157

Анонимен

преди 2 години

Мариуполь и "Азовсталь" са напълно освободени от бендеро-нацисти.

156

Анонимен

преди 2 години

Тая е гушнала бая мангизи, за да захрани с ужаси западните медии. Платено и е порядъчно, щото истинката е доста по-различна от това, което ни лъготят и се опитват да ни внушат. Как пък нито един не засне как азовците разстрелват цивилни. То има заснето, ама никой не го пуска официално, да не развалят имиджа за руските зверства, граден с толкова труд и старание.

155

Бог вижда

преди 2 години

В тази статия нищо конкретно. Освен, че украински войници са се държали лошо с руски ранени войници. Другото е обичайната ежедневна по.мия. Азов батальон са нацисти и сатанисти. Отрекли се от християнството хора като са сложили по себе си сатанински знаци. Християн такива знаци не носи, атеист може да сложи от невежество. Но той също не е християнин.

154

g.venov

преди 2 години

къв Мариупол бе *** вие избягахте от там още в началото на април,лъжци.кат разстрелвахте военнопленици ви беше добре,като рзстрелвахте мирни граждани пак не ви пукаше.тая ако и стиска яоне отиде сега там,а

153

Мдаа Дааа

преди 2 години

СЪД ли, Хага ли! Не... в АДА ще горят!!!! .... Брутално ВИДЕО 18+ с гаври, изтезания и убийства на пленени руски войници в Украйна потресе света....По същия начин действаха и с пленените защитници на Донбас през всичките тези 8 години от 2014 досега...... Нека целия свят види как инструкторите на НАТО превръщат военните на ВСУ в безжалостни машини за убиване. Кадрите на екзекуцията на пленени руски бойци от украинските гадове трябва да се видят от целия свят, за да се разбере, че войната не е Русия срещу Украйна, подкрепяна от страните от НАТО, а това е война между доброто и злото. ...

152

Не фен на Путин.

преди 2 години

Cъс сигурност има извращения и от двете страни, както при всяка война. Но това със живите щитове на азовците е докзано вече и е военно престъпление от най-голям калибър. Близо 3 месеца държаха при себе си в тунелите жени и деца, за да опазят себе си. А медиите наричат това криене зад жив щит в дупката- "бранене на града". Не се съмнявайте че "правилната страна" няма да бъде разследвана от работодателите и финансистите им....

151

Асоциален Примитив

преди 2 години

" ...показващи ужаса в Мариупол" Не беше ли освобождение?

150

Ростролнадзор

преди 2 години

Колеги, лягайте, че утре имаме работа за българското прокси - Коцето Копейкин. Напомняме на всички, че когато участват в мероприятия на Възраждане, е задължително да не са се къпали минимум 1 седмица, за по-лесно поддържане на дистанция от вражеските елементи - проклетата буржоазия, къпеща се всеки ден!

149

Ама

преди 2 години

Извинявам се, поправка - можете да вярвате и на телевизия СКАТ ! ...Но на никой друг !

148

Ама

преди 2 години

Не беее. тя лъже, тя е холивудска актриса и само се прави на убита, но не е ! Това е западна капиталистическа пропаганда, вярвайте само на другарите Путин, Лавров, Песков, и също на другарката Захарова, но на никой друг !

147

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата с всичка сила продължава. Какво е туй хитлериско говорене. Интересно е че към описаните пленени и ранени войници няма милост. Но за свойто прокси искат милост. Театралните номера ме отвращават. Двойните стандарти също.

146

Анонимен

преди 2 години

Жителите на Тролинген яко са се активизирали под тази новина. И са само 3-4 индивида.

145

Анонимен

преди 2 години

Нямам предвид Азов. Те са частен случай. Но по принцип предаването доброволно в плен трябва да се забрани, както и американските клипове са непоносими заради нарочно натрапчивата дикция. Те ме отвращават.

144

Анонимен

преди 2 години

Дот.н. Българин, 200 Ти си срам за България! Българите винаги са били човечни и гостоприемни към страдащите и бежанците. Ти нямаш право да се наричаш БЪЛГАРИН!!! Ти си путинофил, подкрепяш агресията, терора и диктатурата на масовия убиец путин. Твоите злобни коментари по повод болни, тормозени, изнасилвани и убивани хора, както и срещу тези, които им помагат са срам за България.

143

Анонимен

преди 2 години

*** *** направо лиги им текат. Пазете клавиатурите, че ще дадат на късо.

142

Анонимен

преди 2 години

Кадрите показват колко ужасни хора са украинците и американците. Това е.

141

(-_-)

преди 2 години

И що за из ро д трябва да си да снимаш безпомощни хора, вместо да си вършиш работата!? Сега схващате ли за какво иде реч?

140

Да ви сера в устата

преди 2 години

Това е хунтата в Украйна. Вземат се напечатаните пари от САЩ, огромна част от, които пари се ограбват от хитреци като Порошенко и Зеленски, дават се трохите на престъпници или на откачалки като тоя ялoв уpoд отгоре и започва масов терор на населението. Всичко подплатено с фейкове и манипулации за западните и европейските джeндъри, като главната цел е да се ограбят ресурсите на Русия за да може изпeдерастените западняци да *** повече, а върхушката да граби трилиони напечатани болуци.

139

Анонимен

преди 2 години

Те укрити си седяха тихо и мирно ама ги нападнаха. Що тъй.

138

Анонимен

преди 2 години

Е добре де превързва некви.Супер трагично,няма що.