177

Анонимен

преди 1 година

Рашистанските троляци пак са на амбразурата и бълват простотии. Хвала на такива "българи" - така се става копейкаджия като Коцето.

176

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 238А за Сирия няма да те питам кой бе нападнат и кой жертва. Американции все още са окупирали сирийски нефтени кладенци и си помпат на воля. Турците и те си захапаха територия.

175

Анонимен

преди 1 година

СМърт на путинския рашизъм. Свобода за украинския народ

174

123

преди 1 година

Американците явно са впрегнали и Холивуд да манипулират общетвеното мнение по света с подобни памфлети. Гледайте филма Да разлаем/развеем кучетата и ще видите приликите

173

Анонимен

преди 1 година

Тази има татуировки като на дясната и ръка ялата е изрисувана. Това е боец. Пленена е не случайно.

172

Анонимен

преди 1 година

Парамедикът със странен пол я има снимана и качена в Гугъл в личния и профил и в статии с бръсната глава и 5 косъма на бритона. Ако не се виждат образования на гърди няма да разбереш, че е жена. Но не се знае какво е. Снимана е и с други жени, както и с военни дрехи легнала ва един военен камион. Тя е снайперистка. Заблуждават ви, че е парамедик.

171

Случаен минувач

преди 1 година

Сега по РТР Планета показаха военнопленниците - всички бяха яки, здрави момчета, с бради и разголени, с големи мускули, с татуировки на рамената и гърдите. Много татуировки. Това се хора, притежаващи много бойна енергия. Това са 2400 души, показаха им и оръжията, картечници, автомати. Руските власти обявиха изрично, че ще спазват Женевската конвенция за военнопленниците и те няма да бъдат изтезавани, а на ранените ще се окаже медицинска помощ.

170

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 238Нас защо никой не ни напада ? :) Явно си има причина за това, не им знаем службите на Русия, както и на Украйна, явно от доста време има некаква омраза там :)

169

Анонимен

преди 1 година

Нападаш друга държава и я обвиняваш за жертвите - защото се защитавала. Руска шизофрения. А нашите *** повтарят като папагали.

168

Анонимен

преди 1 година

До NikouНие не разбираме, щото отдавна сме си решили проблемите с комшиите си, ама тез украинци много злепоставят Раша, явно е от доста време това нещо :) Без причина, едва ли некой ще напада друг, но е извесно, че поляците мразят много руснаците, а украинците в по голямата си част са един вид поляци :))

167

Nikou

преди 1 година

Украинската армия била агресор! Агресора е този който напада друг, а не този който се отбранява. Един ден рашките ще си платят за всичките злини които са сторили на света с кирливия им комунизъм и агресия!

166

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са изверги.

165

Анонимен

преди 1 година

Война е, какво очаква таз измислената парамедичка, мейби да ги галят с перце урките :))

164

az

преди 1 година

Да я пратят сега да помага на евакуираните в гулаг

163

Миишките

преди 1 година

изпълзяха от дупките на Азовстал.

162

Анонимен

преди 1 година

Каква медичка е тази терористка и нацистка бре !

161

Някои Неточности

преди 1 година

Имам някои неточности в стаията.Първо нацистите от Азов е написано,че седмици наред отбранявали Азовстал.Правилното е отбраняваХА,криейки се зад цивилни граждани.Е вече развяха белият байряк.Така ,както в скоро време ще развеят още много хиляди Украинци.А относно пленниците Руснаците ще проучат,кой какво е творил и всеки ще си получи заслуженото.

160

Адолф Мустакати

преди 1 година

Тази на снимката е Украйнската Менгеле !!!! Хванаха я когато се опита да избяга от Мариопол преоблечена като невинна гражданка ...

159

Анонимен

преди 1 година

Разказът е направо потресаващ-тая записала документални кадро на карта колкото нокът и я изнесла в дамски тампон. И пита се в задачата, защо и е трябвало да прибягва до дамски тампон? Аз гледах как руснаците евакуират жители на мариопол под обстрела на укренските фашисти. Да не мислите, че това е като на границата и някой ще те обискира щателно?

158

Анонимен

преди 1 година

В 24 часа пише, че Германия и Италия са отворили сметки в рубли, за да продължат да купуват руски газ. Съобщението е на Ройтерс.