192

ники

преди 2 години

До PGне - те са фашисти.

191

PG

преди 2 години

Само съд за тия *** нищо друго ,когато стреляха по мирните хора нищо нали,там в Сибир гномчета

190

Край

преди 2 години

Българите нямаме телевизии - имаме някакви ефирни мозъко-политачки. Как пък един път не нарекоха нещата с истинките им имена -евакуирани били тия, изтеглени били напуснали и пр. Глупости. Само да не кажат предадоха се и са пленени.

189

Истината

преди 2 години

До някога..... немците пленяват сина на Сталин през ВСВ....... Сега под 1% от руската войска в Украйна са жители на Москва и Санкт Петербург! Масово са от депресивните райони!

188

Анонимен

преди 2 години

Гледайте ги във момента по "ПЛАНЕТА РТР"

187

Анонимен

преди 2 години

Гледам ги по 1 канал на руската телевизия. Бах ти полка . Пародия на армия.

186

Анонимен

преди 2 години

Във филма "Господин за един ден" завръщащите се български войници, бяха цвете пред "евакуиращите" се укри.

185

някога

преди 2 години

Когато немците пленяват сина на Сталин през ВСВ, предложили да го разменят за фелдмаршал фон Паулус, пленен при Сталинград. Сталин казал - Не заменям фелдмаршал за редник.

184

Руските ZVине

преди 2 години

Ще бият тъпана две седмици, проруските продажници ще вият по форумите и накрая ще ги разменят за руски пленници. Преди това задължително ще направят показни процеси срещу "нацистите" и ще обяват това за огромен успех!

183

рибока

преди 2 години

През 1972 в джунглите в Югоизточна Азия селяни намериха болен японски лейтенант,неразбрал че Втората световна война е свършила,но е имал какво да ловува в дълбоката джунгла.

182

Путин се шегува

преди 2 години

"Кой е следващия който иска да спечели Евровизия ? Полша ?"

181

Западната пропганда

преди 2 години

според западната пропаганда и клоуна Зеленски те не са предават а се "евакуират" ..... Путин го каза още преди месец: Изродддите от Азов ще бъдат съдени до един !!!

180

Един по един

преди 2 години

Общо решение няма. Ще трябва да проверяват всеки по отделно. Който се побира в рамките на военната етика и военните конвенции може да получи статут на военен пленник. Доказени нацисти и убийци обаче... или трепане ,или доживот затвор.

179

Анонимен

преди 2 години

ПУТИН ПРОДЪЛЖАВАЙ ПРОЧИСТВАНЕТО ОТ ВРЕДИТЕЛИ.ВЕЧЕ НЯМА "АЗОВ", НЯМА АЗОВСКО МОРЕ ,НЯМА ДНР, НЯМА ЛНР, НЯМА КРИМ - ВСИЧКО ТОВА Е РУСИЯ .

178

Анонимен

преди 2 години

ОХ МИЛИТЕ АЗОВЧЕТА. НАЛИ БЯХТЕ ЕВАКУИРАНИ БЕ?- ЩО СЕГА СТЕ ПЛЕНЕНИ БЕ "ГЕРОИ"? - АКО ЗНАЕТЕ КАКВО ВИ ЧАКА, ПО ДОБРЕ ДА БЯХТЕ УМРЯЛИ

177

До 227

преди 2 години

За какво "освобождаване" говориш ти бе лицемер, ние тук да не сме глпаци, че се опитваш да ни лъжеш толкова нагло ??!!

176

А

преди 2 години

Руснаците нека се замислят какво ги очаква пленените в Украйна техни садисти, мародери и военопрестъпници ! На Путин и шайката му едва ли им пука, но нека се замислят майките и бащите им !

175

Анонимен

преди 2 години

Азовския полк щял да се разширява. Щял да стига чак до Сибир :D

174

Анонимен

преди 2 години

Още дълго ще почакат..

173

Анонимен

преди 2 години

Руски сили и сили на ДНР обкръжиха Мариупол на 7 март и го освободиха напълно на 21 април. Но повече от две хиляди военнослужещи от въоръженитесили на Украйна и бойци от националния батальон "Азов" останаха в Азовстал ( срещу някои от тях се разследват наказателни дела в Русия ). На 16 май бойците започнаха да се предават. Всички те ще бъдат разпитани от руски следователи, за да ги идентифицират и да проверят за участие в престъпления срещу цивилни граждани.