58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 65 Хем пишеш, че няма да има бъдещи "участници" хем свободно фантазираш върху гоУемите руски торпеда. Винаги ме е изумявало тая шизия на пълното отделяне на реалността от приказките. Павлов го е казал още преди над 100 години. Става дума за слаба мозъчна система.

57

Анонимен

преди 1 година

"Разширяването ще затвори фронта на НАТО от север на юг"__________Швеция и Финландия са на по едно 100 килотоново торпедо Посейдон живот. Даже няма да разберат какво точно им се е случило преди Русия да премине към следващите в списъка. Не знам какви фронтове и глупости му се въртят на въпросния "експерт", но една пълномащабна война ще заличи всички участници.

56

Анонимен

преди 1 година

Финландия и Швеция в НАТО е по-тревожещо за Русия, отколкото е Украйна - пълна ГлУ ПОСТ

55

Анонимен

преди 1 година

Керемедчиев не е прав. Много е бързо да се отписва България като Троянски кон, тука има глутници путинисти по всички нива на държавата, като почнеш от заместник-министър председатели та стигнеш до кварталния дърт льолльо който от сутрин до вечер *** в полза на Путин.

54

Анонимен

преди 1 година

До Българин "Финландия на този етап, ако въобще бъде допусната от Турция, е заявила, че няма да увеличава оръжията си с такива от НАТО." Финландия е поръчал 4 ескадрили Ф-35. Надай се булка ..... :)))

53

Анонимен

преди 1 година

Путин: Ало,Финландия? Искате ли да спечелите Евровизия 2023?

52

факт

преди 1 година

Няма значение факрите са че американците са военопрестъпници атакуващи други народи с лабораторно модифицирани вируси.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 "Няма индикации че китай ще довърши каквото и да било застаряваща нация обградена от Индия и Виетнам които ги бият по раждяемост" За разлика от Империята на Злото, която има взрив на раждаемост и е 10 пъти по-голяма от Китай, нали? Русофилите нямат елементарно чувство за самосъхранение: всяка опорка, която измислят е като камикадзе изпълнение. :))))

50

Magana

преди 1 година

От Москва нагоре са все скандинавци ,,братушките''.Всички казват ,,аз съм германец''.Явно не си ходил нагоре по Санкт Питербург.Чисти шведи са до един.А и всичките Рьорих и Романови са все шведи и германци.Такова животно ,,руснак'' нема.навремето българските турци се самоопределяха в България като ,,турци'',но само до момента на Голямата Екскурзия.Оттатъл границата ги питатат ,,ти къв си'' те отговарят ,,турчин''.Питат ги от къде си,отговарят България.ААааа значи сте българиии.така и с ,,руските

49

R.A.T.M

преди 1 година

Американските сателити видяха построена военна база в Сирия след като военните вече бяха там изостават с РЕБ както и с хиперзвука правят тестове, които руснаците правиха преди 5-6 г даже демонстрираха в Украйна, че няма подземно укритие вече всичко се унищожава. Американската хиперзвукова 2 пъти по-бавна от Кинжал за радиус на действие даже ги е срам американците да пишат. Все едно да сравняваш лък с арбалет ама лъка още го пробват, не е за истински конфликт.

48

Анонимен

преди 1 година

Няма индикации че китай ще довърши каквото и да било застаряваща нация обградена от Индия и Виетнам които ги бият по раждяемост

47

Анонимен

преди 1 година

Удрят се теи Щата Флорида Калафорниа Ню Йорк и Тексак и Сащ са аут

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45 "Кирай още в Казахстан дет са два милиона не са влезли" Хахахаха. Казахстана е Китайски. Затова рашките бързичко трябваше да се изнесат след потушаването на бунтовете. В нормални обстоятелства щяха да "поостанат" 20-30 години, а сега се изнесоха с 300, щото Дракона каза, че му пречат. Изобщо, с тая война Дракона си е отворил устата и сочи с пръстче навътре на русначетата да заповЕдат. Джуджо така се наигра, че дори Русия да не се разпадне под натиска на Запада, Китай ще я довърши.

45

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПоследната атака на САЩ беше два небостъргача и одрусхаха данъкоплатеца за 20г. с няколко $трлн., ако Путин ги подпука ФЕД ще печати долари без покритие още 100-200г. жална майка ще е положението!

44

SOS

преди 1 година

Хей Анонимен 42,след загуба в Украйна ,Русия ще е срината и на Изток ще си я поделят Китай и Япония.

43

анонимен келеш

преди 1 година

България-НАТО:):):):)

42

Анонимен

преди 1 година

Кирай още в Казахстан дет са два милиона не са влезли за Сибир нямат сили прекалено дръти са и изнемощели

41

Сещам се

преди 1 година

Сещам се за една държава която дори в конституцията беше записала, че се стреми да влезе в НАТО. Спомня ли си някой какво се случи с тази държава?

40

Китай

преди 1 година

До Анонимен 42 "Руснаците имат втора столица в Сибир" Ко? НЕ! :))))

39

Анонимен

преди 1 година

Руснаците имат втора столица в Сибир изобщо не им пука за Москва ама след това запада няма да го има