39

цон кай хой

преди 1 година

Добре и що от целия ЕС само ние решихме да минеме на кораби с газ от америка? И кво става ако корабите не идват? И тази цена на газа как ще е по-ниска като виждаме в момента какво се случва с цената на газта по бензиностанциите... Едва зареждам бавареца за дневните километри

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен16-Имат работещи мозъци,а не че нямат друг избор! Искат да помогнат на хората си и го правят! ПЪРВО ЗА НАРОДА СИ МИСЛЯТ,А НЕ КАК И КОЛКО ДА ПРИСВОЯТ,ЗА ДА СА ДОБРЕ САМО ТЕ! ЗАЩО ТЕЗИ НАШИ ФАЛШИВИ И ИЗМИСЛЕНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ СТОЯТ ОЩЕ НА ВЛАСТ!!!????? РАДЕВ,ВЗИМАЙ СИ ГИ !!!!!!!!!!!!

37

Аз

преди 1 година

До 81Ами не си платил в правилната сметка бе, гений, затова са ти върнати парите. И не си отворил втора сметка в рубли. Схемата е проста, но пак има неразбрали. Естествен отбор ...

36

Анонимен

преди 1 година

Щом са платили, ще получат.

35

Неразбрал

преди 1 година

Нима? Нали от нас руснаците искаха същото: плащате сметката в евро на старите цени по стария договор. Пък те сами си я обръщат в рубли. Само ни молеха да плащаме в нова сметка, за да не им блокират американците парите. Но нашите гордо отказаха и ни обясняваха как не се били поддали на изнудването :)

34

Анонимен

преди 1 година

Словакия е малка славянска страна. Там винаги обичат като всички славяни дълго да спят и много да пият. Винаги искат да получават и то на аванта. Доброто е , че са по близо до Запада и авантата им е по голяма. Плащането им в рубли на Русия не е нещо съществено за ЕС. Но руснаците го взимат като победа над Запада

33

ЕмАйЕсЕсАйЕсЕсАйПиАй

преди 1 година

Ние не плащаме по този начин, защото от наша гледна точка това би било плащане в рубли. Ще си докараме по-евтин втечнен газ от САЩ и зимата ще се топлим по-евтино. Словаците са руски ***.

32

От 27

преди 1 година

Така де, и аз това казвам. Изрълнили са условията на руснаците.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен26-Така ще да е,след като сме в ръцете на алчни,крадливи натрапени бездарници !

30

Анонимен

преди 1 година

Русия ни взима за вражеска държава , защото обичта към ЕС и САЩ не ни минава през Москва, както беше. Аси избираме подреден и коректен чорбаджия.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27-ВАЖНОТО Е,ЧЕ СА СИ ПЛАТИЛИ И СИ ИМАТ ГАЗ!!!! УМНИ ХОРА!!!

28

Анонимен

преди 1 година

Правилно! Такава е схемата и така тр. да се прави! А не като наще хардвардци

27

Анонимен

преди 1 година

Платили са в евро, после е конвертирано в рубли, ама дали не е по втора, специално разкрита за целта сметка в рубли, така както руснаците искат?

26

Анонимен

преди 1 година

До18. Е как ще внесем от Словакия, с раниците ли ?Не си ли разбрал , че газ в България има до края на юли и после ще внасяме от Гърция, Турция Румъния.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 Ами, не се моли тогава...

24

Анонимен

преди 1 година

Е да, ама техния премиер не е имигрант с Харвардско образование, нали? Шегата на страна... Всеки може да си направи сам заключение за образованието на Кико, Ленчето и Кокорчо... Хайде, поне Ленчето има мустак, ама другите двама...

23

Анонимен

преди 1 година

Докато троянсия кон на Байдън, лъжливото Кире, ни управлява ние ще мизерстваме. Държавниците в другите страни търсят вратички, а нашите умници ги затварят. Амерканския газ през океана щял да бъде по-евтин, за *** ли ни вземат?

22

София

преди 1 година

Платили в евро, превалутирано в рубли, какъв точно беше проблемът и ние да го направим същото? А да, една сбирщина либерасти в управлението, които като чуят Русия и пускат жълто в гащите.

21

Анонимен

преди 1 година

До 13 Ти май не четеш внимателно - хората са го платили в евро и после са го обърнали в рубли, каквото е изискването на Русия, а ние платихме в евро и не ги обърнахме в рубли , а чакахме да заблудим Путин. Да, ама не - големия тарикатлък от будалалък ни го навряха 5 ката...

20

Анонимен

преди 1 година

Ние също го платихме в евро. Но русначата ни върнаха парите и ни спряха газа. Няма да им се молим,я. Русия ни е враг!