191

ЛЕВСКИ

преди 1 година

"Когато България се освободи, аз ще отида в русия да основавам комитети, защото дори и ако там няма ча*лми, то техният народ е по-потиснат и от нашия" ___Това са думи на Апостола, който не вярва, може да провери !!!___русУфилските ***, нека да слагат минуси !!!

190

ДДРОнег

преди 1 година

русУфилите в България не са Българи, защото отричат революционерите като Раковски, Ботев, Левски и др., които са били твърдо против намесата на русия в нашето "освобождение" !!!___Всичко това са факти, и който ми сложи минус на коментара, НЕ е Българин и работи за руските интереси, просто пребройте троловете тук !!!

189

Анонимен

преди 1 година

Давайте ще победите. Освен ракети и бомби акъл за друго нямат монголите. Ще се провалят , както винаги. Тоя път няма кой да ги спаси и да оберат лаврите с измислена история.

188

Анонимен

преди 1 година

Поздрав с: Битва За Донбасс - Полина Гагарина - Кукушка - реж. Алексей Кораблин

187

Анонимен

преди 1 година

До УМЕН "Родният соросташлък" Другарю, кажи един ИСТИНСКИ родолюбец (като теб несъмнено). Някоя публична фигура, на която се възхищаваш. Давай, ти си.

186

Анонимен

преди 1 година

Питай си Нинова бе, що ме питаш мене, аз съм българин и си живея в България

185

Анонимен

преди 1 година

Тоя се скъса да драматизира. Поръчков лидер. Така му казали-така прави. Но уви посредствен актьор. Поне да бяхте избрали Брад Пит, че пак зле. Можеше моя любимец Райан Гослинг, ама той едва ли ще се навие.

184

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 214 Ко викаш "О"крайна - хахахаха

183

Анонимен

преди 1 година

До Гнуceн, гаден евреин Не, масква вярва само на путинофилски лъжи. масква знае само да заплашва, убива, "освобождава" и налага блядския им начин на съществуване. Защо всички путинофили не отидат да съществуват в любимата им расия, ами живеят в България и пращат деца и внуци да учат в омразния натовски запад??? Пример нинова, на която УЖ демокрацията много и отнела, с копейкин са отявлени путинофили, пък изучи сина си в САЩ и му купи жилище за милиони $...

182

Анонимен

преди 1 година

колко удобно непрекъснато да ни говорят за окраина, за да не забелязваме непрекъснато покачващите се цени в магазините и да не мислим как ще плащаме сметките за ток предстоящата зима

181

УМЕН

преди 1 година

Родният соросташлък ще продължава да бичи опорки дори след като цяла Уссрайна падне и когато арестуват Зеленски ще твърди че Путин се се е самоубил в бункера. Но тогава шефчето им ще предложи заплащане в рубли. Е това не знам как ще го приемат.

180

Анонимен

преди 1 година

Тоя наркоман щеше да превзема Москва, а сега нещо не му харесва обстановката в Източна Украйна, нарича я "ад". Скоро същото ще настане и в Киев. Капитулирай, бе, наркоман!

179

Случаен минувач

преди 1 година

Ако руснаците искаха да унищожат Азовстал, щяха да ги атакуват с вакуумни бомби. Или фосфорни бомби, както англо-американската авиация е унищожила Хамбург през юли 1943. Получава се огнено торнадо, въздухът остава без кислород, хората се задушават и изгарят. На руснаците обаче азовците им трябват живи. За да разкажат кой им дава заповедите, кой ги обучава и т.н.

178

Анонимен

преди 1 година

Азовците им гладни и опърпани ги карат в руски бусове, мейби в Сибир :))) Гледаха като на срани и знаят какво ги очаква :))))

177

Анонимен

преди 1 година

До 207 "тя вършее из цяла украйна" Погледни картата на Украйна и картата на бойните действия. :)

176

До анонимен

преди 1 година

""""""Га.н.чо е спец по всичко...Затова е и последната ду.пка на кавала и в афрканския свят. А е фил или фоб според вятъра на промяната. Затова вечно е на тоя хал и макетата даже са го отсвирили.""""" Нямаме нужда от личните ти изповеди, отивай да се самосъжаляваш някъде другаде. В Украйна при Зеленски примерно. Ще станете дует. Ревльовци и оплаквачки.

175

100

преди 1 година

евра. Това е приноса ми към украинската кауза само за днес. Какво може да си купи Украйна със 100 евра от българските заводи, знаете ли? :)

174

анонимен

преди 1 година

уж тая мечка щяха да я вкарват обратно в бърлогата, пък тя вършее из цяла украйна, че и зеления трепери в дупката! скоро мечо ще те извади от нея!

173

Анонимен

преди 1 година

До До Селенски ... и Путин пак да стане на 20 години.

172

До Селенски

преди 1 година

Сега е време да се откажеш писмено от НАТО и да настане мир