82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен С какво да ги направят тези бази във Венецуела и Куба, с въшки ли? В този живот всичко струва пари, а комай русия не разполага с такива в момента. А Сергей Кожугетович вместо да се перчи какви, колко и къде ще правят бази да вземе да поизтрезнее малко и да се замисли, че това е идеята на играта - правете бази, въоръжавайте се, а като го докарате съвсем до просешка тояга - Перестойка, разпад и всьо с начале.

81

777

преди 1 година

Преведено от руски това означава " ще откраднем парите за 12 бази" хахаха Тия наляха ститици милярди в "безаналогови високоточкови" оръжия и като гледам кви са жалки - явно е паднало яко крадене. Тия яхти все пак пари струват.

80

R.A.T.M

преди 1 година

Не ги мислете руснаците на 17 млн лв.км на два континента с население под 150 млн. цялата менделеева таблица добиват имат и селскостопанство могат сами да се изхранват естествено нямаше да съществуват ако нямаха силна армия. Ами ние шепа земя без селскостопанство, производство без армия, изнасяме мед и злато и печалбата при богатите не българи. Какво следва за Бг, послушковци на тия дето вече са се нагълтали с вода и се набират на главите около тях, за да не потънат. Ще дойде ден и Бг ще е терит

79

Недоразбрал

преди 1 година

Те щяха да превземат Украйна за 3 дена,като преди това половин година пак този *** обясняваше как нямало да нападат никой!!Банда от самозабравени рузки м,ужици,която скоро ще бъде поставена на съдебната скамейка в Хага!!Никой не ги взема на сериозно тез рашистки чучела!!

78

Анонимен

преди 1 година

Че,кой е тръгнал да ви напада.Цял свят не иска да има нищо общо с вас. Пияно и неграмотно племе.

77

Анонимен

преди 1 година

Не в Западна Русия, изнесете военните бази извън Русия. Направете военни бази в Куба, Венецуела...дишайте във врата на врага!

76

ББ

преди 1 година

ще "създадеш"ама ЕС прогледна и няма да плаща...как ще ги изхранвате и въоражаваш...сляп ли си...нова Октомврийска революция си готвите...ок кой и къде нападна русия бе?защо сънувате само врагове бре!бяхте приети навсякъде по Света...путин ще умре като военнопрестъпник...русия следващите 1000 г...ще е презряна!Света ни ще е тук...може без непочтенни убийци...и хитлер го лъжеха,че е..."бог"

75

Още

преди 1 година

12 пирона за ковчега на Руската империя !

74

Анонимен

преди 1 година

А Китай какъв си го точи...

73

ИЛЮМИНАТ

преди 1 година

Дванайсет нови Z мишени за НАТО

72

82

преди 1 година

Нас какво ни интересува Ирак, Либия и Сирия бе шмръшкяк смотан? Шмъркай си там и не се обаждай за неща, които не разбираш. Аман от наркомани прости.

71

Анонимен

преди 1 година

Пародия, а иракските, сирийските, либийските и тнт, що не ги питате? Още повече, ги мразя украинците. Не съм русофил, ама театралната школа е в действие.

70

stoedin

преди 1 година

тюх, аз пък очаквах да са поне 13

69

Какво следва

преди 1 година

До дни ще бъде изчистен и Новодонецк. Руската армия е вече в покраинините му. Като знаят какво стана с азовците, украинските войници вече не се лъжат да се защитават от бункери. Има ли опасност да попаднат в обкръжение направо бягат.

68

Я5778

преди 1 година

Приведствам! И спирането на газа също.

67

Анонимен

преди 1 година

Много добре са опазени цивилните. Елате на морето да ги видите. Изобщо не страдат за никакви бомбардировки. В чудесно настроение са. Н ахал ни защото ни смятат за бедняци. А и ние до тях така изглеждаме. Аз лично не знам какво им спасяване прилича на болен здрав носи тази хуманитарна криза.

66

Кремълски цинизъм

преди 1 година

Достатъчно е само да видим снимки от Мариупол и да видим, как се "опазвали" цивилните граждани! Ракетите които хвърлят, също подбират и убиват само военни? На тези май, само изгладените рушофилски мозъци им се връзват!

65

жечка

преди 1 година

Ако някой не е разбрал, свободната и неограничена обмяна на рубли към други конвертируеми валути е минало. В момента има черен курс, който е към 200 и нагоре рубли за долар и по който реално може да получиш долари. Има и официален фиксиран курс, който се определя от някакъв чиновник в централната им банка. Този курс се води "официален", пишат го по пропагандните медии, но друга работа не върши. Все едно както в Бг по соц-а, долара беше 78 стотинки

64

Анонимен

преди 1 година

Русия вече си избра да бъде част от Китай. Учете китайски, другари! Хубавите дни свършват. Иде голямото бачкане по заводите.

63

Анонимен

преди 1 година

Рашките да внимават с Финландия, че такъв кютек не са яли от друг. Половин милион рушляка бяха премазали, убити и военопленници.