. Един ден Руснаците ще се срамуват от тях!

43

Анонимен

преди 1 година

Добре вървят нещата в О!Крайна... приходите на Раша от гази петрол са с 37% нагоре в долари, откакто започнаха действията. Да се смееш ли, да плачеш ли? А на вас какви е с по-евтиния газ дето от 35 евра, падна на 80 евра? хахахаха.