197

Истината

преди 1 година

Знаете ли че тази и нейния шофьор ги арестуват като им спират колата за проверка и виждат че на задната седалка има две деца със сълзи на очите. Оказва се че въпросните двама са убили родителите на децата и им взимат колата за да избягат под детско прикритие! Тайра е известна в Азов като снайперистка и търговец на органи! Тя го признава и дори се учудва че майката на децата е тежко ранена но жива!!! Ареста е записан от журналисти и го гледах на живо! Това защо не го пишат???

196

трогнат до сълзи

преди 1 година

Чакайте да пусна една сълза , да не се мъча , на поредната сърцераздирателна , сълзливо-сантиментална и изсмукана от пръстите история ,целяща единствено промиване на мозъци , че лошата Русия е станала още по-лоша , а добричките фашаги от Окрайна са пак тормозени и убивани !Ако историята е истинска , тая "популярна" парамедичка що не спасява животи , ами ми се прави на телевизионер ?!

195

Мислих и реших

преди 1 година

Мислих, че нашите боколуци са върха, но определено съм се лъгал. По света шетат невероятни ***.

194

Dunavec

преди 1 година

До 202 Анонимен - най-много боли когато почнат да напускат Блатная и да правят самостоятелни републики

193

Пеьо

преди 1 година

Тия са ***

192

Dunavec

преди 1 година

До 208 АнонименПълни глупости

191

Гошо

преди 1 година

Дайте да се спасяваме, путин идва...

190

Анонимен

преди 1 година

Путин не е казал това Гошо ти си момче лошо.

189

Ахх

преди 1 година

САЩ са б.о.клуци и слугите им тука ,унищожават българите с мизерията която създават.

188

Гошо

преди 1 година

Вчера путин е споменал, че ако успее да анексира цялата Украйна следващата цел е България. Сега единствения ни шанс е да се молим да не успее в Украйна.

187

Анонимен

преди 1 година

Сега ще снимат ужаса във Сибир.

186

Анонимен

преди 1 година

КОЛКО БОЛИ КОГАТО ТИ КЪСАТ ОТ МЕСОТО НАЛИ?- ПУТИН СИ ВЗЕ ТОЧНО КАКВОТО МУ ТРЯБВАШЕ ОТ "ТЕРИТОРИЯТА". КРИМ,ЛНР,ДНР, НАЙ ВАЖНИЯТ ГРАД ПРИСТАНИЩЕ МАРИОПУЛ. АЗОВСКО МОРЕ Е ЗАТВОРЕНО ЗА ХОХЛИТЕ.

185

Оптимист

преди 1 година

Много *** днес... Рублата се вдигна, явно гледат да захлебят.

184

Анонимен

преди 1 година

Самото начало на дописката е фантастично - Популярна украинска парамедичка. Популярна къде? Списание Лансет?

183

баце

преди 1 година

Няма невинни.

182

Мда

преди 1 година

А-а-а, за тая "парамедичка" ли става въпрос?! Бравос, фашагата от "Десен сектор", дето се правеше на Рамбо в началото и с Калашник на рамо позираше пред всякакви "свободни" медии, медик станала..Има усилия за разнообразие, щом пак не е готвачка, зер те 90% от пленените са такива, останалите шИфьори...

181

Анонимен

преди 1 година

226 - коя е другата държава бе папуняк. след 1991 година няма Украйна ,има само руска територия. Путин си прибира неговото.КРИМ, ДНР, ЛНР. укрите нямат място там.

180

Анонимен

преди 1 година

ЕЕЕЕЙ РУСНАЦИТЕ НЕ ЗНАЯТ ЗА "НЯКАКВИ ЗАПИСИ" АМА ДНЕС БГ. ЗНАЯТ. СЛАВА НА РУСИЯ.

179

Писна ми

преди 1 година

Проамериканските български медии не спират да промиват мозъка на простият ни народец,докога питам ще продължават лъжите?Осъзнайте се се вече ***,веете украински знамена,докарахте 200000 смрадове тук за да правят каквото си искат,пък и пари им дадохте на същите тези,които гориха български знамена и убиваха българи!

178

Star

преди 1 година

Какво падение за руската държавна политика само е тази ,,специална операция'' само.Вече никой не желае такъв съсед и затова всички западни съседни държави на ,,непобедимая'' ще влязат в НАТО и изобщо няма да се съобразяват със заплахите от Кремлин.Руснака с едната ръка те гали,а с другата нож ти забива.Колко и да се таралежат на Финците и Шведите,изобщо няма вече кой и да ги чуе.Ракетите на НАТО ще ги закарат чак на руската гранична полоса.