132

saki

преди 2 години

Много от тях ще бъдат вербувани от руснаците.Имат боен опит и стават за всякави операции. В крайна сметка ,много от тях ще приемат.

131

Честито

преди 2 години

От ДНР съобщиха че са завършили оперативноно обкражение на 15 000 воени и нацисти от ВСУ в Донбас.

130

ФАКТ

преди 2 години

До факт Искаш да кажеш украинец.

129

аз не знам

преди 2 години

защо русняците се правят вечно на майка тереза...Тия изклаха маса цивилни,и украинци и руснаци.Да не говорим какво са правили с пленниците...Защо не сринаха завода,имат сума ти вида дълбочинни бомби,сеизмични,и други....Ама не,да пленим чуждите генерали и наемниците...Дрън дрън...

128

До166

преди 2 години

Трябва да си напълно изтрещялл мозък, че да защитаваш уркофашистите.

127

Някой

преди 2 години

?Ами нали бяха евакуирани? Какъв плен, какъв съд, какви размени??? ПРИЗНАВАТЕ СИ ЧЕ ДОПРЕДИ ЧАС ЛЪГАХТЕ ИЛИ....???????

126

До Истината

преди 2 години

Руските фейкове са елементарни, защото са адресирани към елементарна, малограмотна аудитория с нисък коефициент на интелигентност и силна нужда от "безкомпромисна и твърда ръка, която да ги ръководи". А когато тази ръка е враг на ЕС, НАТО и САЩ, които тази аудитория е нарочила за виновни за личностният им провал няма външна сила, която да ги убеди, че грешат. Така вярата във фейковете се превръща в религиозно преклонение и обожествяване на психопата Путин и Путинистан.

125

абе

преди 2 години

дреме му на путин за страните наоколо пък дори и да са към нато - в украйна беше цялата работа, укрите фашисти избиваха руси, и жени и деца, сега ще им го върне тъпкано и тоя зелен евреин трябва да го прибере в сибир на заточение че той е главния виновник за жертвите! СЛАВА НА РУСИЯ!

124

Супер

преди 2 години

Телата на комадирите на азов са открити в един бункер,самоубииство?!сега се разпознават и се води следствие.

123

Анонимен

преди 2 години

Пешо Великия е виновен, излъга руснаците, че може да бъдат велика нация. Голяма грешка!Вследствие на тази заблуда, едно 70-80милиона руснаци и покорените им народи загинаха, а Русия за 300 години империя си остана най - пропадналата европеска държава.

122

Анонимен

преди 2 години

То човек трябва да е с напълно атрофирал мозък, че да се надява фашистка Русия да спечели нещо в Украйна. Цялата Европа и САЩ се обединиха срещу кремълския пcиxoпат. До няколко месеца и рашистите ще бягат панически към Масква.

121

Българин

преди 2 години

До Цирк..... Цирка беше с крайцера Москва, дето уж беше се запалил от не внимателно пушене, уж не беше потънал, уж всички бяха евакуирани. А накрая излезе, че е тръгнал по всеизвестния курс!

120

Истината

преди 2 години

159,вчера Русия показа как унищожава тежките оръжия от сащ,нищо не остана ,жалко за хората.

119

Анонимен

преди 2 години

Размяна за какво, за вафли може би? Те само от Азовстал вече са към 2000 а казват, че може да достигнат 3-3500. А като включим и повече от 5000 преди това, бройката почва да клони към 5 цифрена. Украйна има между 500 и 600 пленени Руски войници. Дори 1 към 10 да е размяната Укрите пак нямат шанс, а да не говорим, че това няма как да стане

118

Анонимен

преди 2 години

Има карта, liveuamap. com да разгледате до къде е стигнала Русия.

117

Истината

преди 2 години

В "тюрмата на народите" каквато беше руската империя а след нея СССР единствено руския надзирател беше добре а другите нации бяха мачкани и потискани. Войната в Украйна съживи рефлекса на надзирателят да репресира другите народи. Затова днес руснаците са като побеснели кучета, защото Путин им даде още една възможност да подчинят е мачкат украинците и да разширят сферите на влияние на Русия. Но със силата на украинците и със западната помощ Русия ще бъде победена!

116

11

преди 2 години

Нали бяха евакуирани ве, сега пък пленени, айде упръйте са малко.

115

Цирк

преди 2 години

В медиите на Украйна нищо не се говори за това там крият истината и така само продължават своята агония.

114

Империята на Zлото

преди 2 години

Е заплаха за цялото човечество и трябва да бъде унищожена. А руснаците да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят.

113

Истината

преди 2 години

Русия е грешка на историята, която скоро ще бъде поправена!