50

???

преди 2 години

Градски транспорт протестира срещу лошото управление на Фандъкова, срещу корупцията. Срещу това че шефовете им са с къщи и апартаменти за милиони. Всеки който купува масла, гуми и прави ремонти на транспорта е корумпиран и *** милиони. Общината е прогнила а София е една дупка, в която няма тротоари, градинки, транспорт, въздух, забавления, правила, среда за живот няма.

49

Анонимен

преди 2 години

Има ли евтина газ? Няма. А, това не е ли задължение на Кокорчовци. Защото са поставени да служат.

48

Пешо винкело

преди 2 години

Оставка и трудов лагер за всички от 1989 г. до сега!!!!!!!!!!!!!!

47

Анонимен

преди 2 години

Само така, блокирайте цялата държава. Всички трябва да сме там, а не да чакаме по клавиатурата. Тук пак разделение, гебави, комунисти, копейкин, демократи. Трябва са сме единни, ама пак не се получава.

46

Анонимен

преди 2 години

Ясно е че това са платени путинопротести на путинофили да пречат лично на премиера, но Киро не го е страх защото е завършил Харвард а пък жена му ще му направи торта!

45

Анонимен

преди 2 години

До 41 не е вярно- Пропускаш една важна подробност. Договорът ни с Газпром изтече и те тогава спряха газта. Това са им условията за нов договор. А защо още преди месеци не е мислено да се подпише нов договор пак е отговорност на Кирчо

44

Анонимен

преди 2 години

44: Така са им наредили да пишат. Няма с какво да мислят, обаче. И пишат глупости.

43

9

преди 2 години

Пълна пародия, всеки протестира за собствения си г*ъз вместо за по-добър живот за всички...

42

Анонимен

преди 2 години

Не съм превозвач, но всеки има право да протестира. Нали е демокрация, или нещо съм пропуснал?

41

Анонимен

преди 2 години

До ХахахахаБяха на хранилка при мутроний, но им свърши далаверата. Който купил широн, купил. Вече няма

40

ИТ до 36

преди 2 години

Какво плащаш ти с твоите 900 лв общашки труд, ***?

39

Анонимен

преди 2 години

До 122 Ти пък от провинцията какво точно плащаш на софиянци. София изкарва по-голямата част от парите които влизат в държавата като данъци. Освен това с градския трандпорт се возят предимно твой съграждани или надошли от цяла България хора които са решили да живеят и работят тук. Да не коментирам как половината живеещи не са си сменили даже местожителството. Софиянци плащаме с данъците си за пътищата и всичко,а те ползват нашат инфраструктура без да влагат нито лев в нея.

38

Анонимен

преди 2 години

Стига с този Газпром, Кокор му наредиха от Козяк, да не подписва. Вие улави ли сте, или на такива де правите. Каквото наредят от там, това се случва. Ще видите и за Македония.

37

Анонимен

преди 2 години

Договора за газ го наруши ЕС. Плащат, а след това, конфискуват. Нещо са ти слаби доводите.

36

Легализация

преди 2 години

Koгато петков и неговото правителство легализират марихуаната както е в Канада и Сащ, или поне я декриминализират както е в цяла Европа, тогава бих им повярвал колко големи демократи и евро-атлнантици са. Иначе си остават "демократи" като герб и комунистите от бсп

35

не е вярно

преди 2 години

До До 23 АнонименС продавачът в магазина нямам разписан договор, а с Газпром имам. Когато имаш разписан договор, подписан от 2-те страни, не можеш едностранно да го нарушаваш и да имаш претенции, че си прав! Така че не само манипулативно, но и невярно е твърдението ти.

34

ПП и ИТН и народа

преди 2 години

не бива да се допускат тези протести и да се клати правителството в тази тежка ситуация! Виждате как се бори за народа премиера генерал лейтенант доктор от Харвард господин Кирил Петков! Народа е с нашия смел премиер, а протестиращите работат за путин!

33

Хахахаха

преди 2 години

12 години къде бяха когато мутроний управляваше?!

32

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНяма асфалт по пътищата, защото тези които протестират ги рушат и не искат да плащат. И защото боко, който ги праща на протест, е откраднал парите за ремонт

31

Анонимен

преди 2 години

Три, четири, нека хейта започне сега. Ние така обичаме, като някой протестира да го флюем. Ама, че няма асфалт по някои пътища, не ви интересува. Важното е да се плаща ммминетка.