327

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 358 - само това ли "измисли"? Не се мъчи повече - очевидно страдаш от умствена импотентност. И не съм "женен" като теб за Матушка Рус!

326

Българин

преди 1 година

До антифашист..... В края на ВСВ един велик политик предрече, че фашистите на бъдещето ще се нарекат антифашисти. И се оказа прав! А ти обикаляш като гладна мас.тия форумите с едни и същи т.ъпи коментари!

325

Българин

преди 1 година

Крайно време е братята украинци да ударят една-две руски подводници и да ги отправят завинаги на дъното!

324

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 351 - Голодомор засяга само и единствено Украйна. И е проведен лично от Вячеслав М/олотов по нареждане от Сталин. Също е известен и като "разкулачване" на Украйна. Води до между 3 и 5 милиона човешки живота отнети с глад. Недей да внушаваш неистини. Света вече е оценил това като геноцид.

323

ng

преди 1 година

То едни кораби и с обикновен харпун могат да се потопят!

322

Анонимен

преди 1 година

До 344 АнонименТи си много зле бегендар ! Да не са ти спрели безплатните дози от сороското НПО ? Или сигурно мъжът ти те е изоставил

321

Анонимен

преди 1 година

До 353:Не присъства в учебниците.

320

Анонимен

преди 1 година

За Гладомора са ви лъгали,за да ви настроят за война срещу Русия.Вместо да проверите фактите сте повярвали лековерно.Сега съсипват държавата ви.САЩ ви използва пък вие вярвайте...във вашите учебници пише и как французите от Украйна произлизали,което е лъжа.

319

антифашист

преди 1 година

Започвам да се ядосвам на Путин.Стига с това миролюбие и жалост към укрофашистите. Изравнявай всичко с ракети и пусни после Кадировците да до очистят ако нещо е останало.

318

Зъл език

преди 1 година

А руснаците ще стоят отстрани и ще гледат, нали? :-) Интересно откъде ще ги изстрелват тези ракети, когато руските сили превземат и Одеска област?

317

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 349 - а от "поколението от което си" приемливо ли е да оправдаваш руското нашествие в Украйна? И кое ще да е това поколение, защото Димитър Благоев присъства и в съвременните учебници по история? Питам от любопитство, не от "злоба"?

316

Анонимен

преди 1 година

ДА ПРАЩАТ БЕ. КИНЖАЛЧЕТАТА И КАЛИБРИТЕ ДЕБНАТ. МИНАТ ЛИ ГРАНИЦАТА И ВЛЯЗАТ ВЪВ УКРАЙНА ЩЕ ИМА ДУМ.КАТО НА СТАНЦИЯ "СОЛЬ".ЕШЕЛОНЪТ СЪС ОРЪЖИЕ СЕ РАЗСИПА СТАНА НА СОЛ.

315

Анонимен

преди 1 година

Гладът през 1932 1933 засяга не само Украйна, но и други области в Съветския съюз.Някой ви е излъгал,че е само Украйна.

314

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - пардон - т/рол русофилски. Прощавай за лапсуса - повиших те.

313

Анонимен

преди 1 година

До 344:Много си злобен.Да,сега разбрах кой е.От поколението съм,което не знае много за комунистите.Нито съм русофил,нито русофоб.Не е нужно да насаждаш такава омраза.

312

Анонимен

преди 1 година

До Гълъби не оръжие - ето те пак т/рол русофобски. Постваш едно и също през няколко дни. Тезата на БСП - българските путинофили. И кое ще застави подивелия нерез Путин да спре да избива украинците - молбите им за мир? Значи, ще помогнеш на жертвата като им отнемеш оръжието с което се защитават? Долни руски м/екерета сте. И не го маскирай като "миролюбство". Това което пишеш е в угода само на Кремълския Сатрап.

311

Анонимен

преди 1 година

До Общинар - добре си го съчинил написаното. Ама забрави, че ссср подложи Украйна на Голодомор-а и изби милиони така... Как пък все някой друг е виновен, но никога русия или ссср? Някаква патология има при рашистанците и феновете им...

310

Анонимен

преди 1 година

Оха :) черноморския им флот ще слезе под водата :))))

309

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 338 - и ти чак сега разбра кой е Димитър Благоев?! Не случайно се казва, че русофилите сте и неграмотници. Прави си смитка, щом и комунистите са били отвартени от русофилията. И това с "шизофренията" - защото е бил противник на Русия ли? Въобще, трагични сте, честно. Петните и идеалите на българските възрожденци, като почнеш от Апостола, минеш през Раковски и стигнеш до Захари Стоянов. Всичките са били русофоби. Та отговори си ти, какви сте вие русолюбците.

308

Анонимен

преди 1 година

Статията е манипулативна целяща обезсърчаване на подкрепящите Русия. Няма как да се пратят оръжия защото всички пътища за доставка са отрязани, твърдения в противното е откровена лъжа.