79

До 48

преди 1 година

Защо лъжеш, че руският език бил забранен в Украйна?!ПЪЛНА ЛЪЖА! ЗНАМ РУСКИ. СЛУШАМ БЕЖАНКИТЕ ОТ УК - ВСИЧКИ СИ ГОВОРЯТ ПОМЕЖДУ СИ НА РУСКИ!!

78

maca

преди 1 година

Новината е фейк, по световните агенции нищо няма по въпроса.

77

Анонимен

преди 1 година

До64. Браво за резултата така е. Русия стреля с рекети по Европа , а "простаците в Управлението на ЕС"" отговаря със санкции тук там и приютява бежанци. При такава битка ще е такъв резултата. . Промяна на на средствата , а то е също с ракети от ЕС към Русия. Резултата ще се промени

76

Анонимен

преди 1 година

Газ в България се употребява най много през лятото от туристите по морето. Следва ТЕЦ ,който до подгрява топлата вода за дружеството топлофикация.и то за София. В битово измерение сме най малкия консуматор в ЕС.

75

1

преди 1 година

Харесва ви или не цифрите са това. Газ в Унгария 2 лв, в Сърбия 1.85 лв. В България все още е 1.60 лв.

74

1

преди 1 година

В Унгария, където толкова много си мечтаят за Орбан газта е 2 лева, бензина 3.90 лв., само дизела им е по-евтин 2.90 лв. Май се оказа, че и при тях е по-скъпо горивото. Всичките кардио за евтини горива за руските гъзо.близци са само на думи.

73

Анонимен

преди 1 година

До69. "Голямата Промяна" е разбирам Така . Прибират се в специализирани заведения протестиращите от 18 май , и от партия възраждане, . До пълно изплащане на нанесените щети на гражданите които претърпяха

72

1

преди 1 година

Цени на горивата в Словакия към 19 май: газ 0.88 евро( 1.75 лв), бензин 1.95 евро( 3.85 лв), дизел 1.80 (3.55 лв.) Направо са хванали Господ за шлифера от евтиния.

71

1

преди 1 година

54 Не думай, голяма евтиния се очертава в Сърбия. Дай да видим какво показват цените на бензиностанцията. Газ - 109 rsd ( 1.85 лв) Бензин -201rds ( 3.42 лв) Дизел - също 201 rds (3.42 лв) То май при нас излезе, че е по-евтино.

70

И не само Словакия

преди 1 година

Всички ще платят. Само ние дуneдавците и храброглупавите поляци останахме с пръст в...

69

схизмата

преди 1 година

Ще санкционираме руснаците до последния българин.

68

Анонимен

преди 1 година

"Газпром има намаление с 10 % износ на газа и 40 % увеличение на приходите . Цената заради санкциите на Урсула расте , расте и печалбата на Русия" _________________ "Северен поток-2" благодарение на колективнозападните санкции бе спрян, но благодарение на същите тези колективнозападни санкции се изплати преди да е започнал да фунционира. "Северен поток-2" е прецедент в световната история на пазарните или непазарните /както предпочитате/ отношение.

67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен16---Имат,нямат излаз не знам, но знаят,че това е най,изгодната цена,най-добрият газ,а и защо да си усложняват живота и отношенията ! Имат изгоден договор,плащат си и ГОТОВО! Ама ние нали сме ГОЛЯМАТА ПРОМЯНА ТАКА Я ПРАВЯТ,ЧЕ СВЯТ НИ СЕ ЗАВИВА,НО НАЛИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА ДОБРЕ!!!!!

66

БАНко

преди 1 година

ВЧЕРА ФРЕНСКИЯ ВЕСТНИК ECHOS. ПУБЛИКУВА АНАЛИЗИ ЗА ТЪРГОВИЯ НА ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ В ЕВРОПА !!! РУСИЯ ЩЕ ПОЛУЧИ ПОВЕЧЕ ОТ 100 000 000 000 ЕВРО !!! КИРЕ , КИРЧО , ЗАТРИ БЪЛГАРИЯ !!!

65

До Неразбрал

преди 1 година

Точно, само разликата е че беше в долари вместо евро. Които им ги бяхме платили, но те ги върнаха...

64

Анонимен

преди 1 година

Кире Киреее само у краката знаиш да си стреляш бабин глей кво праат ората ко ти каза Урсулата та се гръмна у краката

63

Румен от Слатина

преди 1 година

Русия е Царството на Корупцията. Колко по дълго води войната толкова по дълго ще продава газ, петрол БЕЗ КОНТРОЛНО извън нормалните пазари. Парите ще са в сметките на руски, български, унгарски, словенски , сръбски олигарси. От там ще се пренасочват към партии , активисти , протестъри и други Па. ра . зи ти. Свикнали на леки и бързи пари.

62

РОССИЯ

преди 1 година

Русия-европа 1;0 ! Браво на Вовата!Печели!А какво стана със сополивите европейчета?Нали в общ глас се заканваха че никога няма да плащат в рубли!Не само омекнаха,ами и клекнаха и си платиха ,ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

61

Анонимен

преди 1 година

Още по управлението на Президента Тръмп . Той каза на Меркел 2013г. - не правете тия тръби за газ в Европа , защото газ няма да има. Това много хора чуха , но малко го разбраха защо е така. А то си е било решено горе по върховете на световния ред

60

Анонимен

преди 1 година

Газпром има намаление с 10 % износ на газа и 40 % увеличение на приходите . Цената заради санкциите на Урсула расте , расте и печалбата на Русия.