18

Гошо

преди 1 година

Nightwish влиза в НАТО.

17

Анонимен

преди 1 година

Каквото решат във Вашингтон окръг Колумбия това ще бъде.

16

Жиб.

преди 1 година

Цигладжиев греши - троянски кон на Русия в Европа не е само Сърбия, но също Сръбска Македония!

15

Анонимен

преди 1 година

Арестович пусна видео, че си е намерил работа в автомивка. Столтенберг може да се кандидатира за освободеното място, щото не го взеха в банката, а маната му изтича и остава без работа. Така може да стане и с наш Кире, ако не вкара Македония в ЕС, никъде вече няма да го вземат, даже и канадското гражданство ще му анулират.

14

Гошо

преди 1 година

НАТО си е много добре, русия е изперкала.

13

Макрон

преди 1 година

"НАТО е в мозъчна смърт".

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 "Ясно е че Нато е една агресивна организация целяща да обгражда Русия с цел да и краде ресурсите" Стана ясно, че Русия използва тая опорка за да си вихри нацизма безнаказано, но маската падна и сега я чака голямото друсане.

11

1

преди 1 година

До Турция ще наложи "вето" Не лежете на тая кълка. Страната е кандидат член на НАТО. При руско нападение ще бъде защитена по същия начин както ако беше членка. 100%.

10

Анонимен

преди 1 година

Ясно е че Нато е една агресивна организация целяща да обгражда Русия с цел да и краде ресурсите

9

Анонимен

преди 1 година

Швеция и Финландия искат да спечелят Евровизия.

8

Анонимен

преди 1 година

Президент Хорватии Зоран Миланович выразил желание, чтобы его страна вслед за Турцией занялась блокировкой процесса рассмотрения заявок Швеции и Финляндии на вступление в НАТО, сообщает агентство Associated Press.

7

Кон от Троян

преди 1 година

"за по-ясна позиция на България в конфликта, която се явява "мекото звено" в източното крило на НАТО" С други думи, заради руските слуги в България всички знаят, че на нас не може да ни се повери НИЩО. После питайте пак за визите, самолетите и други подобни неща. Докато Радев, Янев, Рашков, Нинова , Копейкин и пр. ни управляват, ще гледате нормалност ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.

6

Турция ще наложи

преди 1 година

вето - така че 3-тополовците преждевременно се радват, освен това във Финландия отдавна има настанен Американски окупационен корпус

5

бе не знам

преди 1 година

за Финландия и Швеция, но в Украйна Империята на доброто загуби, то не бяха посещения и прегръщания с наркомана, песни на Евровизия, оръжия, ама йок, не се получи. И сега Украйна ще загуби половината територия, най-плодородната с чернозема, и цялото крайбрежие. А ЕС ще се гърчи в икономическа и енергийна криза, ще студуват и ще ходят пеша и ще миришат защото топъл душ всеки ден е скъпо.

4

Анонимен

преди 1 година

Турция в ЕС в замяна ще пусне Финландия и Швеция в НАТО.

3

Нане

преди 1 година

натуто, от как се разпадна СССР изобщо не мисли за отбрана, а си мисли, как да разпарчетоса Русия... Обаче си намери майстор Путин...))) а тия пудели... Украйна няма, ам за тия викинги не съм сигурен дали няма да опитат от сърмата...

2

Анонимен

преди 1 година

Докато не изпълнят турските условия никакво НАТО няма да видят.

1

Финландия и Швеция

преди 1 година

Финландия и швеция са лесни. Там не живеят руснаци и славяни. 10 минути, най-много половин час, никой няма да се занимава да евакуира и обсажда градове както в Украйна, направо с ракетите и всичко се изравнява със земята. Дори руски войски няма да влизат, няма какво да правят там.