78

Анонимен

преди 1 година

Глуппости. Публикувате неща, за ди си спасоте кожата.

77

Tangra

преди 1 година

Много жалко решение, ще се осъзнаят, като им го сложат да изхранват натовски батальон и да си затворят фабриките за грипените.явно имат пари за дарение

76

Презрян Комунист

преди 1 година

Докато има политическа класа, докато има силни икономически кръгове скрити зад тях и забити като пиявици е обществото, докато има възможност групи или отделни личности да притежават реална власт и тя им се превръща в самоцел, никога, ама никога няма да има хуманно общество!!!

75

Анонимен

преди 1 година

До ГОЧО Много ти се иска Zлото да победи, но само да те светнем, че всички анализатори са съгласни, че на практока Русия нпма печеливш изход от войната, която вероломно започна.. дори и при най-крайния вариант за тях -да превземат цяла Украйна - това значи повсеместна партизанска бойна, и още повече санкции, такива, че джуджо ще бъде смъкнат, набит на кол, който даже и стефчо янеф, корнелийка и копейката няма да посмеят да изкарат.

74

Анонимен

преди 1 година

Добро утро! А не смятаъе ли, че когато украинците уморят от бой Просия, НАТО постепенно ще навлезе и ще поеме контрола на украинската граница?

73

До 58 факт

преди 1 година

А рашките са тези, които убиват, изнасилват, крадат и мародерстват. Качествен материал от сибирските блата

72

До 60 Българин

преди 1 година

Явно искаш да спечелиш голямата награда за най-кратък виц - Русия и сила - хахаха. Оправи настроението ми за целия ден. Смях се с глас, като прочетох твърдението ти. Нали видяхме "гениалността" на руската инженерна мисъл. Ако въобще има нещо създадено и работещо от времето на СССР, то винаги е с участието на украински инженери. Прочети, поинтерусувай се. Това малко като великите англичани - 80 % от мозъците им са шотландци. Че и с "братушките" е така. Затова се връщат на Москвича

71

Що да е тревожещо

преди 1 година

Нали НАТО е неагресивна и миролюбива организация. Или...

70

До Атанас Велмазов

преди 1 година

Ядреният взрив ще бъде в твоите анални части

69

Анонимен

преди 1 година

Сигурно. Само дето тия държави са къде по-малки, не са стратегическа заплаха за русия, отдавна са със западя и не са населени от психопати убийци.

68

Анонимен

преди 1 година

Нападаййй

67

до 74

преди 1 година

русия загуби бъдешето си още 2001 когато пияния елцин назначии по погрешка путин за президент след него....

66

хаха

преди 1 година

До Путин Пращай, авно не си запознат с това че руските хиперзвукови ракети всъщност не са такива за каквито се говори, най прости модифиицирани крилати иракети, ядренните оръжия на русия се безсмисленни понеже се наблудават от шпионска сателитна мрежа от около 30 000 сателита, при най малкото отваряне на шлюз на ядрена ракета русия изчезва от картата на светя, просто да си знаеш

65

Анонимен

преди 1 година

До Путин Пращай Помага ли ти да си фантазираш? Със справянето с живота, де?

64

Анонимен

преди 1 година

Русия е в тотална международна изолация... Ще загуби и войната и бъдещето си...

63

Анонимен

преди 1 година

РФ се тревожи за тях не за себе си, те са милосърдни, и не разбират защо сами си го причиняват

62

Анонимен

преди 1 година

Имам някакво предчувствие, че Евровизия 2023 ще бъде спечелена от Финландия.

61

Сата НАТО

преди 1 година

тука има глутници путинисти по всички нива на държавата, като почнеш от заместник-министър председатели ----///----- Хаахааа! Е, ти па се изказа! Той Президента три месеца вече навива за Путин, военния министър дигна пропутинска революция, та се наложи да го уволняват, ти - зам. министър...

60

До 56

преди 1 година

Почети за Космос 2491", "Космос 2499" и "Космос 2504". Изстреляни през 2013 те американците се учудиха как руснаците се оказаха на летище Слатина до Прищина през далечната 1999 военни сателити пак имаше ама проспаха и не видяха, ти вярваш на западните медии, че в Сирия не ги изненадаха как от поляна стана база. Това не е като да опънеш палатка, но вече като са там мълчат, защото е късно либе за китка.

59

Тангра

преди 1 година

Компрометирани държави със слаби хора. Арабите вече са ги превзели от вътре.От там нататък тези страни ще заприличват на сащ. Малък елит и голямо гето.