17

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Тези са по- нагли и от ГЕРБ!

16

Така де

преди 2 години

ПП много добре знаят как взеха властта. Така че не могат да очакват комфорт, особено след всички простотии които натвориха.

15

Darth shadow

преди 2 години

пълния провал са пътници, подпалиха чергата и сега пари под техните продажни заднициалависта пълен провал :)))

14

Анонимен

преди 2 години

15, 'Правителството бързо договори и доставките за следващите месеци' ==== киро купува от гърция която купува от русия с рубли. защо гърция може, а ние не?

13

Анонимен

преди 2 години

Правителството бързо договори и доставките за следващите месеци, а занапред изгледите са, че ще имаме газ на значително по-добри цени от тези, които вие договаряхте. . . . . . . . Преписвате от немската телевизия ли? Ама те си имат индустрия, бе неграмотници! А за опозицията като не можете да ги търпите, напуснете - това му викат демокрация сега! Не разбрах за какво е името на Възраждане в съобщението или просто при негативни вести трябва да е Възраждане вътре, защото трябва!

12

Анонимен

преди 2 години

банкяския бабаит никога повече не ще види власт

11

Вие

преди 2 години

1 година опикавахте жълтите павета за да дойдете на власт,когато олиото беше 1,80,сега се оплаквате,МИЗЕРНИЦИ НЕКАДЪРНИ.

10

Аз промяната

преди 2 години

Пъпъ коя икономика бележи ръст че аз и моето семейство живеем тук плащаме данъци а в замяна получаваме Нищо ТЕЗИ така наречени пъпъса ПОЗОР Саботираха Хемус саботираха инфраструктурата саботираха държавата ни фалираха всичко каквото има тук манипулации репресии и всичко това за сметка на обикновеният българин пъпъ назначиха кум любовници жени приятели на огромни заплати Заемите които теглите къде отиват нали икономиката вървеше кой ще плаща тази разруха

9

анонимен

преди 2 години

Нестихваща поредица от атаки. Не стихва идва от тихо. Стихвам прилича на стихия, дума, която е по-подходяща за опозицията. Трябвало е да кажат стихия от атаки.

8

Анонимен

преди 2 години

ПП са като група в детската градина и то онази група, дето отделят изоставащите.

7

българин

преди 2 години

И при Бойко и при царя, и при Станишев беше 100 пъти по-добре от сега.Тия или са страшно некадърни или работят само по заповеди от едно посолство

6

Анонимен

преди 2 години

Ау, жертвичките те! А какво? С палмово листо ли да ви галят? И кой го казва, дето вие не спряхте с измишльотините и нищо, което казахте не е доказано и тн.

5

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ЕВРОАМЕРИКАНСКИЯ БЛОК, ВСЕ ПО-ЗДРАВ И ПО-ВИСОК!

4

Анонимен

преди 2 години

До реалист Срещнали се Херо Мустафа и Бойко Мустафа...

3

Анонимен

преди 2 години

ПИАРА НА ГЕРБ ВИНАГИ Е РАЗЧИТАЛ НА ДОЛНОПРОБНИТЕ, ПЪРВОБИТНИ МРЪСНИ ИСТЕРИИ ОТ НАЙ-НИСКО НИВО... НИЩО ПОЗИТИВНО, НИЩО ГРАДИВНО. ТОВА ИМ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА.

2

реалист

преди 2 години

Вие радвате само Херо Мустафа и ни правите все по-бедни и зависими.ПРЕСТЪПНИЦИ ОСТАВКА

1

Анонимен

преди 2 години

НЕ СА АТАКИ А ИСТЕРИЧНИ ПРИСТЪПИ...