30

122

преди 1 година

Гербаджийска работа!Някой да се съмнява?Че и диктуват условия!Абе Петков ,нито лев .Те и без това ни скубят.Ами да фалират -това е капитализъм и оцелява само способният!И докога ние от провицията с нашите данъци ще плащаме транспорта на софиянци!?Привилегировани ли са?

29

Шаши

преди 1 година

Интереса клати феса. Евтини газ и нефт дава Русия. Всички други решения са против нас. И без посредници.

28

До 23 Анонимен

преди 1 година

В магазина като кажеш искам да платя с кредита карта, но те ти кажат, че работят само с кеш и не можеш да направиш покупка, оплакваш ли се че са ти спряли нещо? Продавачът има право да изиска определен вид плащане. Русия е в правото си в случая. Ние не сме спазили изискването и съответно не можем да си купим продукта. Дали ни се нрави или не е без значение.

27

До 20 Анонимен

преди 1 година

К какво сега? Да не би да отричате това че часове след посещението на Американския военен министър, Василев излезна и каза че България няма да поднови договорите с Газпром Декември 2022?

26

До 23 Анонимен

преди 1 година

Руските братушки искат единствено да си получат парите. Ако продължавахме да им превеждаме парите в запорираните им международни сметки, нама как да ги получат. Затова изискаха от нас да си открием сметка в Газпром Банк. Което не противоречи на договора с Газпром. Германците откриха ли, откриха. И си платиха. И другите също. Ние обаче беше важно да сме по католици от папата. И накрая ни спряха газа. Това са фактите.

25

до 26

преди 1 година

До Чичо:нормални хора, а пък подкрепят престъпното управление на държавата?

24

Анонимен

преди 1 година

Продължавме промяната

23

Анонимен

преди 1 година

Старшина Иванов:- Никой да не се качва в камионите, преди да са дошли!

22

Чичо

преди 1 година

Струпване на безделници. Които отново ще пречат на нормалните, работещи хора. Съсипаха я тази държава!

21

Анонимен

преди 1 година

Всички натовци и слуги на сащ оставки

20

До 20

преди 1 година

Газът го спря Русия след като на нас ни дръпнаха кончетата и решихме да не плащаме според изискването. Да си бяхме направили сметка в Газпром Банк и да си преведем парите там. И това между др не противоречи на договора. Само че друго ни подшушнаха.

19

Анонимен

преди 1 година

До Кирцата рече Благодари на руските "братушки" за спрения газ. Останалото са некадърни опити за "оригиналност".

18

Кирцата рече

преди 1 година

Насрахме се. Всички имат газ, на нас ни го спряха. Цените скачат, народът негодува. ФАЩ обещаха да помогнат ако се опълчим на П-у-тя за плащането в рубли. Ама сега никви ги няма. Отидох до Вашингтон да ги питам кво стана? Джо дори не знаеше чесъм там. Блинкен се направи че не ме познава. Но пък бях на работна среща с чистача на тоалетната в Белия Дом. Добре мина. После бяхме и до Киев. Видяхмеракета да фърчи. Това доказва че съм гоУем мъж и не се плаша лесно. В криза сме. П-у-тя е виновен!

17

Анонимен

преди 1 година

Евала София, натегайте на протести, тва правителство трябва да се маха.

16

Анонимен

преди 1 година

До Сметката за ТОК "Едностранно прекратяваме газовите договори." Газът едностранно ти го спря Русия.

15

Сметката за ТОК

преди 1 година

стана колкото една пенсия бе ей! И всичко това ние си го направихме. Като излизаше Василев да обяснява как едностранно затваряме небето. Едностранно прекратяваме газовите договори. Едностранно гоним дипломати. ДА Е МИСЛИЛ!!!

14

hasmokar

преди 1 година

До Почна сеРешенията се взимат over the ocean, парламента на синджир с катанец.

13

Кирцата донесе пасти

преди 1 година

от Вашингтон. Остатъците от трапезата. Два куфара. Пресни, пресни! Затова Бърза народът на протеста. Да облажи!

12

Анонимен

преди 1 година

Танцьорки от нощните заведения излизат на протест с искане да се върнат старите заплати на футболистите от Левски и ЦСКА!

11

Без ГАЗ толкова

преди 1 година

Ако не бяха клекнАли на ФАЩ та поне газ да имаше. Можеше и да се поразминат. Но безпричинно да спрете ГАЗ-а на цялата държава за да угодите н евроатлантическия голям брат. Е, сега ще видите последствията.