171

Овце

преди 1 година

Този тип и хайката му продадоха народа и Украйна за пушечно месо на запада и вместо армията и народа дого обесят те продължават да умират?!?!

170

Гнуceн, гаден евреин

преди 1 година

Москва не вярва на сълзи. Особено на крокодилски изплакани от Зеленото влечуго. Бой по канчето докато шава!

169

Анонимен

преди 1 година

До Зеленчо 195Бе и аз се вързах в началото, ама урките се изложиха тотално, не са били никой явно :)) Половината им територия замина, обаче се изкарват победители.......украинска му работа :))

168

Анонимен

преди 1 година

До Сега е времето Истинските българи (както и целия свят) даряваме на Украйна, за бежанците й и за армията й, за да натика руските орди там, откъдето са дошли. И вашите опорки нищо не могат да направят по-въпроса. Мдааа.

167

Сега е времето

преди 1 година

Колкото се може глупави българи да си пожертват заплати и пенсии за дарение на Зеленски който да се уреди някъде с частен самолет и остров в луксозна вила където да си живее райски.

166

Анонимен

преди 1 година

До Зеленчо "Ама какво става Зелчо викаше и убеждаваше хората как побеждават Русия," Виж вече къде се водят бойните действия, русофилче и бягай за торбата с опорките, как руснаците не искали нищо друго :)))

165

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Комиксов герой.

164

Анонимен

преди 1 година

Абе кво говори тоя бе. Нашите евроатлантически "експерти" всеки ден казват, че русия губи и украйна печели.

163

Анонимен

преди 1 година

До 14-ти януари "57. Вчера Зе-клоиунът призова ВСУ да скрие дроновете и най-вече Байрактарите, тъй като руското ПВО ги сваля навсякъде където се появят и ги набара" Така ще вървят опорките, до поредния потънал от фас крайцер или взривен конвой, след който Русия за 48ми път ще "унищожи" укаинските ВВС.

162

Зеленчо

преди 1 година

Ама какво става Зелчо викаше и убеждаваше хората как побеждават Русия, Зелчо реве за още потоци евро и долари пари - не му пука за Украйна след като загубят Урките войната Зелчо ще избяга някъде другаде със събраните богатства и пари в своя джоб и банкови сметки.

161

К,во

преди 1 година

става бе? Нали РФ беше изтощена, на края на силите си и изчерпала оръжията си? Нещо май,а...?

160

Кафявски

преди 1 година

Хм, мислех, че Украiна громи руската армия? Че 1/3 от руската армия е вече унищожена и Русия е на път скоро да загуби? Може би това са последни изблици на отчаяна агресия от страна на Путин?

159

Анонимен

преди 1 година

Тоя дали е излизал на улицата и знае какво се случва. Че то половината територия замина...

158

Анонимен

преди 1 година

До Беларус О, със сигурност ще са "по-добре". Сега гледам, Лишавия се готви за репресии пак. Беларус е прекрасно място за живеене, само дето света (освен русофилите де) не го знае. :)

157

14-ти януари

преди 1 година

Русия е засилила офанзивата си в промишления регион Донбас, градовете Северодонецк и Лисичанск, хангари с оръжие в Одеса, железопътна инфраструктура и тягови подстанции в Западна и Централна Украйна. Русия използва масирано артилерия, танкове, авиация. Генералният щаб на украинските въоръжени сили съобщи, че ВКС на РФ от доста време използват ПАКФА Су-57. Вчера Зе-клоиунът призова ВСУ да скрие дроновете и най-вече Байрактарите, тъй като руското ПВО ги сваля навсякъде където се появят и ги набара

156

Анонимен

преди 1 година

До ЛЕВСКИТе рашките са били крепостни селяни до края на 19 век, те са били по големи роби от нас, но все пак евала за показания им характер, то не е работа да си зависим от чужд :)))

155

Анонимен

преди 1 година

Га.н.чо е спец по всичко...Затова е и последната ду.пка на кавала и в афрканския свят. А е фил или фоб според вятъра на промяната. Затова вечно е на тоя хал и макетата даже са го отсвирили.

154

hasmokar

преди 1 година

В САЩ бомби засега не падат, така че: до последния укро-захистник.

153

Беларус

преди 1 година

До АнонименЗа Беларус не си прав, колега. Хората там (средната ръка хора) са със нашия стандарт на живот. А зимата със сигурност ще са по-добре от нас, защото енергийните цени там не са се променили, а тук ще ни "изненадат" с цени на ток и парно.... Иначе си имат всичко по магазините, няма нищо общо със соца при нас както беше!

152

Анонимен

преди 1 година

Как сте тази сутрин умници. Бистрите ли световната политика.