174

Анонимен

преди 1 година

Аз лично,не се интересувам от " мнението" на НАТО във връзка с войната в Украйна!!

173

Влади-Мир

преди 1 година

Тъй и е не разбраха, че войната ще е докрай. Да живе СССР2!!!

172

Анонимен

преди 1 година

Пораженията по цивилните обекти в Украйна не са от снаряди и ракети а и от възпламеняването на газовите инсталации в жилищните сгради.Нали се вижда и по нпщовините от там,как пожарникари гасят огньовете следствие взривените инсталации. Та си помислете и за водорода,като гориво за бъдещето.А когато снегът забръска,що ще чините зимъска.Ум царува,ум робува,ум патки пасе.Светът е пълен с патки.Толкова за зелените,зеленчета.

171

Анонимен

преди 1 година

През един слънчев ден, 1 декар слънчеви панели, 1 електролизер в карбонов резервоар с 700 бара налягане можете да съхраните 2 мегавата енергия. Инвестицията е за 55 000лв за слънчеви панели + 50 000лв за електролизер + 50 000лв за резервоари.

170

Анонимен

преди 1 година

Нато каза, че ши ми купи самалет, ...ама друг път

169

А.Ранков

преди 1 година

О неразумни юроде,упълчил се срещу руската военна сила и мощ, която сразии обърна в бяг шведската армия край река Нева, смаза тевтонците край Чудскотоезеро, унижи Наполеон след Бородинската битка и разгроми Хитлер крайСталинград. Така че погледнете днешните шимпанзета, биха ли могли да сеизмъкнат от ожесточения им обстрел с РСЗО "Град": https://disk.yandex.ru/i/DYSBB1BLiFgCpw под овациите на деградиралите западни медии

168

До 196

преди 1 година

Няма как Русия да ползва атжм на земи, които ще бъдат нейни! Не са толкова гл.уп.ави! Виж по- далечко - може може може!

167

Анонимен

преди 1 година

Денацификацията продължава до пълна капитулация.

166

Мунчо

преди 1 година

Хайде бе! Ама вярно ли е , че при Мариупол украинската армия разбила руската ???

165

А

преди 1 година

Как ще съхраним 50 кг водород

164

Обективно

преди 1 година

УКРАЙНА НЯМА КАК И НЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ ТАЗИ ВОЙНА. ЛЪЖАТ ВИ, ПО- ДОБРЕ Е ЗА ВАС ДА ПРЕГОВАРЯТЕ НА ДАДЕНИТЕ ВИ УСЛОВИЯ. БЪДЕТЕ РЕАЛИСТИ, Не ди давайте живота за Чужди интереси!!! Просто ви измамиха тия от запада, както винаги!!!

163

Смех

преди 1 година

Нали ще превземете Москва, но дженд.ърите не воюват с равностойни.

162

не може да бъде!

преди 1 година

Всичко е възможно-само че как!Искам да напомня че Сирия САЩ оглавяваха една много голяма коалиция,вече не мога да кажа колко-някои казваха 67 държави !Спомням,че че Столтенберг прави изявление че НАТО не може да се присъедини към коалицията!?Е,постигна ли победа?Сега за Украйна официално се казва че помагат 40 държави-в духа на резултата от Сирия ми се виждат твърде малко!Може би за това САЩ отделят огромни суми -да компенсират недостига!?Но както се казва само с пари не става трябва и акъл!

161

А може и да не

преди 1 година

спечели. Нацисткия батальон Азов вече е история. То и натото скоро ще е история.

160

Анонимен

преди 1 година

До преди 24.02.2022,всички казваха че Русия няма да започне операцията.Но Русия го направи.Сега всички казват,че Русия няма да употреби ядрено оръжие,но аз се съмнявам.Тази"операция"ще продължи дълго време.Всички са единодушни в оценката,за времетраенето и.Аз,обаче смятам,че ще е по кратка от"предвижданията",защото това не е война за територии,а е за преразпределение на влияние.Това не е обикновена война и е без предизвестен край.Всичко зависи от времето(не в метеорологичен смисъл)

159

Анонимен

преди 1 година

1 кг водород е 55 киловатчаса електроенергия от слънце се произвежда от 100 панела с площ 200м2. Ако имате 1 декар собствена земя за един слънчев ден ще произведете 50 кг водород чрез проста електролиза.

158

Анонимен

преди 1 година

Да, и как ще спечели Украйна като я загробихте с договори да връща мангизите за оръжията и не само? И как ще ги връща като вече няма инфраструктура и човеци? Човеците са ви у вас, у Европата. Кой ще бачка? И какво?

157

Кучка

преди 1 година

Аз кат духам що вятърна енергия се произвежда....

156

ZZ Top

преди 1 година

Може и да спечели войната,ама първо да си спаси групировката при Северодонецк-Лисичанск,че зелето утре да не приказва как е евакуирал 15 хил. украински военни в руски затвори!

155

Анонимен

преди 1 година

Стига рев за скъпа руска газ. С помощта на 9 литра вода и 55 киловатчаса електроенергия от слънце се произвежда 1 килограм водород. Той е отлично гориво, с най-висока калоричност на изгаряне на килограм, от всички други горива - три пъти по-калоричен (142MJ/kg) от дизела (42MJ/kg) например. Това се равнява на 42 киловатчаса електроенергия. Стотици милиарди евро се насочват към проекти за производство и внедряване на водород като гориво на бъдещето и средство за декарбонизация.