151

Анонимен

преди 1 година

До IQ 2.718 Язък, че заговори за метафори. Сега вече започна с абсолютни фантасмагории.

150

Анонимен

преди 1 година

До 808 - Типичен опростачен български ***, който го мързи да чете , а желанието му да защити рушоробската идея е велико.

149

Анонимен

преди 1 година

Путин остана без танкове, почна да вкарва някакви уж по-модерни, но Украинците и тях ги отстрелват като зайци. И защо русофилите си мислят, че руското оръжие няма свършване. Русия не е САЩ, дядовци, а руските фабрики са съвсем несравними с мощния потенциал на Запада. Все едно да ми сравнявате кон и кокошка!

148

ЛЕВСКИ

преди 1 година

Питат Левски в присъствието на Ангел Кънчев, Сава Младенов и др. - "Какво ще правиш, когато се освободи България ?" И ЛЕВСКИ отговаря - "Тогава Аз ще отида в русия и да основавам комитети, защото там макар и да няма ***, народът е притиснат и от нас повече ! "___Който сложи минус на този коментар не е Българин, а русофил !!!

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 175 "абе според мен разлика няма и двамата сте пред монитора" Мда, а Сонетите на Шекспир и Статиите във вестник Шок са еднакви, защото и двете неща са написани с думи.

146

Анонимен

преди 1 година

Те украинците са неосъзнати по народност, не знаят явно, че да обиждаш брутално даден народ, ще доведе до агресия :))) Ние обиждаме разбира се, но гледаме да не прекаляваме както тех, плюс това сме дали Кирилицата и Православието на Русия, можем да си го позволим да ги обиждаме :) Те не са дали нищо на света, да не прекаляват :)

145

Анонимен

преди 1 година

"Това е горе долу разликата между бълнуващ русофил и нормален човек." - абе според мен разлика няма и двамата сте пред монитора, а аз неутралния чакам клихчета от бойни действия, а вместо това от 1 седмица само чета кой-къде-кога-как капитулирал. Пълна скука... Като имате симпатии не можахте ли да помогнете я на кравари, я на руснаци? Много безлична война.

144

Анонимен

преди 1 година

До Пян_Гъ "Дайте да се разберем веднъж завинаги КОЙ ЛЪЖЕ." Това се знае от десетилетия. Русия е построена на лъжи и терор.

143

сина

преди 1 година

няма ли да го "оправят" този зеленски и да се свършва. Цяла война, цял народ пати заради упорството на един кумик! Дали народа на Украйна иска да спре войната - ако иска да свали прецедента си! Той продаде Украйна, той продаде народа, той не е украинец, той е клоун и трябва да бъде "оправен" за да живеят хората добре!

142

Оня клоун

преди 1 година

До българина.....Сигурно е чел,ама ти нищо не си чел!Защото за "онази военна машина" огромен принос имат САЩ,Великобритания,Канада и плана "Ленд-Лийз",същия който е задействан сега за пръв път след ВСВ,само че в обратна посока!

141

Пян_Гъ

преди 1 година

В Донбас било ад? Не може да бъде! *** нали Руската армия била унищожена, танковете били ударени, а украинците вече обкръжавали Москва? Ко това са? Дайте да се разберем веднъж завинаги КОЙ ЛЪЖЕ.

140

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 168 "А за всичко ще трябва и да се отговаря." Това е вярно. И руския 18 годишен изверг си мислеше, че няма да му се наложи да отговаря, а сега го чака доживотен затвор.

139

Мдааа ... само питам

преди 1 година

Много помощ, много пара от запада, най от ФАЩ ... интересно това което се полага на пленените(евакуирани) азовци направо в Русуя ли ги пращат!!!

138

Анонимен

преди 1 година

От мазетата на завода няма как да победиш. Рано или късно ще изпълзиш. А за всичко ще трябва и да се отговаря.

137

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 162 "Най-интересното е, как ще се завърне мечокът обратно в бърлогата. Изкараш ли го веднъж бягане само или на близкото дърво" Ти май никога не си ходил на лов. А аз съм отстрелвал мечка. Това е горе долу разликата между бълнуващ русофил и нормален човек. :)

136

Анонимен

преди 1 година

До Абе - Абе посвършиха се вече! От около 8 хилади през ФЕВ.22, сега са останали по-малко от 600 бройки мишкуващи там

135

IQ 355/113

преди 1 година

Сега ще бъде много интересно да разпитат военнопленниците и да ги идентифицират. Много интересна информация ще излезе. Снощи по РТР Планета (не е първи канал) показваха настаняването им в болници, даже храната им - хранят ги със зеленчукови супи (борш). Ще гледаме.

134

Едва ли

преди 1 година

До българина....Има разумен човек да се радва на война и разрушения,с изключение на платените руски *** разбира се!ТИ РУСКИ *** ЛИ СИ?

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 160 "Тука некъв *** вярва че Русия имала 1000 ракети и те били свършили" Това го каза руски полкковник, русофилче. Или и той трябва да "ходи да се прегледа"?

132

Анонимен

преди 1 година

Най-интересното е, как ще се завърне мечокът обратно в бърлогата. Изкараш ли го веднъж бягане само или на близкото дърво. Така и мустакатият някога е говорел, а резултатът се оказал друг.