194

П.К.

преди 1 година

Войната не се води между дребосъци. Войната се води между янките с НАТО срещу Русия.А дребосък никога сам не може да спечели каквато и да е битка срещу ИСПОЛИН. Основната причина за тази война е, че жандарма има идеята фикс да бъде во веки веков едноличен владетел на Света. Само че, анализаторите на световните събития имат друго мнение: -Схемата на =Американския свят=, който Вашингтон упорито налага на Световната Общност, непрекъснато губи своята привлекателност. ИЗВОДИТЕ СЕ НАЛАГАТ САМИ.

193

Анонимен

преди 1 година

Русия е обречена да загуби войната, няма вариант да спечели, въпросът е после какво ще стане. В най- лошия случай разпад на руската федерация.

192

Анонимен

преди 1 година

До Еманюел Макрон : - Путин реанимира НАТО. Ако беше изчакал още няколко годинки НАТО можеше и да се разпадне, но сега НАТО е по-сплотено от всякога. Путин направи много голяма услуга на НАТО. Сега НАТО пак е обединено.

191

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще спечели колкото спечели на завода Азов,ще се крият като съсли и ще просят от всеки,който им обръща внимание.Германия извозва по 3 влакови композиций на ден със зърно от Украйна,помощите трябва да се плащат,безплатен обяд няма.

190

Еманюел Макрон :

преди 1 година

Нато е в мозъчна смърт

189

Може ли? Хаха

преди 1 година

Не знам какво целят с плямпането на такива глупости... Едва ли има нормален човек който да вярва, че Украйна можела да спечели войната... Тия глупости ги говорете на укрите където се бият.

188

Анонимен

преди 1 година

Украйна не знам дали ще спечели или загуби, но Русия вече загуби. Загуби си монопола над Европейския енергиен пазар. От тук нататък каквото и да става Русия ще трябва да се съобразява с борсови цени за всичко, а това е най-лошото нещо за едно тоталитарно управление. Няма вече гарантирани цени с предварително сключени договори за обеми итн. Инфлацията им е 17%. Лихвите скочиха до небето, а инфлацията не спира. Русия отива към просяшка тояга, а тук русофилите си пишат, че "санкции не ги ловят"

187

Анонимен

преди 1 година

Пича с водорода да вземе да се кротне малце .Водорода е най лекия елемент в таблицата на Менделеев. Това ще рече най лек и най малък по размер. Преноса и съхранението му е проблемно. В супер скъпи съоръжения, с използването на редки метали, към момента го удържат в 4, и нещо процента от общото съоръжение. Масовата му употреба като заместител в индустрията е мит, разпространяван от медиатори, които крадат пари за безнадежни стартъпи. А иначе изтича през кристалната решетка на преносните системи

186

Анонимен

преди 1 година

Украйна може да спечели войната само по един начин, ако Руската армия се изтегли доброволно сама друг вариант няма.

185

Анонимен

преди 1 година

Русия може да загуби но как Украйна може да спечели след като инфраструктурата и е разбита населението разпръснато хора убити и ранени. Народа масово без работа и доходи. Заеми и дългове за милиарди. Всички помагачи ще си търсят парите. Свикнали са да мрънкат че не знам .

184

Анонимен

преди 1 година

Най на края Украйна ще насочи оръжията към НАТО от където ги взе. Политиката на Запада е погрешна от самото начало още от Майдана. Въпрос на време. Запада не го чака нищо добро. Политика му е грешна.

183

ZZ Top

преди 1 година

До Анонимен 215А бе за всеки е различно,ето вчера изкараха от Азовстал 70 годишен американски адмирал,Ееик Олсън,специалист по "специални" операции.Човекът минавал оттам и слезнал в подземията да пИка!Та така!

182

Анонимен

преди 1 година

Енергията на 7м3 метан се равнява 12 м3 вдород. Или казано по друг начин 4 милиарда м3 водород може да задоволят нуждите на България от газ. За това количество водород е необходима 18 милиона мегават часа електроенергия или инсталирани 3000 мегавата слънчеви панели.

181

Петров

преди 1 година

Представител на най некадърната във военно отношение нация в Европа - румънците - бил някакъв си в НАТО.

180

Анонимен

преди 1 година

Аз 10 години живях по соца и помня как баща ми се радваше като дойде Горбачов-най-сетне дойде някой млад. Ако беше жив сега, щеше да се гръмне като види какви на преклонна възраст управляват "демократичния" свят. И ще ви кажа, че на тази възраст няма начин да са без ментални проблеми. То е изключение да си бистър ум около 80-тте. Не случайно хората ги пенсионират около 60.

179

Анонимен

преди 1 година

НАТО май се изплаши, че лъсня голия гз на руснаците и сега държавите може да не наливат милиардите във бездънната и безотчетна яма на корумпирания военен комплекс

178

Анонимен

преди 1 година

Абе,в Северна и Южна Америка,държавите които са около нея,май никоя не " членува" в Американският балон НАТО който вирее само Тук? Защо ли? -:))))) Европейски наивници сме и това е!

177

сериозно

преди 1 година

Току-що прочетох в една немска медия, че висш германски военен признава, че немските военни трябва да крещят от един танк към друг, за да комуникират, защото германската армия не разполага с радиоустройства, които да не позволяват подслушване.

176

Ауе...

преди 1 година

...туй нато лий, тато лий, тез кибапчитъ ли раздаат, че да гласуам за тях?!

175

Анонимен

преди 1 година

Разликата между водорода и метана е само една. Метана е 7 пъти по тежък от водорода в еденица обем.