59

Анонимен

преди 1 година

Китай купува руска газ колкото три Българии. Което е смешно малко количество. И цената е смешна.Руснаците продават на Китай и плачат.

58

Анонимен

преди 1 година

Новините за газта са вече изтъркани . Русия бавно и сигурно се отделя от Европа . Договорите и са към Китай, Индия и други страни в Азия. Дори и да има желание за доставка към ЕС не може да го изпълни. Приоритета е Азия. Това което вземе по време на война и е голям бонус

57

БАНко

преди 1 година

ДО Анонимка + 1 , ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ !!! ПУТИН ПРОМЕНИ МЯСТОТО И ПЪТЯ НА ПЛАЩАНЕ , ОТНОВО В ЕВРО НО ПАРИТЕ СА ГАРАНТИРАНИ ЗА ПРОДАВАЧА ГАЗПРОМ , А НЕ В БЛОКИРАНИ РУСКИ БАНКИ В ЕВРОПА !!! ,, НЯМА ПОВЕЧЕ БЕЗ ПАРИ "БЯХА ДУМИТЕ МУ !!! НАШИТЕ КИРЧО , АСЕНЧО И НИКОЛЧО ПЛАТИХА НА СТАРОТО МЯСТО , А ОТ МЕСЕЦ СЕ ЗНАЕШЕ ЗА НОВОТО !!! ,,КРАДЕЦА" ГАЗПРОМ , СПОРЕД ТЯХ ИМ ВЪРНА ПАРИТЕ ДО ЦЕНТ !!! БЕЗСРАМНИ ЛЪЖЦИ !!!

56

Анонимен

преди 1 година

Руската газ за западните държави е пари за Русия. Руска газ за държави като Украйна и България не е пари а руска власт върху тези държави.

55

Христо Христов

преди 1 година

95% гласуваха да не внасяме руски газ директно, а с надценка и сами си избраха посредниците. Лошо няма. Демокрация е.

54

Реалист

преди 1 година

И кво от това, нищо кой знае какво не се е случило. Голям брой страни от запада спряха или спират доставките от русия, скоро почти всички ще го направят окончателно и ***. кин ще остане без деньги.

53

преди 1 година

До перо Кремълското джудже е, но временно!Вече си отива

52

Ние

преди 1 година

По тръбата за Сърбия ще тече газ на цена два пъти по евтина от американския газ на Киро. Ще гледаме като сирачета и ще се провикваме като *** "НИЕ СМЕ НЕЗАВИСИМИ.

51

1

преди 1 година

Цени на горивата в Словакия към 19 май: газ 0.88 евро( 1.75 лв), бензин 1.95 евро( 3.85 лв), дизел 1.80 (3.55 лв.) Направо са хванали Господ за шлифера от евтиния.

50

перо

преди 1 година

канадският вълк гризе здраво българският народ

49

Анонимен

преди 1 година

Руснаците спряха Газа на България за да влошат икономическото и социално положение в страната и по този начин да засилят руското влияние. В Словакия руско влияние няма и да спреш Газа ефект няма да има.

48

Христо Христов

преди 1 година

Попълват един формуляр, според препоръките на ес как да се избягват санкциите на ес, и нямат проблем словаците.

47

Анонимен

преди 1 година

"цон кай ***" - Все пак българския език е един от забранените наравно с руския в Украйна... Такива неща като олиото, Буча, санкциите и т.н. са опити за отклоняване на вниманието от истинските въпроси... Как така България е на страната на ония, които забраняват на половин милион хора с българско самосъзнание в Украйна да учат и да говорят на български език?

46

перко

преди 1 година

Когато атовете се ритат, магаретата страдат! Словакия са избрали да не бъдат магарета! Къде сме ние; наголо дупе чифте пищови?

45

Nick

преди 1 година

Кире, Кире .... така се защитава национален интерес. А не като теб ... *** такова. Газ щял да доставя с кораби от другия край на света. Нищо не става от вас, как не ви е срам от тоталната си безпомощност и неадекватност. Трифонов ... да кажеш нещо по фейса ?

44

1

преди 1 година

Платили са в евро. После руснаците ако искат и в рупии да си ги обръщат. Разликата от това да платиш в евро и руснаците после да си ги обръщат в каквото искат за тяхна сметка и да платиш в евро, но ти сам да ги обръщаш в рубли с руска помощ, на тяхната борса, но за твоя сметка, мисля че всеки поне средно интелигентен човек ще разбере, че е огромна. И като видяха, че Полша и България им показаха среден пръст, сега обърнаха задницата и решиха, че евраци е по-добре от нищо.

43

Анонимен

преди 1 година

Нищо не се изпълнили. Платили се в Евро. Руснаците са клепнали. Да си купуват юни ако искат това са си техни евра. За сега;)

42

БАНко

преди 1 година

НАЙ ПОСЛЕ !!!! ПУТИН НИКОГА НЕ Е ИСКАЛ ЧУВАЛИ С РУБЛИ !!! ОМРАЗНА НАТОВСКА ПРОПАГАНДА !!!

41

Анонимен

преди 1 година

До Неразбрал----Много добре им дойде на хитреците Киро и Асен! Вчера Ал.Николов каза,че преговори за нови източници на газ се водят от ЯНУАРИ!!!! Защо? Януари нямаше война!?

40

Анонимен

преди 1 година

Словакия дари съветските си ракети на Украйна.