212

Анонимен

преди 1 година

Доле войната! Горе тридневната спецоперация!

211

Ото

преди 1 година

Колко заблудени люде, има тука бе! Ае ч ми писна

210

Анонимен

преди 1 година

ЗА ТЕЯ. САН ТРА ПО.- САНДЪК ТРАП И ПОП.

209

Анонимен

преди 1 година

Какво може да се случи.Разследване,доказване и съд.Тепърва ще почват да пеят.А в ''родната''Украйна никой не ги иска живи,защото а ги ''из''пуснат, а отидоха на кино и Зеленски и Червенски и др. от ''върхушката''.Зеленски,ако от тук нататък въобще остане жив,при всички положения ще трябва да го пазят доживотно американците и то не на територията на Украйна.Остане ли в Украйна ''прочетен''е от самите нацисти.

208

Анонимен

преди 1 година

*** пак лъжеш 1800 ч се предодоха на рус власти лекуват ранените и после всички в донецк на народен съд за злоденията им за убиство на мирните граждани

207

taschunka witko

преди 1 година

Всички фашистки мишоци са в капана, който сами си го заложиха.Страшна тактическа грешка на укляйнарското командване .Сега ще я повторят в Северодонецк.Вече са във втори капан.

206

Евакуация

преди 1 година

Азовските пленници са евакуирани в Сибир за доживотна почивка... абе почивка, на руснаците им трябва безплатна работна ръка... а азовци са яки, силни и ще работят дълги години за построяване на комунизЪма!!!

205

Do 222pi

преди 1 година

До 222 ри: Pishesh gluposti, ako imash pred vid 4e 4ernozema e bil debel 5-6 metra. Nai-dalbokia 4ernozem trudno dostiga 1.5 metra.

204

не може да бъде!

преди 1 година

Знаете ли колко са пленените украински войници!Ето ви конкретни данни -без тия от Азов в Мариупол са малко над 4000!Толкова са в списъка на разпитаните от Следствения комитет на Русия!Сега прибавяме и 1800 от Мариупол и около 50 души пленени от ЛНР и ДНР вчера и днес!Хайде сега и украинците да кажат колко пленени руски войници има при тях!

203

Анонимен

преди 1 година

Селенски е пълна нула, нищо не става от него, на съвестта му са хиляди жертви на либералния ентусиазъм(либерастиията до шия)!

202

Голям

преди 1 година

Проблем за света някакви си фашаги! Казано на английски: "Aj siktir!"

201

222 ри

преди 1 година

Ти да не си бил в батареята на Хитлер, когато е нахлул в Русия. Понеже си много грамотен, ща светна. 1.От територията на сегашна Украйна е извозил милиони тонове плодородна почва. (тогава слоят е бил между 5-6мт. а след като е нахлул по навътре е вършил същото, което правят сега рашките. И понеже са имали свастика SS, можеш ли си отговориш какво е това Z...?

200

Закривай

преди 1 година

о к р а й н а !

199

Вън

преди 1 година

неофашизма! Вън окраинците!

198

Анонимен

преди 1 година

Нали щяха да се бият до последна капка кръв ,смешници

197

пияница мистик

преди 1 година

Ужасно интересна история, от която ако беше жив Хитлер можеше много да научи! Нападаш брутално друга държава, започваш да избиваш цивилните и граждани, майки с бебета, да изнасилваш, да събаряш цялата инфраструктура на държавата и ако заловиш пленници, започваш да ги съдиш, защо защитават Родината си от агресора. Това дори и Хитлер не го е правил, като е нахлул в СССР. Да съди войничетата, че се бият "За Родину, За Сталину" и че са патриоти, обичащи страната си. Каква висша наглост и арогантност

196

Жана Дарк

преди 1 година

И заблудените украински войници взеха вече да проглеждат и да разбират,че тази война за обикновения човек е БЕЗМИСЛЕНА ! Тъй като не е нужно да проливат кръвта си, заради една продажна клика от НАЦИОНАЛНИ предатели> ttps://disk.yandex.ru/i/zViGEffnrqpM_Q <събрали се в стоманобетонни бункери построени им от НАТО в столицата Киев.Това е също ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ и за нашите народни предатели, тръгнали срещу собствения си народ, за да обслужват чужди интереси !!!

195

Анонимен

преди 1 година

Ами като цитирате Москва поне бъдете коректни,днес руското министерство на отбраната съобщи,че броят на предалите се бойци от украинският батальон"Азов" е 1730!

194

1

преди 1 година

Не може да има размяна ,нацистите ще бъдат осъдени,за престъпления,към човечеството.

193

Анонимен

преди 1 година

Ми нещо ви е старо инфото, днес са се предали още 700+ азовци