427

Българин

преди 1 година

Дрън-дрън. Докато руснаците имат подводници и самолети морска блокада ще има. Не че ме радва, но тези изявления са пълни глупости. Единственото, което могат да постигнат е да пречат да обстрелват от корабите. Това с какво помага?

426

Ваня

преди 1 година

До Kresi-464 Заложи - жилище,кола и вила срещу тъпите ти исторически писания! И ще ги загубиш незабавно!!! Приказваш си , както ти дойде! СССР е ималоръжие преди войната! А е произвел 25 ПЪТИ повече, отколкото е получиил Ленд-Лийза! А я сега кажи, защо САЩ не помагат с жива сила на СССР срещу Германия???

425

Ваня

преди 1 година

До Анонимен-466: Ти си невежа! къде четеш подобни простотии! Май в американските филмчета! Не дай Боже Руската мечка да покаже зъби! Тогава ще искам да коментираш! Но поне дай някакво име ,за да те питам!

424

Kresi

преди 1 година

Червените РУСОФИЛИ май не разбраха какво направиха най малките играчки на нато.Ако искаха войната да приключи по бързо щяха да ги заредят с по тежки и нападателни играчки та и в руски градове да почувстват очарованието на специалната операция.Руснака се прави на много велик до като не получи един доста по як.

423

Анонимен

преди 1 година

Путинофилите още не мога да разберат как бе потопен супер кораба им москва.Ами един американски безпилотен стелт занули цялата им защита като на кораба имаше пво с-400 който уж засичал стелт и после го удрят украинците с нептун.И при един превантивен удар с хиляди неядрени ракети едновременно по всички руски военни обекти с крилати ракети американците нагледно показаха какво ще се случи с защитата им.Ще ги запукат и от сателитите където имат качени защити и ракети за които руснаците отдавна пищя

422

Kresi

преди 1 година

До поплавски:а когато полетят към любимата ти РАША хиляди колети предполагам ще изпаднеш в страхотна еуфория

421

Kresi

преди 1 година

Защо всички РУСОФИЛИ забравят тактично как през ВСВ американците даваха оръжие и храни на руснаците без които германците щяха да ги премажат.Сталин се беше скрил и молеше сащ за ленд лиз.Тогава съотношението на силите германия -ссср е било както сега русия-украйна.Значи за спасението на ссср може оръжие ама сега за украйна не може щото щяла да се удължи войната.Егати русофилски тарикати.Помага се на по слабия а не на агресора но сащ вече съжаляват Това усърдно се криеше от руска страна дълги год

420

Приятел

преди 1 година

Поредната лудост.Ами ако руснаците изпратят техни ракети на тези, които предлагат "Харпуни"?Може и само по една руска ,на всяка от страните доставчици.Дано джендърите от НАТО и ФАЩ се осъзнаят навреме ,защото отговора на Русия ще бъде страшен.

419

Анонимен

преди 1 година

Нещо запада се поувлече и наистина ще ни вкарат в голяма война, щото оня лудия в Кремъл не е ясно кога ще реши, че като няма Русия, за какво е планетата Земя

418

Анонимен

преди 1 година

До Бело знаме му дайте@@ Не знам за бЕло знаме, но на теб явно нещо друго бЕло ти е дошло в повече. Идеята на помощтта за Украйна е твоят господар *** най-после да разбере, че не живеем в средновековието. А сега вместо да пишеш глупости ходи да събираш пари за да си откупиш свободата, ако знаеш изобщо какво е това.

417

Анонимен

преди 1 година

До Яяяя>>>>Чудесно изказване. А сега ми отговори на два лесни въпроса: 1. Като как на някой украинец ще му дойде наум да "се вдигне" срещу президента и правителството, които пазят неговите права, интереси, територия, живот и т.н. 2. По колко купейки ти плащат за всяка глупост, която напишеш във възхвала на дядя Вова?

416

Анонимен

преди 1 година

Първо тия Харпун хохлите с кво ша ги изтрелват или ша ги мятат наръка, второ хохлите сами си минираха пристанищата ама *** виновни, ара малко истини

415

според мен

преди 1 година

А вие какво си мислите, че все едно не могат да бъдат потопени корабите натоварени със зърно? А тези със газ? Тепърва ще усетите големия *** когато дойде зимата! И радиоактивност ще се покаже на хоризонта! Чакайте само руснака да подивее и ще разруши света и ще прати всички ви в АДА!

414

не знам

преди 1 година

Миротворецът А124 прелетя по билото на Средна гора натоварен в Бургас с краставици за Жешов, Полша. А какво ли ще донесе от там?

413

Анонимен

преди 1 година

до 451 А ти какво предлагаш да се даде цялата Украйна на Русия, защото Путин я иска.Така ли.То е същото, ако комшията ти каже, или ми даваш имота ти, или почвам да избивам семейство ти и другият комшия да ти каже,бе я по добре му го дай, че иначе ще стане конфликт и може някой да пострада.Ако ви плащат за това дето го пишете ви разбирам,но ако мислите по този начин сте много объркани.

412

Глок

преди 1 година

До АнонименМного добре знам на къде върви Русия-Бангладеш!Нека пробва атомно и от Масква и Петербург-пустиня,никой няма да си играе на шикалки с Путин.

411

Крайцер Москва

преди 1 година

Крайцерът Москва чака компания ,

410

Анонимен

преди 1 година

До ГлокТи *** изглежда не разбираш, на къде върви света и какво ще стане с твоите хорнети? Твоята изцепка ми звучи като "Сто каменни брадви, как ви звучи..."

409

Анонимен

преди 1 година

Ега ти поредната лъжа тук!!!! Интересно, с тези ракети харпун сигурно се очаква украинците да премахнат морските мини, които заложиха в морето и заради които корабите не могат да си вършат работата сигурно? Всеки ден фейкове и лъжи! Забраниха на руските кораби (включително с жито) да влизат в европейски пристанища, сега Русия им е виновна, че няма износ.

408

Глок

преди 1 година

Наближава времето и на стотина Ф18 хорнет.Добре ли е така,русофили???