70

Анонимен

преди 2 години

протести 2020г- инфлация 0.6%- ЗАЩО ПРОТЕСТИРАТ ЗА ДА ДОЙДЕ МРАВОЯДОВ И КОМПАНИЯ ЗА ДА НАПРАВЯТ ИНФЛАЦИЯ 14.4% ХЛЯБА ОТ 1 ЛВ НА 2.40 ЛВ

69

az

преди 2 години

До АнонименПравилен въпрос задаваш. Някой знае ли защо протестират? Водачите от градски транспорт, например, какво искат?

68

Анонимен

преди 2 години

Който защитава проамериканското правителство означава, че получава нещо в замяна да го подкрепя и естествено са продажни българи такива като уния които са предавали нашите революционери през турско.

67

...

преди 2 години

Тези нарастващи "искания" ми напомнят приказката за златната рибка и ненаситната баба,в която накрая лакомията на бабата отново я връща пред спуканото корито...

66

Извозвачите

преди 2 години

и бакшишите искат да карат без толтакси и винетки, държавата(ние) да им зарежда по един резервоар седмично, да карат където и с колкото си искат и дори след "две бири"! Автобус, регистриран с 50 места, ама тарикатът монтирал още 8 двойни седалки и от Силистра до София пътуваш сгънат на четири! Капитализъм, братч*ед, като не ви изнася - фалит! Но капитализЪмът празни пространства не търпи - други ще дойдат вместо вас.

65

Анонимен

преди 2 години

Безкрайните безмислици... продължават. Миналата година беше малко.

64

Анонимен

преди 2 години

И 100 протеста да направят, проблеми трупани с години, няма как да се решат за 1 ден с викове оставка и вой до небесата колко са онеправдани. Съжалявам, но тук подкрепа от мен няма.

63

Шофьор

преди 2 години

Всичко е ток и жица, само не разбирам бакшишите за какво протестират?!? Малки са им бакшишите ли??? Сигурно трябва бакшиша да залегне като твърда цена в таксиметровата услуга, примерно 20 лв. След това ще изчезнат постепенно, защото никой няма да се качва в кочините им. И без това возят само просттитутки и наркодилъри по адреси и нормален човек може да хване някоя болест.

62

Анонимен

преди 2 години

Таксиджиите може и сами да си се возят вече след тия цени, които навириха. Балъците намаляха...Ще си кибичат по спирките по цял ден.

61

Анонимен

преди 2 години

И за какво протестират тия. Направиха цените в транспорта космически и пак им е малко. А мизерията е същата.

60

Анонимен

преди 2 години

Всеки частник от държавата иска. Откъде да дойде бре, нали при Тошо било лошо..Това е капитализма, и мама на тати баница без пари не прави...

59

..

преди 2 години

типично по български.. всеки ден всеки индивидуално си протестира, но няма да се обединят всички 1 седмица да залеят площадите.. още едно време първият вожд го е казал това с пръчките и видно умното племе до ден днешен не може да го разбере и измисли какво е казал

58

Оставка

преди 2 години

на корумпираното правителство!

57

ДЕМОКРАЦИЯ е!!!

преди 2 години

На който не му харесва как се живее в тази държава, има свободен избор да избира на къде може да забегне, не са нужни протести.

56

Българин

преди 2 години

Гербаджии организират браншове те в които да наливали нашите пари. Така се купува любов

55

предложение

преди 2 години

Крайно време е да се спре безплатното пътуване на милиционери и дансаджии, и да си купуват билет! Малки ли са заплатите им, малко ли са привилегиите, че в добавка пътуват безплатно с трамвая?

54

ууууу

преди 2 години

Как точно само си избраха момента да блокират когато децата имат матура! Дано никога повече не се върнат на власт!!!!

53

Анонимен

преди 2 години

Превозвачите искат да заграбят милиарди от обикновения данъкоплатец. Свикнаха да бъдат захранвани 12 г от чекмеджетата на Тиквата и те като "строителите на магистрали"

52

Пак ръката на Москва

преди 2 години

Отново масови протести, организирани от пето-колонниците с една единствена цел-служебно правителство на Радев и излизане от ЕС и НАТО. Всеки който се надява, че кремъл ще победи във войната срещу Украйна и Европейска България ще стане част от Евразия е ***. Феодализмът бе сразен в края на 20-ти век...

51

брех

преди 2 години

В чудесна ''демокрация'' живеем, кой когато го засърби, трябва да бъде почесан!