57

Пп

преди 1 година

Да се връща герб да се пооправят нещата иначе загивамеПо евтин газ и парното скача с 30-40% само льжи от тия

56

Аз промяната

преди 1 година

До 54 ТИ да не работиш автобиограф или злобар Платеният леко че ще се задавиш от злоба от омраза хем беден хем необразован хем потънал в жлъч

55

Анонимен

преди 1 година

40% ХРАНИ НАГОРЕ- ГЕРБ ЛИ СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА?

54

Сес

преди 1 година

Гербавите много сте активни ве що не го изиграете това под наслов Ощипаната мома

53

Илиев

преди 1 година

Благодаря Ви 54!

52

123

преди 1 година

Ох жалните, ох милните, даже им се скарали. Що не идете да си делите луната с македонците. Боговете са там, тук на земята са простите хора.

51

Анонимен

преди 1 година

ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ В БГ СА КАТО ТИЯ В АНГЛИЯ/СПРАВКА САЙТОВЕ ЗА ХРАНИ В АНГЛИЯ 2022Г/НО ТАМ МИН ЗАПЛАТА Е 8/9 ПАУНДА НА ЧАС, А ТУК 710ЛВ- ОПОЗИЦИЯТА ЛИ Е ВИНОВНА ЗА ТОВА...

50

Илиев

преди 1 година

Тази вляво е от Видин, но другата, за която пишете, не е от Русе, а от Дулово, завършила задочно някакви курсове по право и трупала "управленски" и юридически опит като юристконсулт в русенската психиатрия! Затова е толкова проста, неграмотна, нагла и безскрупулно цинична в предаността си към сикаджийската мутра, която я измъкна от психиатрията и я направи "депутатка"! Видинчанката пък е ортачка на свиреп косовски наркобос и трафикант на оръжие! Ами, герберастки, какво друго искате от тях?!

49

Сега

преди 1 година

Една лъжа повтаряна няколко пъти става истина .Затова голямата метла с дългата дръжка и да метем гербавите листа

48

Анонимен

преди 1 година

ТОВА Е РОЛЯТА НА ОПОЗИЦИЯТА, НО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЛЪЖЕ КАТО ТИЯ ДЕТО ДОНЕСОХА ПОДМЯНАТА- В НАЧАЛОТО ОБЕЩАХА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ С 21%, СЕГА С 60ЛВ + 6,1%, А ЦЕНИТЕ СА ВЕЧЕ КАТО В ГЕРМАНИЯ- ОТВОРИ KAUFLAND.de и виж техните цени са като нашите даже някои по евтини НО ТЕХНИТЕ МИН ЗАПЛАТИ ТАЯ ГОДИНА СА С 25% НАГОРЕ И МИНАВАТ 4000ЛВ, А НАШИТЕ 710ЛВ- ДАЛИ ГЕРБ СА ВИНОВНИ- КОЛКО УДОБНО, НАЛИ?

47

Илиев

преди 1 година

Тази от Видин и онази от Русе,са емблемите на Борисов в НС. Преобладава простотията,клишетата ,жестовете,нахалното грачене от трибуната и т.н.Тези двете,носят разочерование,обезкуражаване на обикновените симпатизанти на пп-герб.Ако не отидат зад кадър,това ще е от полза за наводнилите парламента партийни сбирщини.

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен БРАВО НА КИРО! ГЕРБ ПЛАЧЕ ЗА РУБЛИ!

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен31- И ТОВА Е ДОГОВОРЕНО ОЩЕ ПРЕЗ ЯНУАРИ! ТАКА КАЗА ВЧЕРА АЛ.НИКОЛОВ. ЗНАЧИ ПРИЧИНАТА ЗА ОТКАЗА ОТ РУСКИ ГАЗ НЕ Е ВОЙНАТА,ТАКА ЧЕ, ОЩЕ ПО-НАГЛО НИ ЛЪЖЕ КИРО ! КАКВО КРИЕ? ЗАЩО НИЩО НЕ СЕ КАЗВА ? СЪСИПА ОТНОШЕНИЯТА НА БЪЛГАРИЯ С ДРУГИТЕ СТРАНИ,ОГРАБИ НАРОДА,ВСЕКИ ДЕН ЛЪЖЕ!

44

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ СЕ ТРЕСЕ В КОНВУЛСИИ

43

Анонимен

преди 1 година

Превод - "Опозицията е в опозиция на правителството". Баси колко съм изненадан. Не мога да повярвам, че опозицията не е изцяло на страната на правителството на 100% във всяко решение, без изключения!

42

Анонимен

преди 1 година

До анонимен42--Тази живее ли в нашата реалност ??-Не сме били усетили,може,ама тя не е усетила,защото не знае как се плащат 5 пъти завишени сметки с мин.заплата.ЛЪЖЦИ!ПРОДАЖНИЦИ! ДА СИ ИДВА БОРИСОВ! НЕЗАБАВНО!

41

Анонимен

преди 1 година

"Нормално е една опозиция да критикува, но не е нормално да атакува с всички методи в настоящия момент, когато очевидно сме на първа линия на дезинформационна война" -Ееее,чакайте,още не са стигнали до ВАШИТЕ МЕТОДИ-НЕЗАКОННИ АРЕСТИ,ГРУБИ ОБИДИ (БЕЗПОЧВЕНИ),ЛЪЖИ..Не ви харесва,нали?Само вие ли да критикувате?КОГАТО ОРГАНИЗИРАХТЕ ПРОТЕСТИТЕ ПРЕЗ 2020 г.можеше,съсипахте и потрошихте София,а сега не може-не било подходящо,а подходящо ли е,че ни ограбихте и съсипахте Родината ни!???Лъжци,измамници!

40

Анонимен

преди 1 година

ПП да вземат и те да се погледнат в огледалото.

39

Анонимен

преди 1 година

Ако не се излагат непрекъснато никой нищо няма да им каже.

38

анонимен

преди 1 година

българина не усетил спирането на газта...тая сънува ли, бълнува ли? ......и решетките няма да спрат народа, да знаете това!