18

taka e

преди 1 година

като има университети под път и над път, а желаещите са в пъти по-малко..

17

рундю е

преди 1 година

кухия шапкар- цар на лицевите опори и Бог на простотиите!

16

Анонимен

преди 1 година

Тия ще могат ли името поне правилно да си напишат? А ако ти потрябва адвокат и дойде някакъв с речник от 10 думи... "Глей, ся.. уважаем съдия, братле.. то тоа тука не ги е утепАл с тва джелезо. Тоа гусин си е баси яки пич, к0пеле заклееам се." Ще има Ханку, брат с нов прочит. Като оня брадат виц, че някакъв си забравил чадъра в унсс и след 20 години му притрябвала някаква справка. Отива и гледа - чадърът му там, а на него закачена диплома.

15

Анонимен

преди 1 година

С всяка година все по-зле става образованието. Само и само да им вземат парите на студентите, вече няма приемни изпити или се влиза с изключително нисък бал. То и в основното и средното вече е тотал щета

14

Мотивите

преди 1 година

"са свързани с епидемичната обстановка и необходимостта да се сведе до минимум събирането на големи групи от хора на конкурсните изпити" --------- Това само на приемните изпити за "Право" ли се случва? За други специалности няма ли много кандидати? Или мотивите се отнасят точно до "Право", за да влезе там кyцo, кьopaвo и сaкaтo - бъдещите послушковци в съдебната система?

13

Анонимен

преди 1 година

Е ся вече ши имаме завършиле криво!

12

Анонимен

преди 1 година

Ужас! Образованието лети с бясна скорост надолу.

11

Анонимен

преди 1 година

Леле какви адвокати ще има в бъдеще не знам.

10

скоро

преди 1 година

и лекар само с матура!

9

карачанаков

преди 1 година

">Министър Йорданова: Закриваме Специализираните съдилища и прокуратури до края на юли<,,Надке,Надкеее спиш ли ,събуди се м а и ти ли тъй влезе без приемен изпитличи си нещо досега което си казала да се е случило

8

така е

преди 1 година

Влизат без познания право, излизат право без познания и нали системата е гнила, печелят дела с подкупи и корупция. Гарантирано от *** и калинки. Успешен старт!

7

Е к'ва епидемич

преди 1 година

обстановка бе, нали отпаднаха всички ограничения за струпване на хора? Сега значи по дискотеките може да се тъпчат, но в учебните зали - не? Ми то така ще бъде и през "академичната" година - кръчмите пълни, университетите - празни. Егати интелигенцията, дето иде...

6

качество

преди 1 година

Ами дръжте на качеството. Добре държите. Влизат всякакви, амагарето на съседа дали може? Идва от селско училище и там лесно се минават матурите. Много лесно. Даскала пише отговорите на дъската.

5

ами да

преди 1 година

Как се съсипва една система - размиват се критериите или няма такива. Така съсипаха и науката. При ВАК малко ставаха доктори. Но при ГЕРБ всеки, който не можеше да мине през ВАС успя дори продесори с измами станаха.

4

Анонимен

преди 1 година

Като гледам какви журналисти имаме, се чудя как точно ги приемат. Какъв устен изпит държат

3

по-скоро

преди 1 година

новите Христо ивановци!

2

Анонимен

преди 1 година

Това са бъдещите Гешевци.

1

Анонимен

преди 1 година

Куцо кьораво и сакато стана юрист, а с тази промяна не ми се мисли. То за това нямаме качествена съдебна система, прокуратурата не може 1 мафиот или министър да вкара в затвора.