307

Алекс

преди 2 години

До Гълъби не оръжие Гълъбите трябва да ги изпратят към Москва.Явно още не си разбрал кой започна войната.Чети повече.

306

Анонимен

преди 2 години

Димитър Благоев е бил с шизофрения от това,което прочетох.Марксит русофоб.Намерили сте кой да цитирате.Дядото на комунистите.

305

Гълъби не оръжие

преди 2 години

Жалостивият запад изпраща хуманитарна помощ за Украйна и основно я тъпче с оръжие и боеприпаси т.е. смърт и разруха, а искат да спре войната!!! БЕЗБОЖНИЦИ!!! А най добрата и благородна миротворна помощ за Окрайна е изпращане на бели знаменца за спиране на тази братоубийствена война. Помощ е да помогнеш да спреш войната или при пожар да изгасиш огъня! През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота. А най добре тия дето му дърпат конците на зеления да бяха го посъветвали за по ***

304

Анонимен

преди 2 години

2 x 35 мм оръдия, 1100 изстрела в минута. средна скорост - 80 км/ч. 18 бройки, чисто новички.

303

Анонимен

преди 2 години

"Димитър Благоев, наричан от комунистите Дядото, е основателят на организираното социалистическо движение в България и на първата социалдемократическа партия на Балканския полуостров а именно, на предшественика на БКП.".Не ми го цитирай тоя комунист...

302

Алекс

преди 2 години

"Харпун"+ "Нептун":флагманът "Москва" няма да е самотен на дъното.

301

Анонимен

преди 2 години

До стар чвор - не ни е страх. Страх ни е от български предатели като теб, които се радват на това "кадировци да клатят" християнки. Но както е казал Димитър Благоев: "..русофилията неизменно води до национално предателство..", та не се чудим на това. А относно "ядрената зима" - ами пак от русофилията е - уврежда обонянието, вкуса и най вече мозъка. Затова ти "мирише на ядрена зима" - предозирал си с руска пропаганда.

300

Хутин Пуйло

преди 2 години

Сега комрад Жужа ще ни разкаже как изобщо не го е страх защото има мега хипер ултра оръжия без аналог в целия свят. Хахахаха.

299

Анонимен

преди 2 години

До стар чвор Не ни е страх. Не го ли разбрахте?

298

стар чвор

преди 2 години

Скоро Одеса пак ще е руска момчета, а това е на 200 км от БГ. Септември-- Кадировци има да клатят в Лвов и Кишинев .Молдовките са хубавки. С това голямо помагане на ВСУ , не ви ли е страх от ядрена зима ,а момчета .

297

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 329 "Руската култура не се яде" Интересна работа, русофилите рИват как Путин спасявал "руската култура" от "дженДарите", но като ги питаш каква е тая култура, която трябва да бъде "спасявана" от Нуреев, и започват да ти говорят за ядене. Другаре, каква е тая "култура", за която говорите вие?

296

До : 324

преди 2 години

Какво значение има , сексуалната ориентация на Нуреев , успял балетист ...успял да направи своя втора родина Франция ?!?!?! Изживял си е живота , и както съм казвал винаги , всеки си постига целите в какъвто и строи да живеее стига да има амбицията !!! И моето семейство е емигрирало в Щатите и Канада , по време на "желязната" завеса....искали са , успели са , това е ! Не са ревали ,Ами той строя е виновен ....и така...

295

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 324 Руската култура не се яде.И да те питам САЩ нямат ли култура ?

294

Анонимен

преди 2 години

Ракетите нептун да не им свършиха

293

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 325 "и с кое точно е "сгрешил" колегата освен Финландия и то дотолкова доколкото нея са нападнали преди Втората Световна?" Аз включих И ВСВ. Затова и Полша беше на първо място в списъка. И, няма да ти отговори, той е наясно, че е вярно.

292

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 319 - и с кое точно е "сгрешил" колегата освен Финландия и то дотолкова доколкото нея са нападнали преди Втората Световна? Аз бих добавил и Чехословакия. Надявам се не отричаш нахлуването в Чехословакия?

291

Анонимен

преди 2 години

До Направо се чудя ?! "От тематиката за конфликта , как се *** дебата за *** и подобните им" Ами, русофилите като видят, че вече нямат какво да кажат и почват по инерция да тролействат с каквото друго са ги захранвали във времето. Но ещо никой не ми отговори кого предпочитат за руска култура: Путин или Нуреев. Предполагам, че не знаят, кой е Нуреев, затова.

290

Анонимен

преди 2 години

С гласуваните 40 милиарда "помощ" за Украйна и за говоренето им, че искат искат изтощаване и разчленяване на Русия, САЩ се превръщат в реален участник във войната и екзистенциална заплаха за Русия...Използването на ядрени оръжия е все по-очевидно, и направо желано, от Америка, Англия и Франция - те отдавна мечтаят да изпробват силата на тактическото си ядрено оръжие, като са убедени, че поразяващият му ефект е преувеличен...Източна Европа ще бъде изгорена!

289

Направо се чудя ?!

преди 2 години

От тематиката за конфликта , как се *** дебата за *** и подобните им ! Всеки може да си слага с който иска и както иска , ама гей парадите яко дразнят , а и не виждам смисъл в такава показност , ако целта не е да се *** света и общоприетите норми мъж/жена = деца= семейство !!! Та за ракетите.. никакъв шанс да влязат в полза на Украйна , а и няма кой да борави с тях , мечешка услуга , още жертви за украинците...

288

Анонимен

преди 2 години

Ало побърканите, ще запалите света бе лумпели !!!!!!!